Beauty News : Cea Mai Delicată Îngrijire Pentru Pielea Ta, Cu Gelurile De Duș Hrănitoare NIVEA Creme

Beauty News : Cea Mai Delicată Îngrijire Pentru Pielea Ta, Cu Gelurile De Duș Hrănitoare NIVEA Creme

NIVEA este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaţiei şi calităţii. Fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale. NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie. Beauty News : Cea Mai Delicată Îngrijire Pentru Pielea Ta, Cu Gelurile De Duș Hrănitoare NIVEA Creme


Atunci când intri la duș, ai nevoie de momentul tău de relaxare și răsfăț și de cea mai delicată îngrijire. Așa că NIVEA, expertul în îngrijire, a dezvoltat o întreagă familie a gelurilor de duș super hrănitoare, NIVEA Creme! 

Inspirate din formulele celor mai iubite creme pentru îngrijirea corpului (celebra NIVEA Creme, crema de uz general NIVEA Soft și loțiunea de corp NIVEA Smooth), gelurile de duș Creme îți curăță pielea eficient, dar foarte blând și oferă cea mai intensă hidratare.


Beauty News : Cea Mai Delicată Îngrijire Pentru Pielea Ta, Cu Gelurile De Duș Hrănitoare NIVEA Creme

O piele învăluită în grijă și parfumul unic NIVEA Creme, cu gelul de duș cremă NIVEA Creme Care. Cel mai hrănitor gel de duș al familiei are o formulă ce conține parfumul unic al celebrei NIVEA Creme. Iți trezește simțurile pentru ca ziua ta bună să înceapă încă din timpul dușului de dimineață.

Formula super nutritivă cu pro-vitamina B5 şi uleiuri prețioase îți curăță delicat pielea și o îngrijește intensiv. Lăsând-o catifelată și pregătită să înfrunte cu succes provocările zilnice.Piele fină și parfumată, îngrijită de formula cu unt de shea, cu gelul de duș cremă NIVEA Creme Smooth. Cu o textură cremoasă și o formulă îmbogățită cu unt de shea și vitaminele A, E şi F, NIVEA Creme Smooth îți răsfață ziua cu hidratare intensivă, de lungă durată.O piele mătăsoasă și parfumată discret îți va lăsa gelul de duș NIVEA Creme Soft, după un duș lung și relaxant, seara. Uleiul de migdale din formulă hidratează și relaxează pielea, lăsând-o extrem de fină, pregătită pentru a fi mângâiată.  

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.