Păr bogat, sănătos și plin de vitalitate cu Plantur 39

Bucură-te de un păr bogat, sănătos și plin de vitalitate cu Plantur 39

Șamponul l-am mai încercat în urmă cu vreo doi ani dar nu mi-am făcut o părere despre el. Acum vă povestesc despre întreaga gamă Plantur 39 pe care o voi testa și eu.

 

Lăsat liber în vânt, împletit, purtat sub o pălărie de soare, ondulat, vopsit sau natural, oricum ar fi aranjat, părul este un simbol al feminității și, de ce nu, un element permanent de seducție. Este deci de la sine înțeles că orice femeie își dorește un păr sănătos, bogat și plin de vitalitate.

 

Odată cu înaintarea în vârstă, corpul femeilor se schimbă – la fel și părul. Hormonii se dezechilibrează, iar acest lucru afectează părul.  Prin urmare, femeile se confruntă adesea cu pierderea părului. Potrivit unui studiu realizat de către Dr. Kurt Wolff și GfK România în 2015 în această categorie intră aproape 60% dintre femeile din mediul urban din România, cu vârste cuprinse între 30 și 65 de ani*.

Motivul? La o vârstă mai tânără, rădăcina firului de păr este protejată de hormonii feminini (estrogen), într-o măsură considerabilă. Cu trecerea timpului, procentul de hormoni femini se reduce, iar influența hormonilor masculini crește. Consecința: părul devine mai subțire, cade prematur, iar linia de inserție a părului se retrage tot mai mult.

Pentru a combate aceste probleme, Institutul de cercetare Dr. Wolff, în colaborare cu departamentele dermatologice ale clinicilor universitare, a creat produsele Plantur 39. Acestea conțin un complex de substanțe active care protejează rădăcina firelor de păr față de efectele epuizante provocate de hormonii masculini: complexul Phyto-Caffeine.

Acesta împiedică testosteronul să afecteze rădăcina firului de păr și să-i limiteze sursa de energie. Complexul Phyto-Caffeine anulează efectul negativ al testosteronului asupra rădăcinii firului de păr și combate eficient căderea părului cauzată de schimbările hormonale la femei pe măsura înaintării în vârstă. Complexul Phyto-Caffeine din produsele Plantur 39 este repede absorbit de scalp și foliculul pilos, formând un depozit de substanță activă, ce se menține până la 24 de ore. După această perioadă, depozitul de cafeină de la rădăcini trebuie refăcut. De aceea, un produs cu cafeină trebuie utilizat zilnic pentru a asigura eficiență maximă.

Așadar se recomandată folosirea zilnică a produselor speciale de îngrijire Plantur 39:

 • Plantur 39 Șampon Phyto-Caffeine pentru păr fin și delicat conține doar substanțe de îngrijire în doze mici, pentru a menține volumul coafurii.
 • Plantur 39 Șampon Phyto-Caffeine pentru păr vopsit și deteriorat, cu extracte naturale din grâu și provitamina B5, îngrijește și repară structura solicitată a părului. Părul va deveni neted și strălucitor.
 • Plantur 39 Tonic Phyto-Caffeine protejează rădăcina firului de păr și previne căderea părului cauzată de schimbările hormonale survenite odată cu înaintarea în vârstă a femeilor. Asigură necesarul de energie la rădăcini pentru o creștere sănătoasă în zilele în care spălarea părului cu șamponul Plantur39 nu este posibilă.
 • Balsamul pentru păr fin și delicat conține substanțe de sinteză ce cresc rezistența părului, fără a-l încărca. Părul dobândește o textură fermă și va avea mai mult volum.
 • Balsamul pentru păr vopsit și deteriorat conține compuși activi din avocado, ce sporesc strălucirea părului și protejează scalpul.

Produsele Plantur 39 sunt disponibile în farmacii.

Găsiți mai multe informații aici: www.plantur39.com/ro-ro/

sau pe noua noastră pagină de Facebook: www.facebook.com/Plantur39Romania

 

 

11 comments

 • Monea Simona09/24/2018 at 12:19
  Auzisem că sunt niște produse bune...dar tu mi-ai confirmat...in plus informațiile privitoare la căderea părului m-au pus un pic pe gânduri...cu asta mă confrunt și eu...de la ultima anestezie făcută acum 2 luni când m-am operat...oare m-ar ajuta?Răspunde
 • Popa Oana-Gabriela09/24/2018 at 12:21
  Chiar daca este rocmandat pentru o varsta mai inaintata si desi am doar 19 ani ma tenteaza sa incerc aceasta gama de produse destinata parului. Problema mea cu parul este matreata si caderea lui in mod excesiv. Chiar sunt in cautarea unui produs minune si care sa ma ajute sa am un par mai voluminos, natural si sanatos. ?Răspunde
 • Valeria Chertes09/24/2018 at 20:11
  Deoarece am probleme cu căderea părului cred că mi-ar prinde bine aceste produse.Răspunde
 • Georgiana Popa Vlas09/26/2018 at 6:13
  Mi se pare foarte interesant! Sper sa fie atat de bun,in ultima perioada am probleme cu parul meu!Răspunde
 • Bratu Gabriela10/12/2018 at 6:26
  de cand cu venirea toamnei, am inceput si eu sa ma confrunt iar cu problema caderii parului. am sa iau in considerare gama asta!Răspunde
 • Camelia Rus10/15/2018 at 10:35
  De mult timp îmi tot propun să încerc și eu produsele de la Plantur, dar chiar nu pricep de ce tot amân. Mulțumim pentru păreri, ne ajută mult să ne alegem și noi produsele corecte.Răspunde
 • Mihaela10/15/2018 at 10:38
  cred ca fiecare dintre noi ne confruntam la un moment dat cu caderea parului .... acum stim ce produse sa folosim :)Răspunde
 • Alina Zamfir10/15/2018 at 10:44
  Super articol, am gasit informatii foarte utile!Răspunde
 • Simion Andreea Marina10/15/2018 at 17:27
  nu am auzit de aceste produse insa iubesc sa am grije de parul meu sa fie cat mai sanatosRăspunde
 • Popescu Roxana10/15/2018 at 18:02
  De mult caut o gama eficienta de produse care sa lupte impotriva caderii parului Articolul vine si cu multe informații utileRăspunde
 • Roxana Săndoi10/15/2018 at 20:50
  Mulțumim pentru informare! Îl voi recomanda mamei mele pentru ca se confrunta cu căderea părului și nu știe ce produse sa mai încerce!Răspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.