Parfumuri Infinite Love – Review + Giveaway

Parfumuri Infinite Love – Review + Giveaway

Colecția mea de parfumuri s-a mărit considerabil în ultimul timp. Despre parfumurile Infinite Love pe care le-am descoperit recent cu ocazia evenimentului #SpringBeautyEvent, v-am mai povestit aici.

Recent am primit încă două parfumuri de la Infinite Love, pe care deja le ador.

Parfumul este un „accesoriu” dacă îi pot spune așa fără de care nu ies din casă. Nu pot să spun că le folosesc în mod special în funcție de anotimp sau de perioada zilei, ci mai de grabă în funcție de starea mea de spirit.

Va rog să citiți articolul până la sfârșit pentru că împreună cu Infinite Love am pregătit o surpriză pentru voi.

Unul este floral și jucăuș, de zi, de primăvară și anume Ibiza, îl găsiți si cu codul K- 091. Notele lui se aseamănă cu Nina Ricci – Nina. Un parfum drag mie pe care tocmai l-am terminat.

Parfumul Infinite Love Ibiza este un parfum floral care ne răsfaţă zilele frumoase de primăvară. Fructele şi florile, o combinaţie cu efect energizant. În sticluţa de parfum îşi găsesc locul de onoare piersica, portocala şi coacăzele miniaturizate. Ne fascinează apoi seducătoarea combinaţie a trandafirului cu dafin şi ylang-ylang. Nota de bază este compusă din măr, mosc şi cedru.

Note de vârf bergamot, busuioc, coacăze, gălbenele, lămâie, piersică, portocale
Note de mijloc dafin, iasomie, stanjenel, trandafir, violetă, ylang-ylang
Note baza cedru, măr, mosc
Anotimp Primăvară
Timpul zilei Zi

Celălalt este un parfum mai serios cu note lemnoase și florale care ne învăluie cu magia lui în serile mai reci de toamna. Notele lui se aseamănă Chanel No.5, un parfum ce se bucură de o mare popularitate în întreagă lume datorită calității sale și aromei unice.

Un parfum atemporal, feminin ce este recunoscut ca fiind un simbol al parfumurilor de înalta calitate.

Parfumul No. 5 este la fel de seducător și senzual precum celebra Marilyn Monroe, una dintre numeroasele vedete ce au devenit utilizatori fideli ai acestei esențe fermecătoare.

Parfumul este Paris îl gășiți si cu codul K – 027.

Note de vârf bergamot, lămâie, neroli, ylang-ylang
Note de mijloc iasomie, lăcrămioare, stanjenel, trandafir
Note baza ambră, mosc, paciuli, santal, vanilie, zibetă
Anotimp Toamna
Timpul zilei Seară

Parfumurile persita întreagă zi și se aseamănă foarte mult cu aromele originale și așa cum v-am mai spus le găsiți într-o mare varietate.

Le recomand pentru că așa puteți încerca cât mai multe variante la un preț mai mult decât decent.

Varianta de 50 ml este 65 de lei, iar cea de 100 ml este 95 de lei.

Pe site găsiți și promoții, la 2 produse cumpărate, primiți gratis un recipient de călătorii „On The Go”, iar la secțiunea „Produse noi” găsiți mereu produsele nou adăugate.

Despre Infinite Love

Cine suntem?

O echipa întregită cu oameni speciali şi parfumaţi, doritori de a pune la dispoziţia celorlalţi esenţele preferate la preţuri accesibile.

Din echipa noastra fac parte toţi acei oameni de la standurile Infinite Love din Bucureşti şi din ţară, care sunt dornici de a-i consilia pe oameni în a-şi alege parfumul favorit!

Ce vrem?

Scopul nostru este acela de a le oferi oamenilor parfumuri de calitate si presistente. De a-i face fericiţi si de a le parfuma zilele!

Într-o sticluţă elegantă şi specială se prezintă un parfum la fel de special. În funcţie de preferinţele voastre, parfumul poate avea note diferite.

Cum facem asta?

Suntem prezenţi cu standuri parfumate în ţară şi în Bucureşti, dar şi online prin acest magazin care pune la dispoziţia voastră peste 200 de esenţe!

Oferim consiliere online dar şi offline. Vă ajutăm în alegerea parfumului, răspundem la întrebări şi vă propunem anumite parfumuri în funcţie de cerinţele voastre.

GIVEAWAY!!!

Așa cum ați văzut și la începutul articolului am și pentru voi o surpriză. Infinite Love va oferă un parfum de 50 ml la alegere.

Ce aveți de făcut:

LIKE: ⇒Infinte Love si Unghiutze Colorate-Happy Nails

FOLLOW: ⇒@parfumuri_infinitelove si @oanaalexandru_beautyblog

Lăsați-mi în comentarii numele unui parfum de pe site și de ce anume v-il doriți. Perioada concursului este 29.04-06.05. 2018

Castigatorea sau de ce nu câștigătorul, găsiți și arome masculine pe site, o voi/ îl voi anunța în termen de șapte zile, voi alege prin tragere la sorți. Parfumul este trimis de producător doar către o adresă din România.

Va așteptăm să va înscrieți și va dorim success!!

UPDATE:

Mulțumim tuturor pentru înscriere!!

Câștigătoarea este #24 Monea Simona.

Aștept pe pagina blogului datele tale!!

Please follow and like us:
error

124 thoughts on “Parfumuri Infinite Love – Review + Giveaway