Review Lac Ultrarezistent Farmec

Buna fetelor,


Farmec m-a surprins placut,trimitandu-mi spre testare cateva oje din Farmec Collection-Colectia vara 2014 #YUMMI PEACH #BAKED APPLE #FEELING SPECIAL #MY LAVENDER,un Lac ultrarezistent din colectia Disco -nr 44,doua Lacuri Pasta din colectia Ultrarezistent -nr 39 si 41 si faimosul Gel TopCoatAstazi o sa vi le prezint pe cele trei din urma,cu care am si facut o manichiura simpla si de efect.

Lacurile sunt usor de aplicat,nu lasa urme pe unghie, au o consistenta cremoasa,opaca eu recomand totusi doua straturi desi dintr-un strat mai gros se acopera unghia destul de bine.Au un finish lucios nu necesita TopCoat,nici eu nu am aplicat iar rezistenta este de 4-5 zile fara probleme.Se usuca pe unghie relativ repede.
Sticlutele sunt prevazute cu pensula normala.
Glitter-ul este un lac cremos cu confetii multicolore care se poate folosi ca atare sau in combinatii diverse cu alte oje,cum am facut-o si eu.Raportul pret-calitate este ok 6,64 Ron Lacurile si 8.17 cele Disco cu Glitter si vi le recomand cu drag pe toate.

Intr-o postare viitoare va voi arata alta manichiura realizata cu lacurile din colectia de vara care sunt absolut superbe,ca niste bombonele.

Sper ca v-a placut manichiura mea si ca o sa incercati si voi lacurile Farmec.

 Pana sambata la urmatoarea manichiura din colaborare va pup si pregatititi-va de weeked-ul prelungit ce ne asteapta.


Please follow and like us:
error

13 thoughts on “Review Lac Ultrarezistent Farmec