S-a deschis PRIMA clinică de chirurgie estetică specializată în chirurgie postbariatrică

 S-a deschis PRIMA clinică de chirurgie estetică specializată în chirurgie postbariatrică

 

Joi, 28 noiembrie 2019, a fost inaugurat  Centrul Medical Pogany, primul centru de excelență în chirurgie postbariatrică și estetică din țară. 

 

 

Dr Carmen Giuglea și Dr Silviu Marinescu, medici chirurgi de specialitate chirurgie plastică și estetică, cu o experiență în domeniu de peste 18 ani au îmbinat în activitatea de zi cu zi chirurgia reconstructivă efectuată într-un spital de urgență cu chirurgia estetică efectuată în clinică privată și cu activitatea didactică de îndrumare și formare a studenților și rezidenților în specialitate. 

Am deschis acest centru pentru a oferi publicului larg intervenții estetice realizate de doi chirurgi cu experiență bogată atât în chirurgia plastică, cât și în chirurgia estetică. Numai o formare temeinică în chirurgia reconstructivă poate oferi anvergură, rapiditate, siguranță, finețe si  curaj în abordarea de noi proceduri și intervenții complexe precum cele postbariatrice .”- Dr Silviu Marinescu, medic primar chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă, conferențiar universitar, co-fondator Clinică Pogany.

 

În toți acești 18 ani de colaborare am creat o echipă anestezico-chirurgicală solidă alcătuită din medici și asistente, capabilă să asigure pacienților un act chirurgical și o îngrijire perioperatorie la standarde înalte de profesionalism. Experiența ne-a permis să ajungem la rafinamente pe care acum le putem pune la dispoziție pacienților noștri” –  Dr Carmen Giuglea, medic primar chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă, lector universitar, co-fondator Clinică Pogany

 

Gama de interventii chirurgicale care se pot desfășura în clinică este foarte variată

Fiind reprezentată de intervenții chirurgicale estetice faciale, rinoplastii, chirurgia de modelare a sânului, de remodelare a conturului corporal. De asemenea majoritatea intervențiilor de chirurgie plastică se pot efectua în această clinică modernă.

 

Subliniem un lucru legat de Clinica Pogany, și anume că este prima clinică din țară care este specializată în chirurgia postbariatrică. Interesul arătat acestei categorii speciale de corecții corporale, justifică denumirea clinicii ca Centru de excelență în chirurgia postbariatrică.

 

Intervențiile corectoare multiple care sunt necesare unui singur pacient postbariatric nu sunt simple. Iar pentru obținerea unui rezultat optim, ele trebuie să urmeze un algoritm. Acesta în momentul de față este bine pus la punct la nivelul clinicii Pogany. 

 

Obezitatea este o problemă de sănătate în creștere la nivelul țării noastre. Astfel pacienții care apelează la chirurgia bariatrică (de micșorare a stomacului) sunt din ce în ce mai numerosi. O parte însemnată doresc să-și remodeleze corpul după finalizarea procesului de slăbire, pentru a putea avea o viață socială normală. De aceea considerăm că această nișă de pacienți va creșt. Iar în clinica Pogany aceștia vor găsi o echipă profesionistă care să-i ajute în rezolvarea acestei probleme.

S-a deschis PRIMA clinică de chirurgie estetică specializată în chirurgie postbariatrică

 

Fiind o echipă de chirurgi cu experiență, putem realiza frecvent simultan intervenții de chirurgie estetică pe mai multe zone, pentru ca pacientul să poată beneficia de mai multe corecții într-un timp relativ scurt, sub o singură anestezie, cu beneficii multiple prin prisma recuperării rapide și revenirii sale la activitățile de zi cu zi.” – Dr Carmen Giuglea, medic primar chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă, co-fondator Clinică Pogany

Deoarece nevoile pacienților care se adresează clinicii pot fi multiple, ne-am gândit să punem la dispoziția pacienților și posibilitatea efectuării unor consultații de cardiologie și de nutriție, prin colaborarea cu medici profesioniști și cu experiență în aceste domenii.

Clinica va avea colaborari și cu alte specialități cum ar fi ortopedia (pentru efectuarea de intervenții chirurgicale artroscopice, ca și chirurgie de o zi), medicină internă și gastroenterologie. ” – Dr Silviu Marinescu, medic primar chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă, co-fondator Clinică Pogany

 

Atuul acestei clinici îl reprezintă cei 2 chirurgi

Profesioniști care îmbină experiența cu măiestria și finețea chirurgicală. Sunt uniți într-o echipă capabilă să efectueze o gamă diversă de intervenții și proceduri estetice. 

 

Seriozitatea, profesionalismul echipei și grija acordată pacienților au câștigat încrederea celor ce ni s-au adresat până acum. Suntem convinși că această atitudine va conduce la creșterea numărului celor care se vor adresa Clinicii noastre. Așa cum îi spune și numele, care ne duce cu gândul la Domnișoara Pogany a lui Brâncuși, clinica se dorește a reprezenta garanția lucrului foarte bine făcut, așa cum sculptura este rodul măiestriei artistului.

3 comments

  • Loredana Maria12/07/2019 at 13:52
    Mă bucur foarte mult că sa deschis această clinică, mult succesRăspunde
  • Valeria Chertes12/07/2019 at 14:32
    Foarte necesară o astfel de clinica.Răspunde
  • Simona Banica12/07/2019 at 17:46
    O clinica cu servicii bune, foarte bine!Răspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.