Peria cu aer cald Rowenta CF7830F0 – Campanie BUZZstore

Peria cu aer cald Rowenta CF7830F0 – Campanie BUZZstore

Acum ceva timp am fost selectată de către echipa Buzzstore, în campania de testare #buzzrowenta2018.

Mi-am ales PERIA CU AER CALD CF7830F0.

Îmi doream de foarte multă vreme o perie rotativă și nu eram hotărâtă ce să-mi cumpăr. Poate și din acest motiv, nu am băgat de seama că nu este o perie rotativă ci una fixă.

Când am desfăcut coletul și am realizat, am fost puțin bosumflată. Dar apoi punând-o la treaba și văzând că ne împăcăm bine, mi-a trecut supărarea.

Este foarte ușor de folosit, de fiecare dată când mă spăl pe păr obișnuiesc să-l și coafez lejer. Peria o folosesc și pentru uscare cu ajutorul concentratorului, apoi cu peria îl coafez lejer.

Peria, concentratorul și accesoriul pentru îndreptarea părului sunt cele mai folosite de mine. Celelalte două accesorii nu m-au convins. Poate nu sunt ok pentru părul meu. Fiecare suntem diferiți și avem nevoi diferite.

Datorită dimensiunilor mici se poate lua și în bagajul de vacantă, la cel de mâna mă refer pentru avion.

Concluzia:

Îmi place și v-o recomand cu drag.

 

Perie cu aer cald Rowenta CF7830F0 Premium Care, 1200W, 2 temperaturi, 2 viteze, ionizare, Alb/Auriu

 COAFURI PERSONALIZATE

Peria cu aer cald de la Rowenta combină performanță de uscare, datorată motorului puternic de 1200 W, cu posibilitățile infinite de a-ți personaliza stilul. Acest instrument de styling de înalta performanță oferă rezultate perfecte pentru orice tip de par cu ajutorul setarilor adaptabile și a setului versatil cu 5 accesorii incluse. Peria ceramică cu diametru de 38 mm, ideală pentru bucle lejere, oferă coafuri impecabile și strălucire maximă. Accesoriul pentru îndreptarea părului menține volumul natural în timp ce îți usuci și îți întinzi părul. Accesoriul pentru volum, ideal pentru părul moale, de lungime medie, permite modelarea părului și adaugă volum de la rădăcina. Concentratorul eliberează un flux de aer precis pentru finisarea coafurii și o uscare rapidă. Pieptenele, instrumentul indispensabil pentru aranjarea rapidă a părului și un aspect natural.

Datorită învelișului Cashmere Keratin cu ulei de argan, ce protejează și ajută la prevenirea deteriorării părului, și generatorului de ioni, ce hidratează și are un efect puternic antistatic, părul devine mătăsos și strălucitor. Cele 2 setări pentru fluxul de aer și temperatura oferă combinația ideală pentru uscarea și protejarea părului în același timp, în timp de treaptă de aer rece fixează coafură la finalul sesiunii, pentru look glamour, perfect îngrijit, ce durează mai mult timp.

RAPID ȘI PUTERNIC

Motor puternic (1200 W) pentru uscare rapidă și eficientă.

SETĂRI ADAPTABILE

2 trepte de temperatura și viteză pentru adaptarea fluxului de aer și al temperaturii în timpul coafării.

PERIE 38 MM

Perie ceramică cu diametru de 38 mm și înveliș Cashmere Keratin, pentru coafuri impecabile.

PIEPTENE

Pieptene pentru un stil natural.

CONCENTRATOR

Concentrator pentru uscare rapidă și finisarea perfectă a coafurii.

ACCESORIU PENTRU ÎNDREPTAREA PĂRULUI

Uscare și îndreptare delicată a părului ud, păstrând volumul natural.

ACCESORIU PENTRU VOLUM

Un accesoriu exclusiv pentru volum care permite modelarea părului și adaugă volum de la rădăcina.

DEPOZITARE UȘOARĂ

Inel de agățare pentru depozitare ușoară.

REZULTATE DE LUNGĂ DURATA

Funcție de aer rece pentru a seta coafură la sfârșitul sesiunii de uscare.

PAR MĂTĂSOS ȘI STRĂLUCITOR

Învelișul Cashmere Keratin cu ulei de argan protejează și ajută la prevenirea deteriorării părului, iar generatorul de ioni hidratează și are un efect puternic antistatic, părul devening mătăsos și strălucitor.

5 accesorii pentru a-ți stiliză părul așa cum îți doreșți: accesoriu pentru îndreptare, perie 38 mm, pieptene, accesoriu pentru volum, concentrator.

Peria cu aer cald de la Rowenta este instrumentul esențial pentru styling dacă îți doreșți coafuri variate și rezultate perfecte de fiecare dată. Motorul puternic de 1200W permite o uscare rapidă a firului de par de la rădăcina până la vârfuri, iar setul de 5 accesorii oferă o gama completă de opțiuni de styling. Această îi conferă părului volum și strălucire, datorită învelișului Cashmere Keratin și generatorului de ioni care împiedică electrizarea și efectul de par rebel, lăsându-I neted și mătăsos.

#buzzstoreromania
#buzzrowentahair
#buzzrowenta2018
#buzzrowenta
#buzzhair
#buzzhairstyle
#rowenta
#rowentaromania
#rowentahairstyle
#haircare
#hairstyle
#oanaalexandrubeautyblog

4 comments

 • Georgiana Popa Vlas10/30/2018 at 9:14
  Pana sa citesc si eu credeam ca e rotativa! ? Dar daca isi face treaba super ok si esti multumita de ea inseamna ca e numai buna de cumparat! Pupi ❤❤?Răspunde
 • Andreea Manu10/30/2018 at 9:18
  Chear dacă nu e rotativa e bine ca își face treabaRăspunde
 • Valeria Chertes10/30/2018 at 12:28
  Imi place cum arata, multumim pentru recomandare.Răspunde
 • Sery Andreea10/30/2018 at 17:20
  Un produs bun ?❤Răspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.