Review produse de ingrijirea tenului Apiterracosmetics

Review produse de ingrijirea tenului Apiterracosmetics

Incerc sa includ in rutina mea de ingrijire cat mai multe produse naturale si Bio. Chiar ma bucur sa gasesc din ce in ce mai multe. De cateva saptamani am primit din partea Apiterracosmetics cateva produse, le vazusem on-line si chiar imi doream sa le incerc. Asa ca astazi aven un review produse de ingrijirea tenului Apiterracosmetics.

Beneficiile mierii de albine si ale laptisorului de matca asupra pielii sunt cunoscute inca din antichitate: hidrateaza, hranesc, regenereaza, intarzie imbatranirea pielii si aparitia ridurilor, datorita nutrientilor pe care ii contin. Mierea de salcam si laptisorul de matca BIO sunt pure si provin de la stupine ecocertificate din zonele nepoluate ale Transilvaniei.

Daca ma urmariti stiti deja cat de mult imi plac serumurile. Este produsul care mi-a placut cel mai mult din tot ce am incercat.

Serumul l-am aplicat doar dimineata, pe tenul curat, lasa o senzatie tare placuta si proaspata, tenul e luminos si pregatit pentru aplicarea celorlalte produse din rutina de ingrijire.

Apa micelara curata delicat tenul si nu lasa acea senzatie de ten uscat, ofera tenului confort si prosmetime.

Crema de noapte am aplicat-o in fiecare seara, am ales varianta antirid si fermitate potrivita nevoilor tenului meu si varstei. Dimineata tenul arata foarte bine este hidratat, tenul nu este licios, si are o luminozitate aparte.

Masca lift instant am ales-o din aceleasi considerente ca si crema. Este potrivita tenului meu, am folosit-o odata pe saptamana asa cum obisnuiesc. Contine o combinatie unica de ingrediente naturale cu efecte antirid vizibile, care redau elasticitatea pielii, regenereaza, hranesc si hidrateaza intens tenul.

Mai multe detalii despre produse gasiti pe site.

Pe instagram avem pregatita o surpriza pentru voi. Va astept acolo.

SER BOTOX LIKE 30ml

Serurile Apiterra au o textura lejera, de nectar floral, care se absoarbe usor in piele si sunt indicate tuturor tipurilor de ten.

APA MICELARA 200ML

Apa micelară are o formula blanda bogata in ingrediente naturale care indeparteaza machiajul si impuritatile, hidrateaza pielea, au efect calmant si ofera o senzatie de confort, catiferare si prospetime.

CREMA ANTIRID DE NOAPTE 50ml

Cremele Apiterra au o textura lejera care se absoarbe usor in piele si au un continut bogat in unt de shea, unt de cacao si uleiuri vegetale care sunt extrem de hranitoare si hidratante pentru piele. Crema este o excelenta baza de machiaj.

MASCA LIFT INSTANT 75ml

Mastile de fata Apiterra au o textura placuta si sunt indicate tuturor tipurilor de ten.

Apiterra a dezvoltat o metoda de prelucrare la rece pentru a pastra intacte proprietatile active ale ingredientelor naturale.

 

3 comments

  • Valeria Chertes05/27/2019 at 9:36
    Îmi place ce am citit în acest articol despre produse.Răspunde
  • Bleotu Macrina08/02/2019 at 8:54
    Nu am folosit aceste produse ,dar imi plac produsele pe baza de miere si dupa ce am citit acest articol am sa le twstwz si eu.Răspunde
  • Georgeta Oprea08/03/2019 at 16:21
    Nu am folosit aceste produse, dar le voi incerca si eu.Răspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.