Ceaiul de la ora 5 alaturi de Apidava

Ceaiul de la ora 5 alaturi de Apidava

Ceaiul de la ora 5 este un obicei pur englezesc, răspândit acum în toată lumea.

Un obicei transformat în festin.

Englezii fac un adevărat eveniment din ceaiul sorbit după-amiză. Uneori cei doi biscuiți sau o gustare  se transformă într-un adevărat meniu.

La jumătatea secolului al XIX-lea, Anna, a 7-a Ducesă de Bedford şi-a dat seama că nu trebuie să mai rabde de foame până la cină (care avea loc pe la ora 20:00) şi că poate servi în budoarul ei, pe la ora 5, o gustare sau un biscuite şi un ceai. Ca să nu se plictisească, a început să îşi cheme prietenii la acest mic ritual şi lucrurile au luat amploare.

Dar cu ce îndulcim această minunată licoare?

Cu pliculețele de miere polifloră Apidava.

Pentru a nu modifica gustul ceaiului sau a cafelei Apidava ne recomandă un anume sortiment de miere în funcție de ce ne place să bem.

Pliculețele sunt foarte ușor de folosit, iar pentru a îndulci un ceai sau o cafea sunt cele mai potrivite.

În plus, consumându-le, beneficiem și de o doză naturală de energie care ne va ajuta să facem față provocărilor de peste zi.

Mierea la plic – singurul îndulcitor 100% natural!

Apidava vă oferã înlocuitorul perfect al zahărului la plic pentru cafea şi ceai: mierea la plic – cel mai nou şi modern ambalaj.
Mierea la plic este un ambalaj uşor de folosit, doza de miere înlocuind exact cantitatea dintr-o linguriță de zahăr.
Mierea la stick este recomandată pentru îndulcirea cafelei de dimineaţă, dar şi pentru ceaiul sau laptele copiilor.

Miere la plic pentru ceai!

La o cană de ceai, noi recomandam 15g-20g de miere polifloră datorită aromei deosebite care face ceaiul mai savuros.
Ceaiul este a doua băutură consumată în lume, cantitativ, după apă. Pe lângă faptul că hidratează, ceaiul are şi alte beneficii asupra sănătăţii, iar în combinaţie cu mierea de albine asigură protecţie împotriva bolilor cardiace şi a cancerului, datorită antioxidanţilor din ceai şi conţinutului bogat al mierii în proteine şi minerale.
Ceaiul verde se combină cel mai bine cu mierea de albine, fiind incompatibil cu laptele sau zahărul.
În Anglia ceaiul de la “five o ‘clock” este îndulcit cu miere şi adesea aromat cu lapte, rom, sau lămâie.
Ungurii şi nemţii sunt cunoscuţi că îşi îndulcesc ceaiul cu miere şi adaugă arome ca lămâie, rom sau ocazional vin.
Olandezii savureaza ceaiul tare, negru, adăugând miere sau lapte.

Miere la plic pentru cafea!

Mierea de salcâm este recomandată la cafea, deoarece are o aromã foarte discretã, care nu modificã gustul cafelei.
În localurile italiene dragostea faţă de miere este în vogă, datorită unei preocupări intense asupra unui mod de alimentaţie sănătos, dorindu-se micşorarea consumului de zahăr – aşa numita “otravă albă pentru organism”-
Fiecare restaurant, cafenea sau bar pune la dispoziţia tuturor clienţilor săi miere la plic, ca o alternativă de îndulcitor 100% natural pentru cafea.

Mierea la plic – doza zilnicã de energie!

In excursie sau la fitness, mierea la plic vă poate oferi doza necesarã de energie, atât de necesarã atunci când depuneţi efort intens.
Savuraţi-vã în fiecare dimineaţã cafeaua sau ceaiul cu miere la stick Roua Florilor. Veti beneficia de o doza naturalã de energie care vã va ajuta sã faceţi faţã mai bine unei zile de muncã intensã.

Please follow and like us:
error

3 thoughts on “Ceaiul de la ora 5 alaturi de Apidava