Obține un păr des și bogat INSTANT cu produsele Toppik! 

Ți se subțiază părul pe margini? Obține un păr des și bogat INSTANT cu produsele Toppik! 

Dacă ai început să observi subțirea sau chiar rărirea părului pe margini, s-ar putea să te simți ca singura femeie din lume cu probleme de cădere a părului. Dar, crezi sau nu, căderea părului este o problemă cu care se confruntă milioane de femei din toată lumea. Diverse studii ne informează că 1 din 2 femei se vor confrunta cu probleme de cădere a părului vizibile la un moment dat în viața lor. Așadar, dacă observi că părul se subțiază sau chiar se rărește pe margini, sau coada ta arată puțin mai subțire, cu siguranță nu ești singura! Din fericire există câteva remedii ușoare pentru a masca părul rar și subțire de pe margini. Continuă să citești pentru a afla ce poți face acum! Cum poti obține un păr des și bogat INSTANT cu produsele Toppik!

De ce este părul meu este subțire pe margini? 

Există multe motive pentru care femeile se confruntă cu căderea părului. Fie că vorbim de îmbătrânire, genetică, deficiențe de vitamine din dieta ta, modificări hormonale (post-naștere sau menopauză), suprastilizare sau stres, căderea părului poate fi o etapă foarte normală în viața unei femei.

Pentru majoritatea femeilor, cele mai evidente semne de cădere a părului sunt subțierea/rărirea pe margini sau când părul este prins în coadă se poate observa o coadă mai subțire decât de obicei.  În multe cazuri, căderea părului este doar temporară și după câteva luni, părul tău se va îndesi din nou. Dar dacă te confrunți cu o rărire serioasă sau pe termen lung, întrebă medicul dermatolog despre posibile cauze și opțiuni de tratament. 

Produse care ascund și /sau maschează părul rar și subțire

Utilizarea produselor care maschează părul rar și subțire este o soluție eficientă, rapidă si din ce in ce mai populară si in Romania. Utilizarea lor este simplă, discretă și nedetectabilă. Desigur, nu vorbim doar despre vedetele sau persoane publice, ci despre oamenii de zi cu zi din jurul nostru: colegi, vecini și prieteni. 

Cât de bun este rezultatul obținut prin utilizarea unui astfel de produs depinde gradul de gravitate al alopeciei, cât de mari sunt zonele cu alopecie din cap, tipul de produs și modul în care acesta este utilizat.

Succesul oricărui produs de mascare a părului rar și subțire se bazează pe faptul că elimină contrastul culorii pielii cu cea a părului, dând iluzia reușită a părului des, în zona afectată. Cu toate acestea, aplicarea lor poate fi făcută numai în locuri în care există deja păr, deoarece în zonele cu goluri aplicarea produsului va fi imediat evidentă. Dar în locurile în care există fire de păr pentru a „lega” și a acoperi această zonă, rezultatul este adesea extraordinar. 

Nanofibrele de păr (fibrele de păr) sunt diferite de celelalte produse. Acestea aparțin categoriilor de produse NANO-particule care au intrat pe piață numai în ultimii ani. Aceste produse, spre deosebire de celelalte, NU se bazează pe colorarea directă a pielii pentru a reduce contrastul părului.

Pudra pentru păr rar Toppik este fabricată dintr-o sursă de cheratină naturală premium, asemănătoare ca textură şi aspect cu cea a firului de păr uman; este imposibil de detectat după aplicare, chiar şi privind de la o distanţă de câţiva cm. Iar după aplicare, care durează doar cateva secunde, dă impresia unui păr des și bogat!

Aplicarea se realizează în același mod în care se presară sare în mâncare. Adică mișcând ușor în sus și în jos, pentru a presăra fibrele pe părul existent, de care se vor lipi prin încărcarea electrostatică inversă pe care o au fibrele în contact cu părul. Acestea se atașază de păr și rămân până la următoarea spălare. 

Rezultatul poate fi asemănător cu imaginea unei păduri cu copaci cu ramuri tăiate (înainte) și cu o pădure cu ramuri pline de frunze (după), unde microfibrele sunt asemănătoare cu frunzele deoarece acestea sunt lipite aproape vertical pe părul capului să îl facă să pară mult mai des decât înainte. 

Pentru a întării efectul nanofibrelor este recomandată utilizarea fixativului, pentru a menține efectul mai mult timp, dar și pentru a face fibrele să reziste împotriva ploii, vântului și transpirației. 

Un avantaj important al acestei categorii de produse este faptul că ingredientele lor sunt perfect naturale. Sunt fabricate din lână naturală, cum ar fi puloverul pe care îl purtăm. Din acest motiv, ele sunt recomandate de către medici în mod liber, chiar și la câteva zile după transplantul de foliculi de păr, deoarece nu colorează pielea și pot acoperi urmările temporare ale intervenției chirurgicale fără a interfera cu procesul de vindecare.

Cum maschez părul rar și subțire? 

Multe femei se confruntă cu căderea părului. Probabil mai multe decât îți poți imagina! Cu toate acestea, cu câteva trucuri de styling, poți ascunde efectiv subțierea părului pe margini.  Dar înainte de a ajunge la coafură, îți recomandăm să faci o vizită la salon. De ce? Pentru că una dintre cele mai ușoare metode de a crea iluzia părului mai des este doar să tai câțiva centimetri! Există diferite coafuri pentru fiecare tip de păr. După ce ai coafura care ți se potrivește cel mai bine tipului de păr și formei feței, urmează acestă rutină simplă pentru a te ajuta să maschezi zonele cu păr rar și subțire folosind produsele potrivite pentru păr, sfaturi de uscare și aranjare a părului și Fibrele pentru păr Toppik. 

Tips&Tricks ⇒ Obține un păr des și bogat INSTANT cu produsele Toppik! 

  1. Spalăți părul normal. Utilizează balsamul Toppik pe vârfurile părului pentru extra-protecție.  Acest balsam are o formulă ușoară ce contribuie la hidratarea părului prin nutrienții pe care îi conține.  
  2. Când părul este încă umed, aplică o cantitate mică din ser densificator Toppik la rădăcini. Acest ser de aranjare conferă volum și strălucire părului și conține ulei de ricin pentru creșterea sănătoasă a lui. Nu îngrașă deloc și îi conferă un aspect de păr sănătos.  
  3. Usucă părul cu capul în jos pentru extra volum, la o temperatură potrivită. Când simți că temperatura este prea ridicată aplică funcția uscătorului fără căldură pentru a nu arde părul. Când părul este uscat 90% folosește o perie rotativă pentru a-i da forma dorită! 
  4. Acum, când părul este complet uscat, este momentul să aplici nanofibrele de cheratină Toppik. Alege o nuanță care să se potrivească cu culoarea părului tău. Pentru a masca zonele cu păr rar și subțire scutură produsul pe zonele respective. Apoi taseaza usor cu varful degetelor, pentru a le distribui mai bine de-a lungul firului de par, pana la radacina. 
  5. Pentru aplicarea nanofibrelor în partea din față, pe linia părului, folosește accesoriile Toppik: aplicatorul de tip spray și hairliner-ul. Acestea te vor ajuta să aplici mai uniform nanofibrele ca să obții în final aspectul natural al liniei părului.
  6. La final, aplică putin fixativ Fiberhold pentru a întări legătura dintre produs și firele de păr. Fixativul îl face mai rezistent împotriva ploii, vântului și transpirației. Extra, acest fixativ oferă un luciu natural părului și nu întărește atât de mult părul ca și alte fixative.  

Tu ce trucuri ai pentru a masca părul rar și subțire?  aștept cu comentarii! 

Please follow and like us:
error

32 thoughts on “Obține un păr des și bogat INSTANT cu produsele Toppik!