Green Sugar indulcitorul care nu mi-a schimbat gustul cafelei

Green Sugar indulcitorul care nu mi-a schimbat gustul cafelei

De ani buni nu îmi mai îndulcesc cafeaua cu zahăr. Dar în tot acest timp am fost în căutarea unui produs care să nu-mi schimbe gustul cafelei.

Despre Green Sugar am tot auzit pe la prietenele mele, dar nu încercasem niciun produs până la evenimentul #SpringBeautyEvent, unde am primit o pungă plină cu bunătăți.

Și în sfârșit mi-am găsit și eu un “zahăr” bun care să-mi placă.

Laboratoarele Remedia este, de peste 25 ani, un nume de notorietate în industria farmaceutică românească, fiind unul din marii producători autohtoni de suplimente nutritive, vitamine și minerale, pe baza ingredientelor de calitate. Cunoscut și ca promotorul care a introdus pe piața din România suplimentele naturale la plic, ușor dizolvabile în apă. Laboratoarele Remedia este și producătorul exclusiv al Green Sugar, noul îndulcitor 100% natural, cu 0 calorii și 0 indice glicemic.

În Laboratoarele Remedia, toate ingredientele utilizate pentru producerea suplimentelor provin din surse naturale și sunt atent analizate din punct de vedere fizico-chimic și microbiologic. Extractele din plante sunt standardizate conform farmacopeelor internaționale, iar spațiul de lucru, precum și procedurile, respectă normele de bune practici de fabricație (conforme GMP). Furnizorii companiei Laboratoarele Remedia sunt firme de renume din Italia, Elveția, Norvegia, Spania, Canada.

GREEN SUGAR, brandul companiei LABORATOARELE REMEDIA,

este înregistrat în Uniunea Europeană că fiind un produs 100% natural, cu 0 calorii şi 0 indice glicemic, obținut din doar două ingrediente: extractul din frunze de Stevia Rebaudiana (obținut prin opărire) și eritritol (obținut din porumb, prin fermentaţie cu drojdia Moniella pollinis). Spre deosebire de alți îndulcitori de pe piață, Green Sugar este singurul dulce natural cu gust stabilizat, care nu schimbă gustul alimentelor sau al băuturilor pe care le îndulcește și poate fi folosit inclusiv la prăjituri ce necesită preparare termică.

Consumul de Green Sugar nu aduce numai bucurie papilelor gustative, ci are reale beneficii asupra organismului, prin efectele extractului de Stevia Rebaudiana:

  • menține echilibrul glucozei în sânge;
  • stimulează secreția de insulină;
  • reglează mecanismul gastro intestinal;
  • stimuleză activitatea cerebrală;
  • scade poftă de dulce și poftă de mâncare;
  • reglează tensiunea arterială;
  • scade nevoia de fumat;
  • are acțiune anitibacteriana și antifungica ;
  • nu produce carii;
  • nu prezintă riscul cancerigen al indulcitorilor sintetici.

Despre îndulcitor v-am povestit mai sus, dar așa cum v-am spus am mai avut și multe alte bunătăți.

Napolitane cu crema de lămâie și încă o variant cu crema de frișcă și vanilie, foarte bune, preferata mea a fost cea cu lămâie.

Pauzele tale nu au avut niciodată un gust mai aromat. Napolitanele Sweeteria cu cremă de lămâie, îndulcite exclusiv cu Green Sugar, sunt o alternativă delicioasă la dulciurile din comerț, care conțîn uriașe cantități de zahăr, coloranți și conservanți, atunci când îți doreșți un mic deșert sau când, pur și simplu, e momentul unei gustări dulci.
Fără zahăr, fără OMG și coloranți, fără conservanți, cu un conținut de cremă de 76%.

@greensugar.ro imi indulceste diminetile. Green Sugar e o alternativa mult mai sanatoasa in raport cu alti indulcitori, deoarece produsul este o combinatie de produse naturale: extractul din frunze de Stevia Rebaudiana si eritritolul, un poliol non-caloric obtinut prin fermentatie biologica. Aceasta combinatie ii confera atat gradul de dulce similar zaharului, dar cel mai important lucru este ca asigura un necesar zilnic de nutrienti antioxidanti si antiinflamatori. Exista studii clinice care arata ca extractul de Stevia Rebaudiana si eritritolul, in cantitatile prescrise de medic, sunt agenti nutritivi puternic antioxidanti. 🌼 🌼 🌼 #SpringBeautyEvent #BeautyTogether #greensugar #healthy #coffeelover #bblogger #bloggerlife #romanianblogger #oanaalexandrubeautyblog

O postare distribuită de Oana beauty blogger 👩 💅 💄 👗 👜 (@oanaalexandru_beautyblog) pe

Bomboane moi în ciocolată color cu Green Sugar

Ia o pauză de copilărie! Bucură-te de noile bomboane moi Sweetie, cu conținut de cacao, îndulcite exclusiv cu Green Sugar și învelite într-un strat de ciocolată belgiană colorată natural.
Produs în România.

Sferele de cereale în ciocolată amăruie 70%, cu pudră de zmeură

O explozie de bucurie în orice moment al zilei, când ai poftă de ceva dulce. Prelungește-ți pauzele și clipele de relaxare cu Sferele de cereale în ciocolată amăruie 70%, cu pudră de zmeură și bucură-te de gustul lor intens, dulce-natural. Sferele de cereale de la Green Sugar sunt acoperite cu un strat generos de ciocolată, FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT, și învelite în pudră natural de zmeură, care oferă o aromă fructată gustului intens al ciocolatei amărui, dar le menține scăzut aportul caloric.

Corn Flakes

Modul crocant și sănătos de a da startul dimineților tale în familie. Fulgii de porumb cu Green Sugar, FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT, sunt recomandăți familiilor responsabile pentru sănătatea hranei lor.

Baton cu cereale și cacao

Gustarea pe care o poți lua cu ține, oriunde!
Delicioasele batoane de cereale cu cacao, FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT, sunt ideale pentru a constitui o gustare între mese, în pauză de la școală sau de la birou. Se recomandă tuturor celor interesați de menținerea unui stil alimentar sănătos.

Baton musli

Gustarea pe care o poți lua cu ține, oriunde!
Delicioasele batoane cu musli și stafide, FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT, sunt ideale pentru a constitui o gustare între mese, în pauză de la școală sau de la birou. Se recomandă tuturor celor interesați de menținerea unui stil alimentar sănătos.

Voi ați încercat produsele Green Sugar? Ce preferate aveți de la ei?

Please follow and like us:
error

30 thoughts on “Green Sugar indulcitorul care nu mi-a schimbat gustul cafelei