Îngrijirea tenului cu măștile Chiara Ambra

Îngrijirea tenului cu măștile Chiara Ambra

Mereu auziți că vârsta este doar un număr, dar pielea pare să nu știe acest lucru. Trebuie  avem mereu grijă de tenul nostru și -l îngrijim corect indiferent de vârstă sau de nevoile acestuia. Astăzi vă povestesc despre îngrijirea tenului cu măștile Chiara Ambra de la Laboratoarele Fiterman.

Acum câteva săptămâni am primit de la Laboratoarele Fiterman noua colecție de măști Chiara Ambra. Am fost super încântată pentru  deja știți  sunt fan măști de tip șervețelSunt foarte ușor de utilizat păstrează nutrienții pe piele pentru mai mult timp, iar aceștia pătrund în cele mai adânci straturi ale pielii. Acestea sunt de mai multe tipuridin celuloză sau bumbac, sau sub formă de hidrogel. Diferența dintre ele este faptul că cele din celuloză sunt îmbibate în serum, în timp ce măștile sub formă de hidrogel sunt făcute din serum.

 

✅ 12 tipuri de mască pentru față
✅ 2 tipuri de mască pentru ochi
✅ 1 tip de mască pentru buze
✅ 1 tip de mască pentru mâini
✅ 1 tip de mască pentru picioare

Multe dintre ele m-au atras în mod special cu designul lor. Evident  nu s-a scurs foarte mult timp de când le-am primit și nu am avut cum  le testez chiar pe toate, dar am reușit  încerc câte ceva.

MASCĂ PENTRU FAȚĂ CU DESIGN ELEGANT – DANTELĂ NEAGRĂ

Mi-a plăcut foarte mult masca cu design elegant – dantelă neagră, ispirată de ritualurile de înfrumusețare ale Orientului Îndepărtat

Mască hidrogel pentru fermitatea pielii. Hidrogel îmbogățit cu principii active cu rol hidratant. Textura catifelată a hidrogelului acoperă pielea, conferindu-i o senzație plăcută. Grație consistenței de gel masca acoperă conturul feței, ca o a două piele. Prin intermediul căldurii pielii gelul se topește ușor, asigurând absorbția optimă a nutrienților. Datorită designului cu două părți, se potrivește oricărei forme a feței. Masca este îmbogățită cu acid hialuronic, extract de ceai verde, alge roșii, extract de soia uree și alantoină.

Mască pentru față cu bule de spumă, cărbune activ din bambus

Mască de tipul acesta am mai încercat de la un singur brand și îmi place mult, este o mască de curățare, iar senzația care se simte pe ten este una specială.

Această mască este infuzată cu un ser produs din pulbere de cărbune activ de bambus și suc de castravete. Imediat ce masca este aplicată pe piele, extractul începe să producă spumă. Masca acoperă delicat pielea cu nenumărate microbule de spumă, pătrunzând adânc în porii pielii. Aceasta elimină impuritățile și indeparteaza celulele moarte. . Tenul devine curat, proaspăt și luminos.

Masca hidratanta fluture și masca anti age pisica

Au un design deosebit și ele și sunt îmbogățite cu aloe vera, ulei de lavandă, extract de mustel și alantoină și aduc tenului un impuls de prospetine și un aspect luminos, stimulează regenerarea pielii și hidratează intens.

Măștile macarons răsfață nu numai pielea, dar și simțurile! Cu aromă delicioasă de macarons, afine și căpșuni, îți încântă simțurile și estompează semnele oboselii de peste zi. Permit o absorbție optimă a ingredientelor active în piele și îi conferă acesteia o senzație mătăsoasă. Îmbogațită cu extract de afine, unt de sheâ, colagen,acid hyaluronic,

La măștile de ochi de asemenea, apelez destul de des pentru fermitatea și hidratarea pielii din zona ochilor.

De asemenea măștile la care apelez destul de desmai ales în sezonul rece, când avem nevoie de mai multă hidratare, sunt cele pentru mâini și picioare.

Mai multe despre produsele de la Laboratoarele Fiterman găsiți aici

Producătorul de produse farmaceutice Fiterman Pharma a creat sub egida Laboratoarelor Fiterman   o gamă de produse dermatocosmetice ce se adresează atât femeilor, cât și bărbaților.

Fiterman Pharma este recunoscută pentru cei peste 20 de ani de excelență în fabricarea de medicamente, suplimente, dispozitive medicale și cosmetice.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

@laboratoarelefiterman a lansat recent o noua colectie de masti tip servetel – Chiara Ambra ?12 tipuri de mască pentru față ? 2 tipuri de mască pentru ochi ?1 tip de mască pentru buze ?1 tip de mască pentru mâini ?1 tip de mască pentru picioare Daca ma urmariti stiti ca sunt fan si am incercat multe pana acum. Asa cum vedeti sunt impartite pe mai multe categorii si sunt pentru mai multe nevoi ale tenului. Formulele produselor se bazeaza pe ingrediente atent studiate si tehnologii de ultima generatie pentru a răspunde nevoilor pielii indiferent de varsta. Revin la voi cu impresii intr-un articol pe blog dupa ce le testez. Pana atunci pe toate le gasiti aici https://laboratoarelefiterman.ro/categorie-produs/ingrijire-ten/tip-de-produs/masti-faciale/ ? ? ? #laboratoarelefiterman #beauty #skincare #healthyskin #skincareaddict #skincareroutine #beautyaddict #beautycomunity #sheetmask #romanianblogger #ig_romania #oanaalexandrubeautyblog

O postare distribuită de Oana beauty blogger ? ? ? ? ? (@oanaalexandru_beautyblog) pe

4 comments

  • Corina Cosa11/29/2019 at 9:48
    deci ,,ce fain arata toate ..si ce utile !!! fiecare in parte pentru o nevoie anume ..hidratare , curatire .si ce haios arata :)) super !!Răspunde
  • Valeria Chertes11/29/2019 at 12:02
    Doamne ,ce măști faine.Răspunde
  • Loredana Maria11/29/2019 at 14:19
    Nu am avut ocazia de-a le incerca merită incercate par niste măști foarte bune?Răspunde
  • Roman Nicoleta Ana Maria12/05/2019 at 13:30
    Imi plac foarte mult in general mastile si am incercat cateva dar din aceste produse nu!Multumim frumos pentru recomandare!Răspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.