Review-ul de Luni # 95 – Măști pentru față și păr de la 7th Heaven

Review-ul de Luni # 95 – Măști pentru față și păr de la 7th Heaven

La evenimentul #SpringBeautyEvent am primit și o punguță cu măști 7th Heaven. M-am bucurat foarte tare pentru că le folosesc și îmi plac mult. Am mai folosit câteva acum vreo doi ani și de atunci am tot încercat o mulțime de variante.

Măștile primite de mine au fost trei pentru făță:

  • Masca textilă cu argilă braziliană
  • Masca peel off cu alge brune
  • Masca cu cafea

Și o mască pentru păr:

  • Masca pentru păr cu miere de Manuka

Prima mască pentru făță încercată a fost cea cu argilă braziliană. În primul rând mi-a plăcut mult mirosul, de când am tăiat pliculețul și am simțit mirosul de acai deja m-am îndrăgostit de ea. Este o masca tip șervețel, acestea sunt preferatele mele, am ținut-o pe față 20 minute, timp în care m-am relaxat și am citit ceva. Apoi am scos masca argila se uscase pe ten și față era albă, așa ca și când aș fi fost dată cu var :)))). Am clătit fața cu apă călduță am șters și am aplicat o crema hidratanta. Tenul a rămas curat fin și luminos.

Masca de păr este și ea o minune. Am aplicat-o de două ori pentru părul meu a fost de ajuns, pentru două utilizări. Părul a rămas moale și mătăsos, s-a descurcat foarte bine și a rămas și cu un luciu frumos.

Detalii de pe site:

De peste 30 de ani, noi luptăm împotriva testării produselor pe animale, toate produsele noastre sunt acreditate „cruelty free”.

Masca textilă cu argilă braziliană

Vegetația luxuriantă din Brazilia este sursa acestei înfrumusețări naturale. Nămolul Brazilian, bogat în magneziu, curăță și stimulează pielea în timp ce fructele de Acai bogate în antioxidanți și avocado plin de nutrienți își unesc forțele pentru a lupta împotriva radicalilor liberi.

Ingrediente cheie:

  • Avocado
  • Nămol Brazilian
  • Acai

Masca pentru păr cu miere de Manuka

Această mască bogată și catifelată cu miere de Manuka (un nectar natural pur și miraculos) și uleiul abisinian bogat în Omega 3 oferă nutrienți pentru rădăcina părului deteriorat. O terapie profundă care ajută la repararea intensă a foliculilor de păr și la întărirea lui, lasând părul strălucitor de la rădăcină până la vârf.

Ingrediente cheie:

  • Nuca de cocoș
  • Miere
  • Ulei abisinian

Produsele se găsesc în hipermarketurile/supermarketurile: Carrefour, Cora, Auchan, Real, Mega Image, DM.
Gama de produse conține :

– măști de față (curățare, hidratare, tonifiere&detoxifiere)
– măști pentru păr
– măști picioare (răcoritoare și reconfortante)
– masca de corp(masca anticelulitică)
– măști bărbați(curățare, detoxifiere, exfoliante)

Ați încercat măștile 7th Heaven? Ce preferate aveți?

Please follow and like us:
error

15 thoughts on “Review-ul de Luni # 95 – Măști pentru față și păr de la 7th Heaven