YVES ROCHER – ÎNGRIJIREA VEGETALĂ A PĂRULUI

Yves Rocher – Îngrijirea vegetală a părului

Acum aproximativ două săptămâni  arătam pe story noile produse pentru ingijirea părului de la Yves Rocher. Știți  îmi plac produsele Yves Rocher și v-am povestit despre ele pe blog de multe ori. Astăzi vorbim despre Yves Rocher – Îngrijirea vegetală a părului.

Recent  Yves Rocher a relansat toate gamele de îngrijire vegetală a părului.

Am oscilat puțin între gama pentru păr vopsit și cea reparatoare, însă pentru părul meu uscat m-am gândit totuși  încerc întâi gama reparatoare.

M-am bucurat  am ales această gamă, iar părul meu e fericit  a încercat aceste produse. Extractul de Agave dublează microcirculația* de la nivelul scalpului, pentru a-i permite părului să crească mai puternic și mai frumos. Iar masca îmbogățită cu ulei de Jojoba, repară fibra capilară în profunzime. Cu fiecare aplicare, structura podoabei capilare este fortificată, părul devine de 20X mai rezistent.

Șampon nutri-reparator

Acest șampon îmbogățit cu ulei de Jojoba, ce redă substanță fibrelor de păr pentru a le restructura, curăță și repară părul deteriorat. Reparat, părul devine mai rezistent în lupta împotriva factorilor externi.
Iar pentru că părul frumos este rezultatul unui scalp sănătos, am integrat în inima tuturor formulelor de îngrijire a părului extractul de Agave.

Mască reparatoare 2 în 1

Această mască îmbogățită cu ulei de Jojoba, repară fibra capilară în profunzime. Cu fiecare aplicare, structura podoabei capilare este fortificată, părul devine de 20X mai rezistent. Iar pentru că părul frumos este rezultatul unui scalp sănătos, am integrat în inima tuturor formulelor de îngrijire a părului extractul de Agave.
Acest ingredient activ, inedit în cosmetică, dublează microcirculația* de la nivelul scalpului, pentru a-i permite părului să crească mai puternic și mai frumos.Eficacitate dovedită: Părul este de 20x mai rezistent**

Date oficiale:

Creatoare a conceptului Cosmétique Végétale®, Marca Yves Rocher și-a respectat întotdeauna angajamentul de a propune produse cu formule cât mai naturale posibil și tot mai respectuoase cu femeile și Planeta.

Astfel, toate produsele noastre sunt dezvoltate printr-un demers de eco-concepție, atât prin reducerea continuă a materiilor prime provenite din resursele neregenerabile, dar și prin prioritizarea materialelor reciclabile, cât și prin dezvoltarea unor formule tot mai verzi, în special în ceea ce privește biodegradabilitatea acestora.

Începând cu primele șampoane lansate la începutul anilor ’60, ne aflăm într-un proces de perfecționare continuă. Acest lucru ne determină să acceptăm provocări importante și să inovăm. În anul 2010, am devenit pionieri prin decizia de a elimina siliconul din toate șampoanele noastre. Această abordare ne-a permis să lansăm inovația anului 2018.  Primul Șampon Concetrat I Love My Planet, o adevărată reușită științifică. Oferă la fel de multe șamponări într-un ambalaj de 100 ml, ce conține cu 39% mai puțin plastic, precum un produs standard de 300 ml!

Anul acesta, experții Cosmétique Végétale® au mers chiar mai departe. Au dezvoltat o gamă de formule ultra-respectuoase și ușor biodegradabile: formule ultra-naturale, îmbogățite cu un ingredient activ super eficient, extractul din fructele de Agave. Au eliminat în același timp siliconul, polimerii non-biodegradabili și alte ingrediente nocive pentru Planetă . Desigur, ambalajele produselor se aliniază acelorași principii, acestea fiind toate reciclabile și realizate 100% din plastic recilat.

8 comments

  • Trandafir Mihaela Anabela07/25/2019 at 8:57
    nu am folosit nimic pt par de la acest brand, dar suna tare bine?Răspunde
  • Valeria Chertes07/25/2019 at 14:16
    Întotdeauna mi-au plăcut produsele Yves Rocher ,in mod sigur și acestea sunt bune.Răspunde
  • Maricica Suta08/01/2019 at 10:21
    Un singur sampon Yves Rocher am folosit, mi-a placut. Iar acum ca au aparut produse noi, sunt tentata sa le incerc.Răspunde
  • Moldovan Andreea08/01/2019 at 10:37
    Imi plac tare mult produsele pentru ingijirea părului de la Yves Rocher❤???Răspunde
  • Cristina-Elena Antohe08/01/2019 at 10:41
    Produsele Yves Rocher sunt eficiente,am sa incerc si produsele lor pentru ingrijirea parului.Răspunde
  • Petrisor Elena08/01/2019 at 13:23
    Produse foarte bune,recomand iar preturile sunt accesibile..aceasta gama nu am incercato dar voi testa si eu ...Răspunde
  • maria mihalache08/05/2019 at 18:44
    Produsele yves rocher devin din ce in ce mai prietenoase cu natura,ceea ce ma face sa le folosesc din ce in ce mai des,dar le alternez cu cele de la bioderma-node .Răspunde
  • Daniela Zaharia08/08/2019 at 19:49
    Mie imi trebuie ceva produse pentru par gras, degradat si vopsit. Sper ca voi gasi ceva util in noua gama cu produse vegetale.Răspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.