Ce rutină pentru îngrijirea tenului se recomandă în sezonul rece?

Ce rutină pentru îngrijirea tenului se recomandă în sezonul rece?

Pe măsură ce temperaturile scad, multe persoane se plâng că tenul începe să fie sensibil. Din cauza temperaturilor scăzute, de multe ori simţim cum pielea ustură, se usucă, se descuamează. Iar acest lucru nu doar se simte, ci se şi vede.

Tenul mixt

Este cel mai frecvent întâlnit tip de ten și eu am tenul mixt și acesta cere o atenție deosebită în ritualul de îngrijire, întrucât zona mai uscată are nevoie de curățare delicată și hidratare intensă, în timp ce zona grasă trebuie curățată profund și tonifiată. Ajută foarte mult la întreținerea tenului exfolierea, urmată de aplicarea unei măști de hidratare de două ori pe săptămână.

De multe ori, crema folosită în mod obişnuit nu mai dă aceleaşi rezultate, așa că în sezonul rece tenul  poate fi ajutat de un ser aplicat în prealabil şi masat uşor până este absorbit de piele.

Serumurile concentrate sau cremele de noapte conțin ingrediente benefice pentru ten într-o  concentrație mai mare sau în combinații fericite ce le fac să lucreze mai bine, mai ales la orele târzii din noapte, când noi ne odihnim, iar celulele tale muncesc cu drag și spor.

Este bine să nu uităm nici de alimentația bogată în vitamine și de hidratarea intensă.

Eu am ales să-mi pregătesc tenul pentru sezonul rece și cu un tratament Pro Skin plus o ședința LED la Centrul Nomasvello.

CE ESTE CURATAREA FACIALA PRO SKIN?

Tehnologia cu Ultrasunete este una dintre cele mai inovative în domeniul frumuseții! Cu ajutorul acestui nou tratament se poate realiza o curățare profundă a tenului și îndepărtarea impurităților de pe piele fără a ataca țesutul.

Este cel mai nou tratament care funcționează fără a fi necesară utilizarea unor produse chimice, elimină celulele moarte şi reactivează circulaţia din zonă prin stimularea formării de colagen şi regenerării celulare. Tehnologia Nomasvello permite utilizarea eficientă a Ultrasunetelor și a Energiei Galvanice, fiind un tratament eficient pentru toate tipurile de piele.

O metodă rapidă, eficientă şi non-invazivă în urma căreia veți vedea următoarele rezultate:

  • Piele hidratată, netedă și moale;
  • Porii se închid;
  • Punctele negre dispar;
  • Celulele se regenerează și se stimulează producerea de colagen.

Veți obține o piele perfectă în doar 3 pași!

  • PASUL 1. CURĂȚAREA DE BAZĂ
  • PASUL 2. MAXIMIZAȚI REZULTATELE ADĂUGÂND 4 TIPURI DE TRATAMENTE ÎN FUNCȚIE DE NEVOI
  • PASUL 3. ÎNGRIJIREA ZILNICĂ A PIELII

Efectele tratamentelor faciale cu LED sunt accelerate dacă înainte se efectuează o curățare facială în profunzime cu ProSkin, prin care tenul este pregătit să absoarbă din plin produsele profesionale No+Vello aplicate

Tehnologia LED +Esthetic are proprietatea de a emite lungimi de undă diferite, vizualizate prin diferite culori luminoase, iar prin combinația acestora putem realiza diferite tratamente pentru a îmbunătăți aspectul feței, gâtului, decolteului și a mâinilor.

TRATAMENTELE COSMETICE CU LED+ESTHETIC INCLUD

1) Demachierea și curățarea în profunzime a tenului; se recomandă folosirea unui produs cu acțiune 3 în 1, precum apă lipozomala No+Vello și cel puțin o dată pe lună înlăturarea celulelor moarte, prin terapia ProSkin, cu ultrasunete și energie galvanica, total inofensivă cu tenul.

2) Aplicarea produsului profesional  în funcție de tipul de ten și setarea aparaturii, pentru eliminarea problemei faciale constatate de specialistul No+Vello. Terapia photocare implică 3 faze, recunoscute prin lungimi de undă cu lumini diferite: lumina roșie stimulează microcirculația sângelui, pentru un boost de prospețime și tonus; lumina verde efectuează drenajul, pentru eliminarea toxinelor; lumina galbenă activează sistemul nervos central.

3)  Masaj facial blând, pentru pătrunderea produsului în profunzimea pielii

4) Aplicarea de produse profesionale cu acizi naturali, precum fiolele sau măștile faciale No+Vello, pentru accelerarea efectului terapiei LED+Esthetic.

Aceste tratamente cosmetice inovatoare sunt personalizate, se realizează în funcție de caracteristicile unice ale fiecărui client și sunt recomandate pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru tenul bronzat.

Mulțumesc Elena, tenul meu se simte și arată minunat, mânuțele tale au fost magice.

Voi cum  îngrijiți tenul în sezonul rece?

Please follow and like us:
error

48 thoughts on “Ce rutină pentru îngrijirea tenului se recomandă în sezonul rece?