Bărbi la rang de artă expoziție de fotografie

Bărbi la rang de artă expoziție de fotografie

NIVEA MEN lansează expoziția de fotografie a celor mai cool bărbi, în colaborare cu fotograful Alex Gâlmeanu și Muzeul Municipiului București

 

Trăim într-o lume în continuă schimbare – ce e în vogă astăzi, mâine e deja istorie. Însă unele lucruri se remarcă dintotdeauna și nu par să dispară prea curând. Lucruri precum barba, simbolul masculinității, care a fost purtată în diverse stiluri și forme de la bărbații care au scris istorie, până la bărbații moderni din ziua de azi.

Luna aceasta, NIVEA MEN lansează, în colaborare cu Alex Gâlmeanu și Muzeul Municipiului București, o expoziție de fotografie a celor mai cool bărbi, de azi și de odinioară. Aceasta prezintă o colecție de 32 de portrete de bărbați pe care barba îi face să se simtă încrezători și atrăgători.

Elementul comun al fotografiilor este barba aranjată, pe care bărbății o poartă cu mândrie în stilul care li se potrivește. Bărbi dichisite, lungi, stufoase, mustăți rotunjite sau frizuri combo sunt câteva dintre look-urile care vor putea fi admirate în portrete.

Expoziția are loc între 15 mai – 15 iunie și este accesibilă publicului larg. Portretele sunt afișate pe gardul Muzeul Municipiului București, la stația de metrou Universitate din București.

„După ce în 2018 și 2019 am prezentat portrete cu bărboși contemporani în Calendarul Bărboșilor NIVEA MEN, anul acesta am decis să mergem mai departe și să expunem fotografiile lor publicului larg. Astfel, cu ajutorul Muzeul Municipiului București am reușit să realizăm o expoziție inedită, care are drept element central diferite stiluri de bărbi ale bărbaților de ieri și de astăzi”, a spus Claudia Pop, Group Brand Manager NIVEA MEN.

„Calendarul Bărboșilor NIVEA MEN 2018 și 2019  este un proiect de suflet pentru mine. Au fost câteva zile de shooting în care am încercat să scot în evidență gentlemenii din spatele bărbilor și să subliniez faptul că nu barba face omul, ci invers ?.  Sper ca aceste fotografii să ofere o retrospectivă asupra stilului masculin de ieri și de astăzi de care să se bucure un public cât mai mare.”, a spus Alex Gâlmeanu, Fotograf.

Ideea expoziției a fost inspirată de proiectul Calendarul Bărboșilor, inițiat de NIVEA MEN în 2018 și 2019, cu ocazia lansării uleiului de barbă din portofoliul brandului. În campanie s-au înscris peste 3.000 de bărbați, dintre care au fost aleși cei 24 de protagoniști ai calendarelor, posesori ai unor bărbi care merită să fie admirate de cât mai multă lume.

NIVEA MEN susține bărbații cu soluții dezvoltate special pentru pielea lor. Pe lângă geluri de duş, șampoane şi deodorante, NIVEA MEN a creat o gamă largă de produse pentru îngrijirea şi curăţarea tenului, geluri de styling pentru păr, produse pentru bărbierit, produse de calmare după bărbierit și produse de îngrijire a bărbii.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul NIVEA și pe pagina de Facebook NIVEA MEN.

 

  • Valeria Chertes05/21/2019 at 10:36
    Îmi plac bărbații cu barba,și soțul meu a avut până acum recent.Răspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.