Review-ul de Luni #89 – DM Box – Unboxing&Review&NOTD Trend It Up

Review-ul de Luni #89 – DM Box – Unboxing&Review&NOTD Trend It Up

Astăzi vorbim despre o cutiuță cu minuni DM Box. Am cumpărat câteva de când a ajuns conceptul și în România, dar aceasta este o cutiuță personalizată primită spre testare de la Dm România.

Lanțul de magazine DM este foarte popular în România și se apropie cu pași repezi de deschiderea celui de-al 100-lea magazin.

Sunt fan, Beauty Box, îmi place mult acest concept. Dar atunci când e vorba de o cutiuță personalizată nu pot decât să mă bucur de două ori mai mult.

Să facem un mic unboxing să vedem ce am primit în cutiuță.

  • 3 oje Trend it up
  • 4 stilouri pentru îngrijirea unghiilor
  • Un eyeshadow Trend it up
  • 2 creme de mâini Balea
  • O crema de față Alverde
  • O cutiuță cu separatoare pentru pedichiură Ebelin
  • O pilă Ebelin
  • Un gel de dus spumă Balea
  • Un săpun lichid Balea

Astăzi povestim despre brandul Trend it Up și produsele de îngrijirea unghiilor S-he Stylezone.

Inspirat de tendințele internaționale de modă și frumusețe, brandul Trend it UP, oferă culori alese cu grijă și produse inovatoare.

Colecțiile de make-up sunt disponibile în magazinele Dm  într-un timp foarte scurt de la lansare, actualizate mereu și la un preț accesibil.

Lacurile de unghii UV Powergel, aplicate în două straturi pentru o acoperire perfectă, conferă unghiilor un aspect elegant, în culori irezistibile și cu un finish special gel look. Pensula lată asigura o aplicare perfectă și au un timp de uscare rapid.

Le găsiți în 10 variante de culoare, sticluțe de 11 ml, la prețul aproximativ de 12 lei.

Lacurile de unghii Velvet Sensation, au o acoperire perfectă dintr-un singur strat, un finish catifelat puțin texturat și o uscare rapidă.

Le găsiți în 5 variante de culoare, sticluțe de 11 ml, la prețul aproximativ de 12 lei.

Creioanele de unghii îmi sunt cunoscute de multă vreme, iar cele S-he Stylzone sunt printre preferatele mele.

Astăzi vi le arăt pe cele patru primite în cutiuță și al cincilea din colecția personală.

Le folosesc la fiecare manichiură și îmi sunt indispensabile pot spune.

Creionul roz este pentru îndepărtarea cuticulelor. Cu capătul care are o formă anatomică perfectă pentru așa ceva, se împing cuticulele apoi cu capătul celălalt, aplicați soluția existentă pe cuticule, acest tratament împiedică regenerarea și keratinizarea lor.

Creionul mov cu ulei pentru unghii, conține un ulei de unghii prețios, vă hrănește unghiile și le conferă un aspect frumos. Conține ulei de jojoba, migdale și ulei de măsline și vă ajută să vă păstrați unghiile sănătoase și frumoase.

Se aplică pe unghii și cuticule, lăsăți să acționeze câteva minute, masați până la absorbirea completă.

Creionul verde pentru  îngrijirea unghiilor are un efect de creștere a unghiilor. Conține ulei de ginseng și migdale conferă unghiilor un aspect sănătos și frumos.

Creionul portocaliu singurul „all-în-one”! Îl puteți utiliza pentru îmbunătățirea structurii unghiilor și îngrijirea cuticulei. Uleiul de argan cu proprietățile sale bogate conferă elasticitate și previne unghiile fragile. Cuticula este deosebit de bine îngrijită și suplă.

Și ultimul…dar nu cel din urmă, pentru că este ajutorul meu de nădejde cu care îmi definitivez toate manichiurile, este creionul bleu. Vă repară repede și cu ușurință defectele manichiurilor prin simpla ștergere cu vârful creionului pe marginile unghiei. Și acesta conține ulei de jojoba pentru a proteja cuticulele și este prevăzut cu patru capete interschimbabile.

Pe toate le găsiți la prețul aproximativ de 14 lei.

Am pregătit și o manichiură ștampilată cu una din ojele Trend It Up.

Am folosit doar produse Trend It Up pentru această manichiură, baza, ojă și top coat.

Textura ojei așa cum am scris mai sus este semi-mata, catifelată și puțin texturată, dar eu la final am aplicat topcoat shinny pentru a sigila modelele și pietricelele cu care am decorat manichiura.

Sper că nu v-am plictisit cu acest articol lung care m-aș bucura să va fie de folos.

Dacă printre cititoare sunt iubitoare de produse DM, va aștept cu recomandări.

Please follow and like us:

69 thoughts on “Review-ul de Luni #89 – DM Box – Unboxing&Review&NOTD Trend It Up