TPAweeklychallenge 2019 – # 14 Cherry Blossom / Sakura

TPAweeklychallenge 2019 – # 14 Cherry Blossom / Sakura

Pentru manichiura asta minunată de început de Aprilie, când totul a înflorit și a înverzit, am ales două oje frumoase de la Jessica Cosmetics.

Ralucaales perioada perfectă pentru această temă Cherry Blossom/Sakura.

Tocmai de aceea am ales un roz superb Laffy Taffy și albul Gumdrop. Am decorat manichiura cu modele ștampilate cu ajutorul matritei Sugar Bubbles SB 022 și am mai adăugat și două pietricele, floricele roz de cireș.

E o perioadă frumoasă a anului., care ne îmbie la plimbăribăi de soare și arome minunate.

 vedem ce inspirație au avut și fetele:

JESSICA COSMETICS este un brand de referință în îngrijirea unghiilor naturale.

Compania este prezenta în mai mult de 60 de țăriSistemul de înfrumusețare a unghiilor creat de Jessica are la bază premisa așa cum există diverse tipuri de piele și de părși unghiile sunt de mai multe tipuri: uscate, casante, deteriorate și normale, fiecare având propriile sale nevoi. Portofoliul de produse al brandului răspunde tuturor acestor nevoi, de la tratament și vindecare, până la înfrumusețare și răsfăț: Custom Basics, Essentials, Correctives, pedichiură ZenSpa, precum și produse de îngrijire a mâinilor și corpului.

Denumită „Prima Doamnă a Unghiilor” de către New York Times, Jessica este specialistul de top în îngrijirea unghiilor naturale pentru personalităţile şi celebritățile de la Hollywood. În ultimii treizeci de ani, cunoştințele sale şi profunda înţelegere a diverselor tipuri şi stări ale unghiei au revoluţionat industria. Au schimbat modul în care sunt oferite serviciile de manichiură și pedichiură.

Jessica Vartoughian este Fondatoare şi CEO al JESSICA Cosmetics International. Brand-ul său este prezent în cele mai exclusive saloane şi centre SPA din peste 60 de ţări, printre care și România. JESSICA este un pionier în industria frumuseții unghiilor. Este prima care a studiat tipurile de unghii și a creat tratamente specifice pentru fiecare tip. Filosofia unică de îngrijire a unghiilor adoptată de JESSICA se află în spatele fiecărui produs ce îi poartă semnătura. Toate lacurile de unghii JESSICA sunt eco-friendly. Nu conțin substanţe precum Formaldehidă, Răşină Formaldehidică, Toluen, Dibutilftalat (DBP), Camfor, Xilen sau Etil Tosilamidă.

Please follow and like us:
error

14 thoughts on “TPAweeklychallenge 2019 – # 14 Cherry Blossom / Sakura