TPAweeklychallenge 2019 – # 21 Poppies

TPAweeklychallenge 2019 – # 21 Poppies

Îmi aduc aminte cu drag, când eram mică și plecam în vacanță la mare. Drumul până acolo era o plăcere. Ne delectam privind câmpurile pline cu maci. Am tot văzut peste tot de-a lungul timpului, dar parcă așa mulți și frumoși ca atunci, nu prea mai sunt. Pentru manichiura de astăzi, TPAweeklychallenge 2019 – # 21 Poppies, am ales o abordare simplă. Am folosit oja Wish Upon A Starboard, de la Morgan Taylor. Face parte din colecția A Very Nauti-Cal Girl. Eu am un mini set din această colecție.

Așa cum  spuneam am ales o abordare simplă, am realizat manichiura cu water decals cu maci aplicați peste albul perfect de la Essence, iar peste oja roșie am aplicat câte o pietricică neagră.

 vedem ce maci au desenat fetele astăzi:

 

 

Daca nu știi ce culoare să alegi pentru manichiura ta, îți propunem să accesezi salonul virtual Morgan Taylor. Pe această platformă poți să selectezi forma unghiei tale, lungimea sau nuanța pielii pentru a vedea exact dacă o culoare ți se potrivește sau nu. Ai la dispozitie o paletă foarte largă de lacuri în toate culorile, mate, glossy, perlate, cu gliter sau naturale. (https://www.morgantaylorlacquer.com/collections/make-a-splash).

Despre Morgan Haile și Taylor Daniel

Morgan Haile si Taylor Daniel sunt două personalități care se completează: Morgan este doctor în Science of Health, finalizând cu succes Grand Canyon University, și colaboreaza strâns cu echipa de marketing pentru elaborarea strategiilor brandului. Taylor a terminat Facultatea de Litere și este implicată în toate proiectele de creație fiind un bun copywriter. Totodată semnează multe dintre editorialele publicate în revista in house, NailStyle.
Morgan și Taylor sunt conectate în permanență cu lumea fabuloasă și glamour a Hollywood-ului, colaborând cu celebrități precum Lady Gaga, Madonna, Katy Perry, Khloe Kardashian, Rihanna, Mariah Carey, Kendall Jenner, Gigi Hadid.
Trendurile din manichiură sunt lansate de echipa de creație împreună cu Morgan si Taylor și transpuse apoi în manichiuri fantezie pe cele mai mari podiumuri ale Fashion Weeks,  brandul colaborând cu nume celebre de designeri: Creatures Of The Wind, Monique Lhuillier, Sally LaPointe, SUNO, Tanya Taylor, Zero + Maria Cornejo.
Morgan și Taylor au la activ chiar și colaborări cu studiourile Disney, din care au rezultat colecții de poveste: Cinderella, Beauty & The Beast etc.
altă manichiură realizată cu acest set vedeți mai jos.

2 comments

  • Valeria Chertes05/25/2019 at 11:47
    O manichiura minunata.Răspunde
  • Paula Ion05/27/2019 at 12:09
    Foarte faina manichiura ta, simpla si eleganta. Felicitari.Răspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.