MY BURBERRY BLUSH ESTE PARFUMUL GRĂDINII LONDONEZE, ÎN DIVERSE MOMENTE ALE ZILEI

MY BURBERRY BLUSH ESTE PARFUMUL GRĂDINII LONDONEZE, ÎN DIVERSE MOMENTE ALE ZILEI

 

My Burberry Blush, un nou Eau de Parfum spumant și intens feminin. Inspirat de  grădinile din Londra în prima lumină a zilei, pe măsură ce florile înfloresc cu o explozie plină de energie

Ultima sosita in familia  Burberry, My Burberry Blush emana  un miros strălucitor, proaspăt și o stare de spirit încrezătoare, jucăușă și energică. Acesta este creat de parfumerierul Francis Kurkdjian și Chief Creative Officer Christopher Bailey

My Burberry Blush emana o aroma  de rodie glazurata si lamaie vibranta

Notele delicate de petale de trandafir sunt sustinute de aroma clara a merelor , în timp ce o bază de iasomie și  wisteria rotunjesc mirosul

Notele de top: rodii glazurate și lamaie

Notele de mijloc : geranium, mere clare si petale de trandafir

Note de bază: acord de iasomie și wisteria

AMBALAJUL;

Sticla este animată cu o nuanță feminină și sofisticată de roz, reflectând caracterul încrezător și spiritul  noului miros.

Detaliile de design ale semnăturii  Burberry rămân cu o umbră mai ușoară.Cu aspect de corn, inspirat de butoanele trenciului Burberry.

O fundita de gabardină legata  în jurul gâtului sticlei, onorează tesatura rezistentă la intemperii inventată de Thomas Burberry acum 100 de ani.

Ca și în cazul Burberry Eau de Parfum, Eau de Toilette și My Burberry Black, clienții vor putea să-și personalizeze sticla de 90 ml de Burberry My Blush cu până la trei inițiale prin serviciul de monograme disponibil la Burberry.com și în magazine selectate Burberry și en-gros.

My Burberry Blush este disponibil în 90ml, 50ml și 30ml.

DESPRE BURBERRY

 

Înființată în 1856, Burberry este o marcă britanică de lux la nivel mondial.

Cu o moștenire de inovație, artizanat și design, afacerea Burberry cuprinde cinci divizii: imbracaminte barbati, imbrăcăminte pentru femei, îmbrăcăminte pentru copii, accesorii și frumusețe.

 

Vizitați www.burberry.com pentru informații suplimentare.

 

2 comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.