Plus1 și publicația Jurnalul de Estetică lansează Beauty Talks

Plus1 și publicația Jurnalul de Estetică lansează Beauty Talks

Plus1 și publicația Jurnalul de Estetică lansează Beauty Talks, seria evenimentelor dedicate creatorilor de conținut din industria de frumusețe

La sfârșitul lunii noiembrie am participat la primul eveniment organizat de Plus1 și publicația Jurnalul de Estetică. Un eveniment-pilot dedicat creatorilor de conținut din zona de beauty numit “Frumusețea – de la real la virtual”, în care o serie de specialiști au împărtășit sfaturi utile pentru bloggeri, influenceri și microinfluenceri, au identificat subiecte de dezbatere și au stârnit un dialog menit să contribuie la creșterea calității și, implicit, a încrederii publicului în informațiile pe care le găsesc online. 

Evenimentul a inclus 3 prezentări:

  • Raluca Zdrobiș, redactor de beauty în cadrul revistei Jurnalul de Estetică, a discutat cu participantele despre etapele unui review corect de produs. Aspectele care nu trebuie omise, tipuri de DO’s anDON’Ts. Exemplificând și cele mai frecvente greșeli care pot duce la pierderea încrederii cititorilor. 
  • Carmen Giuglea, medic estetician la Clinica Pogany, din București, a vorbit despre cele mai noi tehnici și descoperiri în domeniul esteticii. Dar și despre procedurile non-invazive, care asigură un ten sănătos și atrăgător. 
  • Gabriela Simion, blogger de lifestyle și influencer, a moderat evenimentul. A împărtâșit colegelor sale de breaslă din experiența sa de creator de conținut. A oferit sfaturi și metode eficiente care să le ajute să lege o legătură strânsă cu comunitățile pe care le construiesc. 

Misiunea evenimentelor Beauty Talks by Plus1 este de a de a ajuta la șlefuirea noii generații de bloggeri de beauty. Aceștia vor avea acces la informații corecte pentru a putea crea conținut relevat și de calitate. Eu nu pot spune  sunt chiar generația nouăavând în vedere  scriu pe blog de aproape șapte ani și nu  lasă nici vârsta  spun asta :)))) Însă mereu avem de învățat lucruri noi și atunci când vin de la persoane cu care împărtășești aceeași pasiune este minunat.

 

“Lipsa informării corecte și accesul rapid la platformele de socializare, precum și mecanismele de creștere forțată a comunităților din social media au făcut ca numărul de persoane care dau sfaturi pe internet sau care fac review-uri de produse să crească considerabil. Dorința de a posta mai mult, mai repede a atras după sine și o scădere a calității informațiilor disponibile. Mulți dintre utilizatori și cititori au început să semnaleze și să taxeze aceste discrepanțe. Prin Beauty Talks, Plus 1 dorește să acopere aceste lipsuri și să ajute, cu ajutorul specialiștilor în domeniu. Sa creeze o blogosferă curată, în care conținutul de calitate este cel mai important.”

Primul eveniment Beauty Talks s-a desfășurat în spațiul de evenimente al restaurantului Red Angus Steakhouse, din București, unde participantele au fost răsfățate cu un meniu plin de savoare, din care nu au lipsit produsele semnătură ale locației, cum sunt salatele cu carne de vită, burgerii și cu vinuri românești, produse de crama Villa Vinea. Printre partenerii evenimentului, s-au numărat Bioderma, brandul de produse dermatocosmetice, și B-Selfie România, distribuitorul primului self-beauty filler, cu microace, premiat la concursurile internaționale. 

Evenimentele Beauty Talks organizate în parteneriat cu Jurnalul de Estetică, vor avea loc în fiecare lună. 

Despre Plus1

Plus1 este un proiect independent dezvoltat de

✅Raluca Zdrobiș (beauty editor Jurnalul de Estetică)

✅Gabriela Simion (blogger de lifestyle)

✅Ana Doagă (organizator de evenimente)

Are ca misiune organizarea unor serii de evenimente care să contribuie la creșterea calității conținutului din mediul online. Dar și a interacțiunii dintre profesioniști, branduri și influenceri, punând pe masă o serie de subiecte de actualitate. 

 

#plus1 #plus1events #beautytalks

 

 

  • Valeria Chertes12/15/2019 at 14:21
    Un eveniment foarte frumos.Răspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.