Vorbește deschis și ai grijă de sănătatea ta intimă!

Vorbește deschis și ai grijă de sănătatea ta intimă!

Săptămâna trecută am participat la un eveniment tare fain, m-am revăzut cu multe fete dragi. Am stat la povești și ne-am bucurat de multe informații noi de la Eva Intima. Vorbește deschis și ai grijă de sănătatea ta intimă!

Într-o seară blândă de noiembrie, Eva Intima a avut plăcerea să invite jurnaliste și femei din lumea influencingului, la un dialog cald despre igienă intimă și feminitate.

Continue reading “Vorbește deschis și ai grijă de sănătatea ta intimă!”

Ținută de toamnă de la Bonprix

Ținută de toamnă de la Bonprix

Toamna este o poezie de anotimp. Este anotimpul frunzelor arămii, al culorilor și al razelor călduțe de soare. Toamna are peisaje neașteptate, iar atmosfera devine ușor melancolică și te îmbie la plimbări lungi în natură care arată ca un tablou. Ținută de toamna de la Bonprix

După ce toată vara am fost plecați în vacanțe, acum ne bucurăm de natură și de plimbări lungi în parcul imens din apropierea casei. Am ales din nou de la Bonprix ceva potrivit pentru această toamnă.

Continue reading “Ținută de toamnă de la Bonprix”

Căderea părului în rândul adolescenților: de ce apare și ce facem în acest sens?

Căderea părului în rândul adolescenților: de ce apare și ce facem în acest sens?

Căderea și subțierea firului de păr sunt de cele mai multe ori două probleme asociate înaintării în vârstă, dar și adolescenții pot fi afectați în egală măsură de aceste neplăceri. Ba chiar mai mult decât ne-am fi imaginat.
Căderea părului în perioada adolescenței poate fi cauzată de stres, atât în cazul femeile tinere, dar și la băieți, mai ales dacă aceștia se confruntă cu probleme de încredere în privința fizicului lor.
În majoritatea cazurilor, căderea părului poate fi oprită la timp, dar înainte de toate, este nevoie ca un specialist să identifice afecțiunea din spatele problemei.

Continue reading “Căderea părului în rândul adolescenților: de ce apare și ce facem în acest sens?”