Noutăți de la Green Sugar

Noutăți de la Green Sugar

Trăim într-o eră în care totul se dezvoltă rapid. Iar noi avem parte de multe schimbări în viață, din păcate nu mereu benefice. Din ce în ce mai multe boli ajung la statutul de “boală a secolului” printre ele aflându-se și diabetul.

Tatăl meu suferă de Diabet tip II de 10 ani, așa că sunt mereu în căutare de produse fără zahăr și pentru el, dar și pentru mine.

Despre primele produse Green Sugar, v-am povestit în acest articol. Vă spuneam atunci că îmi place mult acest îndulcitor pentru că nu îmi schimbă gustul cafelei.

Pe lângă acesta am mai avut parte și de multe alte bunătăți, napolitane, batoane cu cereale și altele.

De data aceasta am primit ceva noutăți din partea Green Sugar.

Ceai verde instant, ciocolată albă, vitamine și minerale pentru apă vitaminizantă și altele.

Ciocolată albă cu Green Sugar și aroma de caramel

Eu sunt băutoare de cafea, așa m-am repezit în ciocolata albă, am adăugat și puțina scorțișoară, dar totuși mi s-a părut puțin cam dulce pentru gustul meu.

A două zi dimineață m-am gândit să adaug în cafea o jumătate de pliculeț de cioco și a ieșit o minune de cafea cu gust fin de caramel.

Ceai verde instant cu Green Sugar și colagen

Soțul meu este băutor de ceai așa că a ales imediat ceaiul verde.

Ceaiul verde provine din frunzele plantei Camellia sinensis și este utilizat de către chinezi de peste 2000 de ani. Polifenolii și catechinele conținute în ceaiul verde acționează asupra radicalilor liberi, ajută la reducerea tensiunii arteriale și a colesterolului în sânge, îmbunătățește circulația sângelui și digestia, favorizează arderea caloriilor și încetinește procesul de îmbătrânire. Ceaiul verde este un produs aproape lipsit de calorii, fiind un aliat în pierderea greutății și reducerea celulitei.

Vitaminera cu Green Sugar si BioZinc

Cutiuța cu stickuri pentru apă vitaminizantă va ajunge curând în bagajul de vacanță. E binevenită o apă cu vitamine, nouă ne place să facem plimbări lungi 10-12 km pe zi și o astfel de băutură îmbogățită cu vitamine și minerale ne este de ajutor pentru a ne menține în formă.

Un plic se dizolvă în 500 ml apă.

Laboratoarele Remedia

este, de peste 25 ani, un nume de notorietate în industria farmaceutică românească, fiind unul din marii producători autohtoni de suplimente nutritive, vitamine și minerale, pe baza ingredientelor de calitate. Cunoscut și ca promotorul care a introdus pe piața din România suplimentele naturale la plic, ușor dizolvabile în apă. Laboratoarele Remedia este și producătorul exclusiv al Green Sugar, noul îndulcitor 100% natural, cu 0 calorii și 0 indice glicemic.

Vezi această postare pe Instagram

@greensugar.ro imi indulceste diminetile. Green Sugar e o alternativa mult mai sanatoasa in raport cu alti indulcitori, deoarece produsul este o combinatie de produse naturale: extractul din frunze de Stevia Rebaudiana si eritritolul, un poliol non-caloric obtinut prin fermentatie biologica. Aceasta combinatie ii confera atat gradul de dulce similar zaharului, dar cel mai important lucru este ca asigura un necesar zilnic de nutrienti antioxidanti si antiinflamatori. Exista studii clinice care arata ca extractul de Stevia Rebaudiana si eritritolul, in cantitatile prescrise de medic, sunt agenti nutritivi puternic antioxidanti. 🌼 🌼 🌼 #SpringBeautyEvent #BeautyTogether #greensugar #healthy #coffeelover #bblogger #bloggerlife #romanianblogger #oanaalexandrubeautyblog

O postare distribuită de Oana beauty blogger 👩 💅 💄 👗 👜 (@oanaalexandru_beautyblog) pe

Urmează sezonul rece când trebuie să avem grijă de imunitate așa că și restul produselor își vor face loc în rutina noastră.

Ați încercat ceva din noutățile de sezon?

Please follow and like us:
error

14 thoughts on “Noutăți de la Green Sugar