Parfumurile Infinite Love – Un rasfat accesibil tuturor

Parfumurile Infinite Love – Un rasfat accesibil tuturor

Am trecut de multe ori pe lângă standul Infinite Love când mergeam la cumpărături. Domnișoarele de acolo mă ademeneau mereu cu câte un blotter îmbibat cu diverse arome, dar mereu le refuzam.

Mi se păreau niște parfumuri ieftine cărora nu merita să le dau importantă.

Dar uite că am ajuns să îndrăgesc unul din aceste parfumuri, pe care l-am primit la #SpringBeautyEvent.

Am avut ocazia să aleg și pentru că unul din parfumurile mele preferate este Very Irresistible – Givenchy, am ales unul a cărui aromă seamănă cu acesta K-070.

Seamănă foarte bine cu parfumul după care a fost recreat și persistă întreaga zi. Mă bucur că le-am descoperit și că nu prețul contează. Poți să găseșți lucruri de calitate și la un pret accesibil.

Sper să îmi măresc colecția și mai încerc și alte variante.

Gadgetul On The Go îți permite  iei cu tine parfumul preferat într-o cantitate mică.

Va las mai jos câteva informații oficiale.

Infinite Love este un tip de parfumerie care recreează esențe inspirate de celebrele parfumuri de brand (nu replici). Prețul este unul mic, așa că sunt practic o soluție bună dacă vrei să încerci mai multe parfumuri deodată, dar nu ți le-ai permite pe toate în mod normal – o variantă budget friendly, mai spre value for money.

Parfumul Infinite Love Lyon este un parfum floral având arome de lămâiţă şi anason. Trandafirul vine să completeze armonios aromele de magnolie şi bujor. Mister şi magie în oraşul florilor… Combinaţia perfectă care ne ajută să devenim irezistibile în zilele de primăvară. Parfumul seamănă cu Very Irresistible (Givenchy).

Infinite Love îţi oferă parfumul preferat la cel mai mic preţ de pe piaţă. Pentru cei care vor un parfum de calitate care să persiste, esenţele Infinite Love reprezintă soluţia. Oferim esenţe moderne, similare cu reţetele celor mai cunoscute parfumuri de pe piaţă.

NOTELE POT ADUCE CU Givenchy – Very Irresistible
Note de vârf anason, cassia, lămâiță
Note de mijloc bujor, magnolie, trandafir
Note baza trandafir
Anotimp Primăvară
Timpul zilei Zi

Voi ați încercat aceste parfumuri? Va aștept cu recomandări.

Please follow and like us:
error

31 thoughts on “Parfumurile Infinite Love – Un rasfat accesibil tuturor