Persil Discs, primul produs de spălare cu patru compartimente de dozare!  

Persil Discs, primul produs de spălare cu patru compartimente de dozare!

Din luna iulie, Persil surprinde piața detergenților de rufe cu un concept inovator. Descoperă noua eră de prospețime cu Persil Discs, primul produs de spălare cu patru compartimente de dozare!  

Persil Discs este primul produs de pe piață cu patru compartimente de dozare ce conțin patru beneficii într-un singur disc, combinând puterea de îndepărtare a petelor, strălucirea, prospețimea de durată și grija față de țesătură. Grație celor mai avansate tehnologii patentate, Persil Discs este soluția ta pentru un rezultat Deep Clean.

Gelul din cele patru compartimente se dizolvă imediat la contactul cu apa și eliberează putere în timpul procesului de spălare. În plus, această inovație te ajută să previi supradozarea și să economisești timp.  

Continue reading „Persil Discs, primul produs de spălare cu patru compartimente de dozare!  „

SĂRBĂTORI… LOW SUGAR! PENTRU CĂ VIAȚA TA E DULCE ORICUM!

SĂRBĂTORI… LOW SUGAR! PENTRU CĂ VIAȚA TA E DULCE ORICUM!

Da, da, ai citit bine! Chiar asta îți dorim! SĂRBĂTORI… LOW SUGAR! PENTRU CĂ VIAȚA TA E DULCE ORICUM!Și asta ca să economisim spațiu. Pentru că urarea aceasta le conține pe toate celelalte! 

Ce vrem de Sărbători? Sănătate, liniște și armonie! 

 

Conform ultimelor studii OMS citate de Custodio Cesar, Fondator, Nutriționist și Președinte GoldNutrition Internațional, cantitatea excesivă de zahăr este responsabilă de nenumărate disfuncții ale organelor noastre vitale, de la cea mai fragedă vârstă.

Continue reading „SĂRBĂTORI… LOW SUGAR! PENTRU CĂ VIAȚA TA E DULCE ORICUM!”

Moș Crăciun vine de la Notino

Moș Crăciun vine de la Notino

Heyyyy dragilor ce faceți? Cum stați cu pregătirile pentru Crăciun? Eu  dau un pont, decât  umblați prin magazine,  stați pe la cozi,  pierdeți timpmai bine stați comozi acasă în fotoliu și comandați on-line. Eu așa am făcutașa  anul acesta Moș Crăciun vine de la Notino.

De câțiva ani încoace sunt în trend Advent Calendarele, în fiecare am avut sub brad câte unul,    așa  anul acesta mi-am comandat unul de la NotinoSunt fan Nuxe și în Advent Calendarul lor am găsit o mulțime de produse noi de testat. Cred  este varianta cea mai bună pentru a încerca produse pe care apoi  le poți cumpăra în varianta full size.

Continue reading „Moș Crăciun vine de la Notino”

Follow by Email
Facebook
Twitter