Descoperă noua gamă NIVEA Deo Fresh în ediție limitată

Descoperă noua gamă NIVEA Deo Fresh în ediție limitată

Primăvara este momentul perfect pentru a arăta şi a te simţi bine! La început de sezon simţim mereu nevoia de o schimbare. Ne dorim să arătăm mai bine, să avem un look mai fresh, să fim cea mai bună versiune a noastră. De aceea, NIVEA a creat pentru tine noile deodorante în ediție limitată NIVEA Deo Spray Fresh care îți aduc trei arome vesele, inspirate de natură, proaspete și fructate, perfecte pentru începuturi fresh de zi. Poți alege cele mai potrivite arome pentru a te bucura de prospețime și în zilele în care stai în casă. Descoperă noua gamă NIVEA Deo Fresh în ediție limitată  

Continue reading „Descoperă noua gamă NIVEA Deo Fresh în ediție limitată”

Un gel de duș, o cremă de mâini și un parfum ne pot face ziua mai frumoasă

Un gel de duș, o cremă de mâini și un parfum ne pot face ziua mai frumoasă

Trecem printr-o perioadă foarte grea și ciudată. Doar prin autocontrol putem  depășim această perioadă. Dacă tot stăm în casă în „autoizolare” avem mai mult timp pentru noi și putem  ne respectăm rutina de îngrijireȘtiu  e greu, ne uităm pe geam și vedem primăvara asta frumoasă care își urmează cursul, însă o putem admira doar de la fereastrăHaideți  fim responsabili și #sastamacasa, doar așa vom putea rezolva această situație propun astăzi un articol în care  prezint câteva produse de îngrijire pe care le-am folosit în ultimul timp. Un gel de duș, o cremă de mâini și un parfum ne pot face ziua mai frumoasă.

Notino ne vine din nou în ajutor pentru cumpărături on-line. A grupat produsele de igienă personală într-o secțiune separată Drogherie.

Continue reading „Un gel de duș, o cremă de mâini și un parfum ne pot face ziua mai frumoasă”

Follow by Email