Escada Sorbetto Rosso – Parfum cu miros de vacanță

Escada Sorbetto Rosso – Parfum cu miros de vacanță

În fiecare vară când plec în vacanță, pun în borseta cu cosmetice și un mic parfumel. De obicei iau în flacoanele refill “on the go”. Atunci când călătoresc în afara țării plec cu bagaje de mâna și totul trebuie să fie cât mai mic.

Vara trecută m-a însoțit în vacanța în Toscana o apă de parfum fresh.  Avea un iz marin, cu aromă de bergamotă, cocaze, pepene, lămâie. Un parfum foarte pe gustul meu.

La evenimentul #SpringBeautyEvent fiecare participantă a primit și câte un parfum nou lansat, în ediție limitată, Escada Sorbetto Rosso.

Escada reprezintă unul dintre conceptele magice din lumea modei şi a aromelor. Clienţii îşi imaginează sub această denumire un lux discret. Un standard de calitate ridicat şi o combinaţie reuşită între elementele de bază adecvate şi tendinţele cele mai „în vogă“ ale momentului.

Brand-ul Escada este prezent în 60 de ţări ale lumii.

În portofoliul său găsiţi modă feminină, colecţii sportive, poşete, încălţăminte, ochelari şi alte accesorii dar, bineînţeles, și un puternic sector al parfumurilor.

Fenomenul cu numele Escada a apărut în anul 1978 la München, la baza începuturilor sale aflându-se soţii Wolfgang şi Margaretha Ley.

Primul parfum Escada a fost lansat în anul 1990

Apoi începând cu anul 1993 a fost inaugurată tradiţia parfumurilor de sezon, care au devenit caracteristice pentru această marcă.

Escada vine în fiecare an cu o ediţie de vară, limitată şi, astfel, îmbogăţeşte cu succes piaţa parfumurilor, pentru femeile care iubesc viaţa şi doresc să trăiască din plin fiecare secundă.

Cu parfumul Escada Sorbetto Rosso, mirosiți aromă de pepene și citrice dulci și bucurați-vă de Dolce Vita italiană.

Așa cum o aventură de vacanță intensă și de neuitat este sinonimă cu o vacanță de vară, exotică, senzuală și captivantă, tot așa este și seria de vară a ediției limitate a ESCADA.

Dacă priveşți dincolo de strălucirea legendară a Amalfi la grădinile terasate, poţi simţi parfumul îmbătător al florilor de pepene roșu și citrice dulci, ca o briză răcoritoare a mării care sărută pielea îmbibată de soare.

Note de vârf:  para

Note de mijloc: pepene roșu

Note de baza:  note moscate, ambrate și acord de praline

Parfumul surprinde prospeţimea extremă a pepenelui roșu.

Ideea cheie a parfumierului a fost aceea de a accentua  aroma pepenelui roșu folosind un ingredient inspirat din aromă acestuia  (pepene roșu) şi puterea acvatică a ingredientului  Calone®.

Sorbetto Rosso este un parfum în ediție limitată de la Escada și se încadrează în categoria floral fructat. Se găsește în 3 variante: la 30, 50 sau 100 ml.

Anul acesta nu merg pe Coasta Amalfi, dar cine știe, poate acesta este parfumul care va ajunge in bagajul meu de vacanță.

Voi ce arome preferaţi?

Please follow and like us:

18 thoughts on “Escada Sorbetto Rosso – Parfum cu miros de vacanță