Promoții de vară la Notino

Promoții de vară la Notino

Când vine vorba de cumpărături on-line mereu am un #wishlist pregătit cu o mulțime de produse în așteptare. Săptămâna aceasta Notino ne vine în ajutor din nou cu o promoție de neratat. Cred  sunteți toate încântate când auziți de promoții de vară la Notino.

♥Cumpărați acum produsele voastre favorite de minim 220 RON și primiți o reducere de 25 RON la următoarea comandă! La fiecare achiziție de minim 220 RON, veți primi automat un voucher de cumpărături de 25 RON. Voucherul îl veți putea folosi la următoarea comandă. Voucherul de cumpărături o să fie ambalat în comandă împreună cu produsele.

Și așa cum  știți iubitoare de parfumuri, prima categorie la care intru mereu  văd promoțiile este evident categoria de parfumuri.

Anul trecut în primăvară Givenchy a lansat un nou parfum pe care mi l-am dorit de cum l-am testat.

Parfumulul Givenchy Live Irrésistible a fost creat în 2015 și este considerat unul din cele mai bine vândute parfumuri de către Givenchy.

Givenchy Live Irrésistible Blossom Crush

Este un parfum pastelat ce îți trezește simțurile dintr-o singură pulverizare și este prezentat cu un design unic și îndrăzneț.

L-am cumpărat prin primăvară și cred  atunci am pus doar un filmuleț pe InstaStory, însă nu am apucat   spun nimic despre el.

Însă  pot spune  atunci când deschid dulăpiorul cu parfumuri la el întind mâna cel mai des.

Live Irrésistible Blossom Crush, cel mai vesel parfum Givenchy, celebrează bucuria de a trăi în cea mai pură formă. Live Irrésistible Blossom Crush este o apă de toaletă irezistibil de fermecătoare și strălucitoare, cu un buchet floral excepțional ce se deschide prin abundența petalelor de trandafir și bujor, învelite în aroma boabelor de cacao, ingredientul ce îi oferă acestui parfum o notă dulce-amăruie.

Parfumul Givenchy Live Irrésistible Blossom Crush este acea aromă pur feminină cu care te remarci în orice societate.

  • parfum floral
  • pentru femeia optimistă
  • pentru zi, mai ales pentru vreme caldă

Compozitie

boabe de cacao, bujor, mosc, trandafir

Este un parfum foarte purtabil, este recomandat pentru vremea caldă însă eu chiar sunt îndrăgostită de el și cred  îl voi purta în orice anotimp.

Please follow and like us:
error

23 thoughts on “Promoții de vară la Notino