Gama Immunity Forte – Sănătate și imunitate pentru întreaga familie

Gama Immunity Forte – Sănătate și imunitate pentru întreaga familie

Sistemul imunitar reprezintă capacitatea organismului de a se apăra de virusuri, bacterii sau toxine. Acesta distruge agenții patogeni și îi memorează, pentru a putea reacționa în cazul unei posibile reîntâlniri. Imunitatea poate fi înnăscută sau se poate dobândi pe parcursul vieții, în funcție de grija pe care o acordăm organismului. Pentru a avea un sistem imunitar cât mai puternic, putem veni aditional cu un  aport corect de vitamine și suplimente alimentare. Gama Immunity Forte Sănătate și imunitate pentru întreaga familie

 

Immunity Forte este o gamă de suplimente alimentare care pune la dispoziție toate vitaminele de care corpul tău are nevoie pentru a dezvolta o imunitate cât mai puternică. 

Pentru că Vitamina C este un nutrient esențial de care organismul are nevoie, Immunity Forte susține aportul de Vitamina C prin 3 produse unice Ready to use sub forma de lichid oral sau orosolubil.

 • Immunity Forte C 500 – conține doza optimă de vitamina C (500 mg). Întărește capacitatea naturală de protecție a organismului, contribuind la buna funcționare a globulelor albe. De asemenea, previne îmbolnăvirile prin ameliorarea simptomelor infecțiilor respiratorii și ajută la scăderea nivelului de colesterol.
 • Immunity Forte C 200  +1ANprodus destinat copiilor, contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, ajută la scăderea perioadei de boală și crește absorbția de fier, extrem de important pentru copii. Produsul este ușor de administrat cu gust plăcut, gata de băut.

 • Immunity C 500 + Zn + D3 – conține o combinație de ingrediente ce acționează sinergic, fiind o triplă terapie antivirală. Suprimă replicarea virală și îmbunătățește apărarea imună. Totodată, reduce oboseala și protejează celulele împotriva stresului oxidativ. Susține funcționarea normală a sistemului muscular și nervos. 

Gama Immunity Forte – Sănătate și imunitate pentru întreaga familie

Nu uitați că numeroase studii clinice au demonstrat că vitamina C, singură sau în combinație cu alte tratamente, este eficientă în tratarea COVID-19. Asta se datorează faptului că vitamina C este un puternic antioxidant și un amplificator al sistemului imunitar. 

Din gama Immunity Forte fac parte și:

 • Immunity Forte D3 + Omega-3conține cantitatea optimă de vitamina D (3000 Ul) combinată cu acizi grași omega 3 care asigură o absorbție mai bună a vitaminei. Mai mult, vitamina D în cantitate suficientă previne osteoporoza prin inducerea absorbției de calciu.

 • Immunity Forte GLUKANsupliment alimentar ce susține imunitatea prin combinația vitaminelor B6, B12, D3 și mineralelor zinc, seleniu (protejează celulele de stresul oxidativ). Conține Beta-Glucan, cel mai puternic activator imunologic și Arabinogalactan, cel mai important prebiotic și imunomodulator. Produsul este recomandat pentru sistemul imunitar slăbit și pentru creșterea energiei.

Gama Immunity Forte se găsește online și în farmacii. Te invităm și pe rețelele sociale: 

www.facebook.com/Sanatate-Smart-102594731536157 și www.instagram.com/sanatate.smart

www.mbapharma.ro

8 comments

 • Simona Asaftei04/21/2021 at 18:53
  Foarte bună această gamă de produse ,nu am incercat nimic din acestea ,dar sunt sigură că sunt benefice organismului .Am luat și eu ceva suplimente iarna aceasta și nu am mai avut probleme cu răceala ,am trecut cu bine .Să le folosești sănătoasă draga mea .Răspunde
 • Inna Alina04/22/2021 at 12:53
  Foarte bune aceste suplimente,nu le,am încercat pe acestea.Răspunde
 • Valeria Chertes04/22/2021 at 13:43
  Foarte bune,și noi folosim.Răspunde
  • Simona Banica04/22/2021 at 16:20
   Buna recomandareRăspunde
   • Irina Gabriela Anghelina04/23/2021 at 7:34
    Sunt sigura ca sunt produse foarte bune,doar ca încă nu am avut ocazia sa le incercRăspunde
 • Lorena Anamaria Zamfir04/22/2021 at 14:43
  Sunt foarte utile aceste suplimentare din când în când.Răspunde
 • cristina dragomir04/27/2021 at 23:53
  Immunity C 500 + Zn + D3 mi se pare genul de produs care nu ar trebui sa ne lipseasca din sertarul cu medicamente in perioada asta de Covideala.Răspunde
 • IONITA CARMEN08/02/2022 at 12:38
  De retinut ...produse foarte bune pentru cresterea imunitatii...Răspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.