Creative Nails Collab – # 16 Music

Creative Nails Collab – # 16 Music

Dacă e sâmbătă e vorba despre unghii.

A venit rândul unui nou goodie bag primit la #SpringBeautyEvent, produse care mi-au adus un zâmbet larg pe față, este vorba de brandul Orly.

Ați văzut deja pe Instagram ce am găsit în punguță.

În colaborarea de astăzi avem “Music”.  O tema versatilă pe care o puteți interpreta în multe moduri.

Pentru manichiura de astăzi am fost inspirată de diminețile cu soare de primăvară, când îmi beau cafeaua cu geamul deschis și aud ciripitul pasarelelor la balcon.

Ce am folosit pentru această manichiură:

Oja mov Orly – Be Daring, aplicată în două straturi subțirele, dar era de ajuns și unul mai grosuț deoarece este foarte pigmentată și cremoasa. Oja am aplicat-o peste baza Tough Cookie. Apoi am ștampilat modelul și am sigilat cu un top coat gel.

Oja face parte din colecția Orly Adrenaline Rush din 2015 și conține 6 nuanțe:

On the Edge

Fireball

Be Daring

Risky Behavior

Thrill Seeker

Push the Limit

Tough Cookie ajută la întărirea naturală a unghiei și reface stratul de keratină. Îmbogățit cu extract din copacul african Okoume, acest tratament întărește unghiile moi și casante pentru a crește puternice și netede. Rezultatele se observă în doar 2 săptămâni de la folosirea tratamentului. Formulă fără formaldehide.

Orly este unul dintre cele mai cunoscute și cele mai de succes branduri de produse cosmetice pentru unghii. A fost fondat în Los Angeles, că un omagiu adus vizionarului Jeff Pinke, inventatorul manichiurei cunoscută că manichiură franțuzească în 1975.

Orly a înregistrat un rapid succes cu lacurile sale, în a căror compoziție nu veți găși toluen, formaldehidă, ftalat de dibutil și alte substanțe toxice. Iar acest lucru nu a afectat cu nimic varietatea de culori, puteți alege din 150 de nuanțe.

O categorie aparte de produse Orly sunt gelurile protectoare, care conțin o mulțime de vitamine importante. Merită, de asemenea, menționat și capacul aplicator Gripper Cap ™, care a fost proiectat de către experți italieni pentru a ușura aplicarea pe unghii (flacoanele se pot deschide cu o singură mâna!). În plus, pe lângă lacuri de unghii, în oferta Orly se găsesc și creme sau accesorii pentru manichiură (perii, pile de unghii, tampoane pentru curățare, etc.) și zeci de alte produse de calitate superioară.

Să vedem ce inspirație au fetele astăzi:

  1. Madalina – https://www.instagram.com/myprettynubs/
  2. Claudia – http://www.claudiaschoice.ro
  3. Alina – http://alinapink.ro/
  4. Deyutza- https://deyutza.ro/
  5. Georgiana https://mademoisellejasmine.ro/
  6. Ana Maria – https://www.instagram.com/ana18mary/
  7. Raluca Denise – https://www.instagram.com/babyralukutza/
  8. Andra Kat- http://andrakat.com

Va pup, va doresc un weekend frumos și va aștept cu impresii.

Please follow and like us:
error

13 thoughts on “Creative Nails Collab – # 16 Music