NOTD Bella Italia by Malika Colors Romania

NOTD Bella Italia by Malika Colors Romania

Cine iubește Italia, la fel de mult că mine….mânuța sus. Nu, nu avem  un articol de travel astăzi este vorba despre brandul Malika Colors, despre pasiunea pentru frumos și despre Bella Italia.

Malika Colors este o companie specializată în producția lacurilor de unghii și produse cosmetice .

Povestea pasiunii acestui brand începe acum 30 de ani într-un oraș fermecător din nordul Italiei numit Bergamo. Creată din perspectiva unui tânăr ambițios, din dorința de a oferi produse diversificate și de calitate superioară, MALIKA COLORS reușește să între pe piață românească  cu succes.

Un brand internațional ce reprezintă continuitatea și devotamentul pentru frumos. Are un larg portofoliu de clienți dobândiți mulțumită unei echipe de profesioniști  mereu dispuși să țînă pasul cu tendințele acestui sector fascinant.

Ce am folosit pentru această manichiură:

Am pregătit o manichiură în culorile steagului Italiei, roșu-#60, alb-#30 și verde-#4611-12.

Am aplicat baza uniformizantă, apoi câte două straturi din ojele menționate mai sus. Am decorat cu modele ștampilate cu ajutorul mătriței Cheeky European Romance, apoi am sigilat modelele cu topcoat-ul de la același brand.

Mie îmi place mult Italia, până acum am vizitat Roma, Veneția și anul trecut am fost în Toscana. Am văzut Florența și Pisa, cu toate că am stat o săptămâna nu am mai avut timp și pentru alte orașe. La Bergamo încă nu am ajuns, dar nu se știe niciodată.

Toscana este probabil cea mai boemă și mai artistică zonă a Italiei. Cu orașe medievale, care ascund muzee cu opere de artă ale pictorilor și sculptorilor italieni faimoși și zone de deal cu viță de vie, de unde provin vinurile Italiei.

Despre Veneţia se spune că este unul din cele mai frumoase oraşe ale lumii şi rareori dezamăgeşte. Am rămas fascinată de străzile atât de diferite ale oraşului. Este absolut impresionant modul în care acest oraş a fost construit şi modul în care reuşeşte să păstreze o atmosferă din alte timpuri.

Roma este una dintre cele mai fascinante capitale europene cu o multitudine de atracții turistice. De la situri antice la muzee faimoase, biserici elegante și castele spectaculoase.

Orașele sunt superbe cu o atmosfera boemă ce te îmbie la plimbări lungi pe străduțele înguste și cochete. Lumea este foarte relaxată și această atmosfera te face să te bine dispui.

Dacă v-a plăcut mică mea poveste de pe unghii despre Italia, va aștept cu impresii.

Please follow and like us:
error

28 thoughts on “NOTD Bella Italia by Malika Colors Romania