Yves Rocher a lansat LA COLLECTION PARFUMS

Yves Rocher a lansat LA COLLECTION PARFUMS

Yves Rocher a lansat LA COLLECTION PARFUMS de curând o nouă colecție de parfumuri. Evenimentul a avut loc într-un cadru de poveste, departe de agitația orașuluila The Wedding House.

LA COLLECTION PARFUMS sunt parfumuri inspirate de natură, de la cele mai fresh, la cele mai intensese, sunt experiențe veritabile, arome autentice ce ne revitalizează și în care ne regăsim.

Căldura soarelui pe piele. Puterea aerului marin. Liniștea unui deșert infinit. Profunzimea unui cer înstelat.
Avem nevoie atât de mult de Natură.
Noua gamă de parfumuri LA COLLECTION PARFUMS captează aceste momente magice, departe de agitația vieții cotidiene.

Apă de parfum Cuir de Nuit

Parfumul Cuir de Nuit este un joc de lumină și de umbră, o mireasmă irezistibilă ce provoacă dependență!
Prin Cuir de Nuit, parfumierul Amandine Clerc Marie interpretează acest joc de seducție între lumină și umbră, ale cărei nuanțe sunt ilustrate de către Vanilie.
Lucrând cu aspectul său bogat și cremos, aceasta oferă o nouă perspectivă, dezvăluind fațete întunecate, aproape la fel de animalice precum notele provenite din pielărie. Aroma de Cacao conferă un suflu amar, subtil, pentru un parfum senzual ce provoacă dependență.

Familie olfactivă: Vanilie senzuală.

 • Vanilie tahitiană din Papua Noua Guinee
  Cacao din Coasta de Fildeș
  Cafea din Santos, Brazilia
  Piper roz din Mauritius

Apă de parfum Garden Party

O multitudine de zâmbete, un buchet de prospețime și strălucirea trandafirilor sărutați de soare: scenariul ideal pentru o petrecere în grădină! Parfumul Garden Party evocă veselia festivalurilor de primăvară, a întâlnirilor ce ne bucură și a râsetelor fără griji.
Parfumierul Marie Salamagne și-a imaginat buchetele unei petreceri de primăvară în care Trandafirul este floarea regină.
Natural și ravisant, trandafirul Damascena preia aspectul unei flori sălbatice tinere. Acesta întâlnește nota picantă și răcoritoare a unei frunze de Mentă pentru a sărbători primăvara într-o notă rosé strălucitoare.

Familie olfactivă: Parfum floral, rosé.

 • Trandafir Damascena din Turcia
  Mentă creață din SUA

Apă de parfum Matin Blanc

Matin Blanc este o invitație delicată pentru un moment de « dolce far niente ». Un moment pentru sine: când vă treziți, lăsați lumina să pătrundă în încăpere puțin câte puțin și căldura zilei să se așeze. Începeți o nouă zi în propriul ritm.
Parfumierul Fabrice Pellegrin aduce un omagiu regiunii sale natale din sudul Franței, acolo unde abilitatea de a-ți lua momente doar pentru tine reprezintă arta de a trăi. Datorită Florilor de Portocal acesta redă întreaga lumină a unei dimineți din sud. O notă dulce și reconfortantă. Parfumul Matin Blanc combină esența de Néroli, o mângâiere atât de delicată și dulce precum numele său și absolutul de Floare de Portocal, profund și învăluitor. Confortabilă și liniștitoare, nota este luminată de prospețimea strălucitoare a Bergamotei.

Familie olfactivă: Parfum fresh, floral.

Flori de Portocal din Maroc
Néroli din Maroc
Bergamotă din Italia

Apă de parfum Plein Soleil

În căldura aerului imobil, parfumul Plein Soleil deschide porțile unei lumi misterioase și fascinante. Alei acoperite de nisip radiază lumina zilei, flori cu petale în o mie de culori parfumează aerul și încântă privirile călătorilor. Splendoarea Orientului ne învăluie.
Parfumierul Fabrice Pellegrin ne invită să descoperim reverii fascinante, descoperite în călătoriile sale din jurul lumii.

Vise în care florile sărutate de soare parfumează aerul cu arome dulci și calmante.
Parfumul Plein Soleil oferă o paranteză hipnotică și colorată. Petalele de Tuberoză și florile de Ylang-Ylang cu note netede și solare, îmbrățișează căldura lemnului de Santal. Câteva picături de Cardamom trezesc această melodie florală cu o explozie de prospețime.

Familie olfactivă: Parfum floral, onctuos.

 • Tuberoză din India
  Cardamom din Guatemala
  Lemn de Santal din Australia
  Ylang-Ylang din Insulele Comore

 

Apă de parfum Sel d’Azur

În Marea Mediterană, albastrul cerului se confundă cu cel al mării. Deschideți fereastra și lăsați-vă purtată de această fuziune a albastrului infinit al cerului, cu lumina strălucitoare a mării. Simțiți cum briza proaspătă și sărată depune pe piele câteva cristale de sare.
Parfumierul Marie Salamagne își amintește plimbările de-a lungul coastei Amalfi: umbra pinilor, prospețimea sărată a brizei din apropiere, puterea stâncilor ce se scufundă în mare.
Sel d’Azur este o prospețime vibrantă plină de contraste. Notele spumante și tonice ale citricelor din Italia sunt intensificate de o brumă sărată și amărăciunea coajei de Grapefruit. Baza sa este îmbogățită de tăria și vibrațiile notelor lemnoase de Cedru.

Familie olfactivă: Parfum fresh, citric.

Grapefruit din Israel
Lemn de Cedru din Virginia
Vetiver din Haiti

 

Apă de parfum Tropical Tentation

Dacă bucuria de a trăi ar avea un parfum, acesta ar fi Tropical tentation, o reală izbucnire de arome profunde. O călătorie într-o junglă exotică și luxuriantă. O explozie de senzații și de culori.
Parfumierul Amandine Clerc Marie, sedusă de exuberanța acestei grădini colorate, își imaginează un foc de artificii fructat, intens, cu note de Caisă.

Florile aurii de Osmanthus, originare din China, cu un parfum bogat și acidulat, evocă pe rând aroma de Iasomie și nectarul de Caisă. Acestea se combină cu aroma suculentă și savuroasă a Portocalei amare pentru un parfum fresh și fructat, exploziv și delicios.

Familie olfactivă: Parfum fresh, fructat.

 • Floare de Osmanthus din China
  Coajă de Portocală amară

ANGAJAMENTELE YVES ROCHER

La Yves Rocher, credem într-o parfumerie expresivă și accesibilă. Căutarea naturalității, a calității, a responsabilității și a expertizei franceze reprezintă nucleul meseriei noastre.
Acest parfum a fost îmbuteliat în fabrica noastră din Bretania, Franța. Suntem mândri să promovăm locurile de muncă locale prin crearea a peste zece mii de locuri de muncă directe și indirecte în cadrul companiei Yves Rocher din Bretania.
În plus, parfumeri talentați au colaborat cu noi pentru a selecta materii prime naturale de înaltă calitate.

RESPECT PENTRU PLANETĂ

În cele din urmă, pentru a limita impactul asupra mediului, adoptăm o abordare responsabilă în proiectarea produselor noastre: capacul este fabricat din plastic reciclat, iar flaconul și ambalajul acestui parfum sunt complet reciclabile.

6 comments

 • Maria Maria09/17/2019 at 8:37
  Sunt sigură că miros foarte frumos ??Răspunde
 • Trandafir Mihaela Anabela09/17/2019 at 10:36
  o colectie impresionanta ?? si tare frumos prezentata, sa le folosesti cu placereRăspunde
 • Roman Nicoleta Ana Maria09/17/2019 at 11:13
  Prezentarea acestor parfumuri a fost foarte frumoasă intr un loc minunat!sunt sigură ca miros foarte frumos aceste parfumuri??Răspunde
 • Valeria Chertes09/17/2019 at 11:25
  Sunt sigură că sunt parfumuri minunate iar prezentarea este de vis.Răspunde
 • SmokeOut09/27/2019 at 13:46
  Arată doar uimitor, toate lucrurile interioare și vizuale. Indragostit!Răspunde
 • Cristina Dragomir11/12/2019 at 20:52
  din descrieri, Cuir de Nuit as fi zis ca mi se potriveste, dar l-am testat deja si nu e ce ma asteptam eu. NU e rau, dar il credeam mai vanilat.Răspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.