Un parfum pentru reconectarea la sine – Mon Evidence

Un parfum pentru reconectarea la sine – Mon Evidence

Noul parfum Mon Evidence a ajuns la mine cum nu se putea mai bine. Sâmbătă a fost ziua mea așa că un cadou mai minunat decât flori și un parfum seducător ce îți poți dori?

Prezentarea a fost ceva de vis,  o cutie plină de trandafiri ce înconjurau minunatul parfum. Deja îl ador și și-a ocupat un loc bine meritat pe etajera cu parfumurile preferate în această vara.

Rafinate, misterioase și delicate, parfumurile sunt precum o semnătură personală, o amintire olfactivă pe care le-o oferi celor din jurul tău.

Noul parfum Yves Rocher ne invită să ne reconectăm la sinele nostru interior.

Încă din anul 2003, gama Comme une Évidence este pilonul principal al colecţiei de pafumuri Yves Rocher. În prezent, parfumierii noștri au decis să adauge un nou capitol olfactiv acestei povești, infuzat cu o armonie chypre fructată, pentru a reda un sentiment de echilibru și a propune reconectarea la sine: Mon Évidence.

« Natura ne oferă un sentiment de împlinire și ne ajută să ne revitalizăm. Am creat un parfum asemenea naturii, cu note vibrante și reconfortante pentru a se reconecta la sinele interior. Lumina Mandarinei și delicatețea Trandafirului Damascena sunt învăluite de dulceața Vaniliei și de aroma puternică de Patchouli. Mon Évidence este o gură de aer, un sentiment de plenitudine. » Annick Menardo și Olivier Cresp, Parfumieri

În compoziția de excepție a acestui parfum se regăsesc unele dintre cele mai frumoase materii prime:

MANDARINĂ

O notă fructată pentru o prospețime luminoasă

 

TRANDAFIR DAMASCENA

O notă bogată pentru o feminitate luminoasă

 

VANILIE

O notă de Ambră pentru o textură senzuală

 

PATCHOULI

O notă profundă și lemnoasă pentru un sigiliu puternic

 

Noul parfum Mon Évidence este disponibil începând cu luna August, iar în perioada 17.08 – 11.09 acesta va avea prețul special de: 139 LEI.

 

#LiberateYRself #ActBeautiful

Am fost cu un pas înainte totuși cu acea comandă pe care v-am arătat-o pe Instagram în care am avut și parfumul în format mini.

Cine l-a încercat?

Please follow and like us:
error

40 thoughts on “Un parfum pentru reconectarea la sine – Mon Evidence