Review-ul de Luni #91 – Produse Faberlic & NOTD

Review-ul de Luni #91 – Produse Faberlic & NOTD

Pentru mine produsele Faberlic sunt cu totul ceva nou. Nu am mai încercat nimic de la acest brand până acum. Am primit câteva produse și cataloage, iar astăzi va arăt produsele și manichiura făcută cu una din ojele primite.

În cataloage găsiți foarte multe produse cosmetice, parfumuri, produse pentru îngrijire, pentru casăîmbrăcăminte.

Faberlic – este cea mai mare companie rusească de vânzari directe, producător de produse cosmetice unice și brevetate pe bază de oxigen, care distribuie oxigenul în straturile adânci ale pielii.

De asemenea, în seria de produse Faberlic se află întreaga gamă de produse pentru îngrijirea pielii și părului. Parfumuri franțuzești de excepție, produse cosmetice decorative, produse pentru casă și sănătate, lenjerie și ciorapi, îmbracăminte modernă.

În anul 2003 Compania s-a lansat pe piața internațională, iar acum sunt deschise reprezentanțe Faberlic în 24 de țări ale lumii, iar produsele sunt livrate în 42 de țări.

Faberlic înseamna 25 de milioane de consumatori, care folosesc cu plăcere în fiecare zi produsele noastre în Europa și Asia!

Compania dispune de 30 de brevete și se află în ratingul “Top 100 al celor mai mari companii cosmetic din lume”.

Faberlic este sponsorul organizației ecologice “EKA”, care realizează programele “Orașele verzi” și “Mai mult oxigen!”. În cadrul acestor programe pe teritoriul Rusiei au fost plantați peste 10 milioane de copaci.

Faberlic are producție proprie, bazată pe standarde europene de calitate, este echipată cu cele mai moderne și mai ecologice echipamente, linii automatizate de producție, împachetare și ambalare a produselor cosmetice.

După nivelul potențialului capacității și amploarea suprafețelor de producție, fabrica Faberlic intră în categoria celor mai mari întreprinderi cosmetice din Rusia.

Cercetarea și producția cosmeticii Faberlic corespunde cerințelor standardelor de calitate.

Sistemul de management al calității folosit pentru cercetarea, producția și livrarea cosmeticii de înfrumusețare corespunde cerințelor standardelor internaționale ISO 9001.

Evaluarea securității producției Faberlic se face prin metodele “In Vitro”, fără a se executa experimente pe animale.

Compania Faberlic este membru al Asociației vânzărilor directe.Compania Faberlic este membru al Asociației ruse de parfumerie și cosmetică.

Am primit un set de creme și masca din gama Botanica

Linia „”Regenerare si fermitate”” din seria „”Botanica””

cu extractul de ghimpe și rhodiol a rosea este perfectă pentru îngrijirea pielii mature normale și uscate de peste 40 ani. Ghimpele ajută la restabilirea proprietăților fiziologice ale pielii și înbunatatirea microcirculatiei. Rhodiol a rosea este bogată în flavonoide care au un efect de intinerirea a pielii și diminuarea ridurilor.

Cu oja bleu am făcut o manichiură de primăvară.

Oja s-a aplicat foarte bine, sticluța este prevăzută cu pensulă lată și aplicarea este foarte ușoarăPeste ojacare s-a uscat destul de repede, am ștampilat cu metoda double stamping flori și un fluturașla final am sigilat cu un top coat gellook. Despre rezistența ojei,  pot spune  port manichiura de 6 zile și este intactă.

Voi ce produse Faberlic ați încercat aștept cu recomandări.

Please follow and like us:

39 thoughts on “Review-ul de Luni #91 – Produse Faberlic & NOTD