Sistemul tău imunitar este în impas? Întărește-ți imunitatea cu Detrical!

Sistemul tău imunitar este în impas? Întărește-ți imunitatea cu Detrical!

Oboseala, apatia și lipsa de energie îți descriu starea generală pe parcursul sezonului rece?

Una dintre cauze poate fi slăbirea sistemului imunitar – cel mai important sistem al organismului atunci când vine vorba de prevenirea bolilor. Așa că, pentru a ne proteja, putem să alegem să petrecem cât mai mult timp în confortul propriei case, deși acest lucru este dificil de realizat, sau putem să luăm atitudine și să ne întărim imunitatea.

Unul dintre factorii care cauzează aceste stări neplăcute, poate că sună surprinzător dar este deficitul de vitamina D.

Ce este vitamina D?

Vitamina D sau „vitamina soarelui”, este sintetizată în piele în urma expunerii la razele solare. Un interval de 15-20 de minute zilnic e suficient pentru ca vitamina D să fie produsă. Însă, din cauza activităților cotidiene, petrecem din ce în ce mai puțin timp în aer liber, iar în sezonul rece, expunerea la soare este evident limitată. De exemplu, iarna, rezervele de vitamina D acumulate pe timpul verii datorită expunerii la soare, se diminuează considerabil. Astfel, pentru a oferi sistemului nostru imunitar susținerea de care are nevoie, vitamina D trebuie administrată în lunile de toamnă și iarnă în perioada septembrie – aprilie (sau asa-zisele luni cu R).  

Care sunt sursele de unde putem lua Vitamina D?

Ținând cont de nevoile și stilul de viață al fiecărui individ, precum și în funcție de vârstă și de greutatea corporală, doza zilnică de vitamina D recomandată pentru copii și adolescenți este de 400 – 600 UI, iar pentru femei și bărbați este de 800 – 2000 UI. Adulții și seniorii cu surplus de greutate au nevoie de o doză mai mare, respectiv 1600 – 4000 UI/zi. Pe lângă expunerea la soare, există mai multe alimente ce conțin această vitamină esențiala cum ar fi somonul, tonul, sardinele, uleiul de ficat de cod sau lapte, ouă, pâine și cereale, dar în cantități mici, sau putem apela la suplimente alimentare care ne ajută sa obținem necesarul zilnic de vitamina D.

Protejează-ți sistemul imunitar și îmbunătățește-ți starea de spirit prin asigurarea necesarului zilnic de vitamina D3 cu Detrical!

Încearcă acum Detrical!

Produsele din gama Detrical conțin o doză mare de vitamina D3, ce contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, la menținerea sănătății sistemului osos și la menținerea funcției normale a sistemului muscular, atât pentru adulți, cât și pentru copii.

 

Pentru a te asigura că obții sigur aportul zilnic necesar de vitamina D3, caută în farmacii produsele Detrical – suplimentul alimentar pe care trebuie să-l ai la îndemână pentru întărirea imunității și pentru funcționarea optimă a întregului organism.

 

Detrical aduce beneficiile soarelui din vară în lunile mohorâte de iarnă!

 

10 comments

 • Marinescu Constantina Cristina02/05/2019 at 10:58
  Mulțumim pentru recomandare! Încă nu l-am încercat!Răspunde
 • Corina Cosa02/05/2019 at 11:19
  eu am luat si anul trecut si iau si anul acesta pe tot sezonul rece , Detrical de 2000 UI . pentru ca mi-a gasit la analize deficit de vitamina D . , la mine chiar se simtea , aveam un spasm ca un nod in gat , ...Răspunde
 • Valeria Chertes02/05/2019 at 11:44
  Eu am un sistem imunitar foarte scazut ar trebui sa incerc sa iau si eu.Răspunde
 • Serban Elena02/05/2019 at 18:37
  trebuie incercat mai ales acum cand santem la un pas de epidemie de gripaRăspunde
 • Marin Theodora02/06/2019 at 18:19
  Pare interesant produsul sper sa fie eficient pentru ca intentionez sa-l incercRăspunde
 • Sery Andreea02/07/2019 at 12:46
  Multumim pentru recomandare! Este un produs nelipsit!Răspunde
 • Valentina02/08/2019 at 8:04
  Recomand Detrical. E f bun!!Răspunde
 • Mirela-Liliana Ion02/15/2019 at 20:32
  Nu am folosit Detrical,dar am mare nevoie,sistemul meu imunitar este cam scazut in momentul de fata si mi-as dori sa il incerc,am nevoie de o doză mare de vitamina D3!!Răspunde
 • Stan Danny05/06/2019 at 21:33
  Foarte bunRăspunde
 • Ispir Ionut05/06/2019 at 22:27
  Si eu folosescRăspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.