Încearcă noile șampoane NIVEA Micellar

Păr fragil și scalp sensibil? Încearcă noile șampoane NIVEA Micellar


Un păr frumos este cartea de vizită a fiecărei femei. Însă știi și tu cât de greu este să îl ai astfel în fiecare zi. Spălarea zilnică a părului poate avea efecte negative asupra acestuia și asupra scalpului. Poate duce la uscarea lor și îți poate provoca un disconfort serios. Dacă ți-e teamă că spălarea repetată îți pune bețe în roate, poate fi pentru că încă nu ai descoperit ritualul potrivit de îngrijire.

NIVEA a creat pentru tine o gamă de șampoane micelare, care oferă o curățare ușoară, dar totodată eficientă și revigorantă întreaga zi, pentru a-ți menține părul hidratat și frumos, în timp ce are grijă și de scalpul sensibil.

Noile șampoane pe bază de micele funcționează perfect pentru toate tipurile de păr și scalp. Micelele sunt molecule microscopice, adunate, care iubesc apa și grăsimea. Ca rezultat, elimină murdăria și grăsimile solubile în apă, încapsulându-le și îndepărtându-le ușor. Formula șampoanelor respectă bariera naturală a pielii și echilibrul PH-ului scalpului, fiind deosebit de blândă, încât le poți folosi zilnic, fără să-ți faci griji pentru iritarea scalpului sau uscarea părului.

Care e varianta potrivită pentru tine?

Șamponul reparator NIVEA Micellar este special conceput pentru curățarea zilnică a părului fragil și a scalpului sensibil. Formula fără silicon, fără parabeni și fără coloranți, tehnologia micelară și extractul de aloe vera oferă o curățare 3 în 1. Menține PH-ul natural al scalpului și hidratează părul, oferindu-i un miros plăcut și revigorant.

Șamponul purifiant NIVEA Micellar este conceput special pentru curățarea zilnică a părului normal sau gras. Formula fără silicon, fără parabeni și fără coloranți, tehnologia micelară și extractul de melisă îi oferă părului tău exact îngrijirea de care are nevoie.

Pentru mai multe informații intră pe Facebook și Instagram NIVEA.

Preț maxim recomandat: 19.50 lei/buc.

2 comments

  • Valeria Chertes07/13/2018 at 14:56
    Abia astept sa folosesc aceste produse.Răspunde
  • Lamiita Petre08/05/2018 at 13:38
    As fi interesata sa incerc acest sampon, am mai vazut cateva impresii despre el. Parul meu este foarte fragil si pielea sclpului este destul de sensibila. Cu siguranta il voi incerca, am asaaa... un deja vu ca ne vom intelege bine.Răspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.