TPAweeklychallenge 2019 – # 15 Delicate Print

TPAweeklychallenge 2019 – # 15 Delicate Print

Săptămâna asta mohorâtă m-a moleșit de tot. Eram hotărâtă  fac multe chestii și ….ghici ce…n-am făcut nimic :)))))

Cred  tot vremea asta m-a făcut  aleg și nuanța asta închisă pentru manichiura de astăzi.

 

V-am arătat de curând noutățile de la Essence pe Instagram și am ales ojele nou lansate de aceștia.

  • Movul metalizat este #25 Arabian Nights
  • Glitterul este #23 Party Time
  • Top coat-ul este #01 Absolute Pure

Manichiura am decorat-o cu modele ștampilate cu ajutorul matriței Sugar Bubbles SB 018.

 vedem ce modele delicate au făcut și fetele:

Despre noile colecții:

Sunt foarte solicitate și așteptate cu nerăbdare de către toți dependenții de beauty: inovațiile essence pentru primăvara/vara anului 2019! Cu noul update, essence vă prezintă din nou produse inovatoare de beauty, de o calitate deosebită. Și, ca întotdeauna, există adevărate must-have-uri pentru iubitorii de trend-uri în make-up. ” “you better work!” oferă produse ultrarezistente, potrivite unui stil de viață activ și celor ce își doresc un aspect fără cusur. Cu ajutorul nuanțelor deosebite ale paletei de farduri City palettes, machiajul ochilor devine o adevărată declarație de modă iar machiajul unghiilor îți va transforma visele în realitate, cu ajutorul noii game de lacuri de unghii “shine, last & go!”

Paletele de farduri de pleoape te vor convinge prin culorile puternic pigmentate. Inspirate din ultimele tendințe în modă, fardurile pudrate reflectă stilul tău de viață.  Salut Paris ne prezintă texturi catifelate, în nuațe de roz, G’DAY SYDNEY oferă nuațe pământii, cu efecte metalice iar Hello New York prezintă nuanțe ce variază de la gri la mov și texturi irizate.

Datorită formulei sale speciale, această mascara rezistentă la apă poate fi folosită și în timpul celor mai dure antrenamente. Textura sa poate rezista unor activități intense și este disponibilă în două variante. Una ce oferă lungime uluitoare si definire genelor, iar cealaltă oferă volum maxim și curbare.

 

2 comments

Leave a Reply