Băuturile răcoritoare Dellos cu Aloe Vera asigură starea de bine

Băuturile răcoritoare Dellos cu Aloe Vera asigură starea de bine

Nu am fost niciodată fan sucuri. Dacă mă întrebi ce vreau să beau….apă evident. Însă nu refuz un fresh de portocale rece.

Sucurile Dellos le-am văzut prima oară într-o vacanță, intrasem într-o benzinărie, să alimentăm și să bem o cafea, ne era sete și am văzut în raft sticlele de suc. Ne-am uitat lung la ele și am optat totuși pentru un fresh de portocale așa cum vă spuneam mai sus.

De atunci le-am tot văzut dar nu am băut niciodată.

Acum câteva zile am primit un pachet cu sucuri Dellos. Aceștia lansează o campanie prin care doresc să transmită starea de bine mai departe.

Mereu am fost o persoană pozitivă și am încercat să transmit starea mea de bine și celor din jurul meu.

Îmi place să am în preajmă persoane pozitive, să mă înconjor de tot ce frumos. Mă bucur de tot ce am și sunt recunoscătoare pentru tot. Nu sunt invidioasă niciodată și cred că dacă fiecare am conștientiza că trebuie să gândim pozitiv si să ne uităm mai mult în “grădina noastră” lucrurile ar sta altfel.

Nu am un ritual pentru asta, pur și simplu așa sunt eu.

Starea de spirit influențează ceea ce ești, ceea ce faci și ceea ce ai în acest moment. Starea ta este cea care îți determină în mod direct nivelul performanței. O stare de deprimare sau apatie îți afectează în mod direct atât viața personală, cât și cea profesională.

Așa că haideți să încercăm să gândim pozitiv și să transmitem gânduri bune celor din jur. Să mulțumim și să fim recunoscători pentru ce avem și cu siguranță lucrurile vor sta altfel în jurul nostru.

 

Despre Dellos

Cu 33% pulpă de plantă de Aloe Vera și apă de izvor, fără dioxid de carbon și fără conservanți, sucurile Dellos sunt ideale a fi consumate de către persoane de toate varstele, fiind așezate de specialiști lângă băuturi precum ceaiul sau fresh-urile.

Sucurile Dellos cu aloe vera se găsesc într-o gamă variată, de la clasic sau cu fructe de sezon precum struguri, portocale roșii sau rodie, până la fructe exotice precum mango sau ananas. Și da, merg luate oriunde cu tine – 0.24 l, de băgat în buzunar, sau 0.5 l, de pus în geantă. Dacă nu ești singur în peisaj, sucurile Dellos se găsesc și la 1.5 l!

Sucurile Dellos conțin 33% pulpă naturală de aloe vera, iar 100 ml de suc asigură 19% din porția zilnică de vitamina C, care ajută la întărirea sistemului imunitar, pentru a lupta cu afecțiunile asociate cu această perioadă a anului, precum gripa sau viroza respiratorie.

Aloe Vera este o plantă minune, cu proprietăţi antiinflamatorii, detoxifiante şi de stimulare a colagenului, ce se folosește în tratamentele cosmetice de întreţinere a pielii.

Consumată regulat, Aloe Vera este benefică tranzitului intestinal, asigurând o stare de sănătate mai bună sistemului digestiv. Aceasta crește absorbția de proteine și este o sursă bogată de calciu, sodiu, fier, potasiu, crom, magneziu, cupru și zinc, şi printre puţinele surse vegetale de vitamina B12, A, B, C, E şi acid folic.

Datorită conținutului ridicat de Aloe Vera, sucurile Dellos ajută la menţinerea greutăţii corporale în limitele normale, împiedică îmbătrânirea celulară şi asigură necesarul zilnic de energie.

Sucurile cu Aloe Vera de la Dellos au primit diploma și certificarea de băutură sănătoasă în cadrul conferinței „Gala pentru excelenţă în sănătate”, dedicată vieții sănătoase, la care a participat nutriționistul Dr. Oz, fiind nominalizate ca alimente benefice pentru sănătate.

Voi cum transmiteți celorlalți starea bine?

#dellos #goodvibes

2 comments

  • Valeria Chertes02/21/2019 at 16:41
    Mulțumim pentru recomandare,am sa caut și eu aceste sucuri.Răspunde
  • Marinescu Constantina Cristina02/21/2019 at 23:03
    Ce bine arată sucul de portocale roșii! Starea mea de bine o transmit prin fericire și pozitivitate!Răspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.