Parfumul Fantasy de la Famous Luxury Perfumes

Parfumul Fantasy de la Famous Luxury Perfumes

Despre parfumurile Famous Luxury Perfumes, ați mai citit la mine pe blog aici. La evenimentul #SpringBeautyEvent fiecare participantă a primit câte un parfum din partea lor.

Colecția mea s-a mărit cu parfumul Fantasy despre care vă las mai jos câteva detalii.

Fantasy

Stil: Floral
Genul parfumuluil:Romantic
Note de vârf: Măr, Frezie, Piper
Note de mijloc: Heliotrop, Hibiskus, Iasomie, Trandafir, Viorele
Note de bază: Labdanum, Lemn de santal, Tămâie, Piele, Cedru
Descriere: Un parfum proaspăt, pentru femeia tânără spiritual, activă, care este permanent deschisă provocărilor. Un parfum ale cărui note te vor face să te simți sexy, stăpână pe tine, ori de câte ori îl porți. De dimineața de când te trezești până seara când găsești câteva minute pentru tine. Această esență te îndeamnă la veselie și îți stimulează dorința de libertate.

Create special pentru femeia modernă, puternică și senzuală, parfumurile Famous Luxury Perfumes au fost concepute folosind ingrediente care să le confere aceleași atribute, păstrând în același timp și o urmă de mister, evidențiază dorința fiecărei femei de a atrage și a seduce.
De zi sau de seară, esențele Famous Luxury Perfumes au caracter plin de sex appeal, o experiență de neuitat pe care cu siguranță veți dori să o experimentați „over and over”.

Producția parfumurilor Famous Luxury Perfumes se realizează în cele mai cunoscute fabrici din Germania în domeniul parfumeriei.

Esențele sunt exclusiv „apă de parfum”

Conțin concentrația maximă de uleiuri aromatice (acceptată de Uniunea Europeană) pentru o persistență îndelungată care o să vă surprindă.

 

Cine le-a încercat? Care este preferatul vostru?

Please follow and like us:

32 thoughts on “Parfumul Fantasy de la Famous Luxury Perfumes