Dăruiește-i îngrijirea care i se potrivește cu noua colecție de cadouri NIVEA by Mihaela Glavăn, în ediție limitată

Dăruiește-i îngrijirea care i se potrivește cu noua colecție de cadouri NIVEA by Mihaela Glavăn, în ediție limitată

Începutul primăverii vine cu un moment plin de emoție și bucurie în care celebrăm femeile dragi din viața noastră. Dorim să le aducem zâmbete pe buze și să le facem să se simtă speciale și frumoase prin cadouri simple, dar potrivite personalității lor.
În luna femeii, cea mai de succes geantă NIVEA semnată de Mihaela Glăvan revine de data aceasta în cinci combinații diferite de produse. Fie că este vorba de mamă, soră, prietenă, soție sau colegă de serviciu, în această primăvară poate fi răsfățată cu noua colecție de cadouri NIVEA, dăruindu-i îngrijirea care i se potrivește.
Grija pentru femeia specială se află într-un plic elegant de culoare albastră care poate fi asortat la ținute casual, ținute de seară sau de cockail. Având o culoare intensă, geanta semnată de Mihaela Glăvan completează cu succes orice ținută și îi conferă o notă elegantă.

Alege cadoul potrivit din colecția NIVEA semnată de Mihaela Glăvan

Geanta NIVEA Pink este o experiență parfumată pentru femeile romantice și senzuale, asemeni florilor de primăvară. Loțiunea de corp cu Flori de Cireș & Ulei de Jojoba, deodorantul Invisible for Black & White și gelul de duș Waterlily & Oil au formule delicate de îngrijire, parfum subtil și efecte imediate: o piele protejată, parfumată și hidratată!

Pentru femeile puternice și încrezătoare, îngrijirea Q10
este cadoul potrivit care le va ajuta să aibă un ten tânăr și frumos. Geanta conține crema de zi NIVEA Q10 POWER SPF 15 pentru reducerea ridurilor fine și șervețelele micelare, pentru demachierea rapidă și ușoară.

Femeia dragă din viața ta este mereu activă și conectată la viața urbană? Atunci probabil cadoul NIVEA Urban Skin Detox i se va potrivi perfect: apa micelară îi va curăța rapid tenul, crema de zi o va proteja de efectele factorilor nocivi din mediul înconjurător, iar deodorantul o va menține fresh întreaga zi!

Geanta NIVEA Fresh poate fi alegerea potrivită și pentru femeile dinamice și pline de energie, deoarece conține produse ce îi vor susține în continuare pasiunea de a fi mereu în mișcare. Gelul de duș Hawaii Flower & Oil, deodorantul Dry Fresh și loțiunea de corp NIVEA Aloe & Hydration cu parfum exotic și revigorant o vor ajuta să se simtă mereu bine în pielea ei.


Geanta Gold conține deodorantul NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth, loțiune de corp și cremă de mâini NIVEA cu Vanilie & Ulei de Migdale și se potrivește de minune cu femeile elegante și mereu în centrul atenției. Acest cadou îi păstrează pielea fină și are grijă de hainele ei, iar aroma de vanilie o va ajuta să ofere mereu atingeri catifelate.

Pentru mai multe informații accesați paginile de Facebook și Instagram ale NIVEA România.

Prețuri maxime recomandate:
Geantă Q10: NIVEA Q10 Power Anti-Rid cremă de zi FPS 15, 50ml și Șervețele micelare NIVEA – preț 60.3 RON

Geantă Pink: Gel de duș NIVEA Waterlily & Oil 250 ml, loțiune de corp NIVEA cu Flori de Cireș & Ulei de Jojoba 200 ml și NIVEA Invisible for Black & White Roll-on – preț 45.5 RON

Geantă URBAN SKIN: cremă de zi NIVEA Urban Skin Detox 50 ml, NIVEA Urban Skin Detox Apă Micelară 400 ml și NIVEA Deo Invisible for Black & White fresh roll-on – preț 65.5 RON

Geantă Fresh –Gel de duș NIVEA Hawaii Flower & Oil 250 ml, loțiune de corp NIVEA Aloe & Hydration 250 ml și NIVEA Dry Fresh Deo roll-on – preț 45.5 RON

Geantă Gold – Loțiune de corp NIVEA cu Vanillie & Ulei de Migdale 200 ml, NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth și cremă de mâini NIVEA cu Vanilie & Ulei de Migdale 75 ml – preț 44 RON

 

3 comments

 • Valeria Chertes03/07/2019 at 11:49
  Că întotdeauna Nivea ne surprinde cu produse bune.Răspunde
 • Zsolt04/09/2019 at 20:02
  N-am vazut gentile acestea luna trecuta si imi pare rau, ca mi-ar fi placut sa le ofer cadou.Răspunde
  • admin04/09/2019 at 20:04
   Au fost in toate magazinele mariRăspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.