Răsfață-ți simțurile cu noile produse pentru îngrijirea corpului de la NIVEA

Răsfață-ți simțurile cu noile produse pentru îngrijirea corpului de la NIVEA

Toamna este chiar după colț și chiar dacă sezonul estival a ajuns la final, există momente pe care trebuie să le dedici îngrijirii pielii tale și relaxării, chiar și după ce te întorci din vacanță. Răsfață-ți simțurile cu noile produse pentru îngrijirea corpului de la NIVEA.

Alege hidratarea și răsfățul de care pielea ta are nevoie cu noua loțiune de corp NIVEA Oil in Lotion Coconut & Monoi oil și noile NIVEA Body Soufflés. Acestea sunt îmbogățite cu uleiurile prețioase de monoi extrase din florile suave de Tiare. Ele îți vor încânta simțurile în orice moment. 

Soufflé-urile pentru corp de la NIVEA

Cu un design elegant, parfum delicat și o textură incredibil de plăcută, Soufflé-urile pentru corp de la NIVEA reprezinta noutatea verii și sunt perfecte pentru începuturi sau finaluri delicioase de zi. Noua formulă de cremă-soufflé are o textură non-grasă și ușoară, cu perle vizibile de uleiuri prețioase, se topește ușor pe piele, lăsând-o catifelată la atingere și îngrijită în profunzime.

Pentru a evada direct pe o plajă exotică, la umbra unui palmier unde se aud valurile mării, descoperă Soufflé-ul de corp NIVEA cu aromă de cocos și ulei de monoi și bucură-te de o explozie de arome și senzații. Textura ușoară non-grasă conține perle vizibile de ulei prețios ce îți vor lăsa pielea intens hidratantă. Iar aroma delicioasă de nucă de cocos îți va bucura simțurile.

Bucură-te de parfumul unic al florilor de cireș într-o loțiune de corp feminină și ușoară, îmbogățită cu ulei de jojoba. Soufflé-ul de corp NIVEA cu flori de cireș și ulei de jojoba are o formulă care se absoarbe rapid în piele, fără urme grase sau lipicioase. Perlele hidratante de ulei prețios și parfumul florilor de cireș se îmbină perfect. Asta  pentru ca pielea ta să rămână catifelată și răsfățată pentru o perioadă îndelungată. 

Îmbogățește-ți simțurile cu notele tropicale de cocos din noua loțiune de corp NIVEA Oil in Lotion cu aromă de cocos și ulei de monoi. Aceasta este infuzată cu uleiuri prețioase de monoi și se absoarbe rapid în piele. Transformă pielea uscată într-o piele netedă și radiantă până la 48h, fără să lase urme grase. Redă pielii uscate suplețea și aspectul radiant!

Indiferent ce planuri ai pentru această toamnă, lasă-te învăluită de aromele încântătoare de nucă de cocos. Sau poate flori de cireș, pentru un moment de răsfăț irezistibil și pentru o piele frumoasă și luminoasă. 

Prețuri recomandate:

Soufflé de corp NIVEA cu flori de cireș și ulei de jojoba – 21 RON

Soufflé de corp NIVEA cu aromă de cocos și ulei de monoi – 21 RON

Loțiune de corp NIVEA Oil in Lotion cu aromă de cocos și ulei de monoi – 24 RON 

 

Despre NIVEA: 

NIVEA este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaţiei şi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii. Este unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale. Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.

*Sursă: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand în categoriile: Îngrijirea Corpului, Îngrijirea Feţei şi Îngrijirea Mâinilor; în ceea ce priveşte valoarea de vânzare cu amănuntul, în 2012. 

 

10 comments

 • Trandafir Mihaela Anabela09/20/2019 at 7:52
  adoor acest brand ??Răspunde
 • Maria Maria09/20/2019 at 8:16
  Ador produsele Nivea mai ales cu aroma de cocos ?Răspunde
 • Valeria Chertes09/20/2019 at 12:50
  Ador produsele Nivea.Răspunde
 • Roman Nicoleta Ana Maria09/24/2019 at 16:55
  Sa le folosesti cu placere draga mea! Imi plac foarte mult produsele Nivea!@Răspunde
 • Collamask09/25/2019 at 10:59
  Oh da, loțiunile astea miroase uimitor. Ador produsele cosmetice Nivea!Răspunde
 • Gabriela Tanase10/15/2019 at 3:39
  Imi place mult mirosul produselor Nivea. Miros a "curat". Din această gama folosesc lotiunea de corp si sa împac foarte bine cu ea.Răspunde
 • Adyna Radu10/15/2019 at 16:07
  Aceea cu flori de cireș și ulei de jojoba cred ca miroase super. Gelurile de dus si cremle de corp de la Nivea sunt preferatele meleRăspunde
 • Marin Theodora10/15/2019 at 17:34
  Nu le-am folosit inca dar lotiunea de corp ma tenteaza .Răspunde
 • Baldea Ioan10/16/2019 at 5:23
  Super produse, Nivea vine mai mereu cu produse noi de calitateRăspunde
 • APOSTOL VIORICA10/16/2019 at 6:48
  Produsele NIVEA,un brand romanesc de calitate! Multumim pentru articol si recomandari!Răspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.