NOTD – Letters and Numbers by Farmasi

NOTD – Letters and Numbers by Farmasi

Cred  deja ați aflat  Farmasi s-a relansat astă primăvară. Am primit atunci o cutiuță cu produse de make-up, dacă mă urmăriți pe Instagram, înseamnă  deja ați văzut. Am testat produsele, mi-au plăcut și am văzut  deja toată lumea le laudă. BB Cream-ul a fost favoritul meu. De Crăciun am primit încă o cutiuță festivă care mi-a plăcut tare multÎn ea am găsit și o ojă Nude foarte frumoasă, cu care am realizat manichiura de astăzi. NOTD – Letters and Numbers by Farmasi.

 

Oja @farmasiromania ND03-Ballerina din colecția NUDE, are o acoperire foarte bună, o pensulă genială care facilitează aplicarea, un finish lucios si o rezistență îndelungată.
Modelele ștampilate sunt facute cu matrițele @bornprettyofficial BPX-L022 și @harunoutastore L081

 vedem și inspirația fetelor:

 

 

Avem o experiență de 69 de ani în industria produselor cosmetice și a sănătății…

Farmasi este producător, retailer și companie internațională de vânzări directe pe segmentul de produse de înfrumusețare, de îngrijire personală, de îngrijire a locuinței și de wellness.

Este una dintre companiile de vânzări directe cu cea mai rapidă creștere, având 3 milioane de Consultanți.

Farmasi exportă produsele sale în peste 120 de țări și ajunge la 350 milioane de cumpărători.

Călătoria noastră a început cu mai bine de jumătate de secol în urmă, avându-l ca erou principal pe Doctorul Cevdet Tuna.

Încă din 1950, când Dr. Tuna a facut primii pași în industria sănătății și a frumuseții, Farmasi rămâne o companie de top atât pentru clienții săi cât și pentru partenerii de afaceri.

Aflată în Omerli, Istanbul, înconjurată de păduri, unitatea de producție Farmasi se bucură să asigure un portofoliu de peste 2000 de produse. Fabrica este situată pe un teren cu o suprafață de 360 000 m2 și este formată din 5 unități integrate. Folosesc tehnologie de ultimă generație pentru a produce produse de îngrijire personală, machiaj, parfumuri, precum și ambalajele din materiale plastice și tuburi laminate.

În portofoliul Farmasi există o mare varietate de produse

Machiaj și parfumuri până la îngrijire personală și șervețele umede. De asemenea, deține brandurile  Dr. C. Tuna cu produse cu efect curativ, Mr. Wipes cu detergenți și produse pentru gospodării și Nutriplus pentru wellness.

Fiecare produs Farmasi este fabricat la cele mai înalte standarde și certificat de companii internaționale și laboratoare internaționale precum GMP, HALAL și ISO 9001.

Succesul Farmasi în vânzarea de tip retail a produselor cosmetice nu a încetinit ritmul de crește al companiei. Însă, în 2010, consiliul de administrație al Farmasi a decis să pătrundă în lumea companiilor de tip MLM (Multi Level Marketing). Actualul președinte al consiliului, Omer Hakan Tuna, privește  această nouă strategie  ca o schimbare în viețile oamenilor, oferindu-le posibilitatea de a obține câștiguri în bani. Astfel, cu Farmasi Multi Level Marketing, chiar și oamenii obișnuiți pot câștiga sume de bani la care nu ar fi avut acces altfel. Prima experiență de MLM a Farmasi a început în 2010 în Turcia.

Acum, Farmasi MLM există în 25 de țări, pentru a îndeplini visele Consultanți și pentru a le oferi posibilități de câștigurile în mod permanent.

Cu o structura foarte dinamică, Farmasi își conturează cu ușurință strategia și lanseze constant produse noi pentru a fi cu un pas înaintea concurenților.

Sprijinită de 3 generații din Familia Tuna, Farmasi își atinge obiectivele și continua să crească.

13 comments

 • Claudia L Chivu02/08/2020 at 11:18
  Frumoase recomandările tale!Răspunde
 • Valeria Chertes02/08/2020 at 13:51
  Minunate unghiutele tale.Răspunde
 • Loredana Maria02/08/2020 at 14:12
  Nu am incercat ojele de la Farmasi, îmi place să manichiură taRăspunde
 • Roxana Popa02/08/2020 at 16:38
  Foarte frumoasa nuanta! Inca nu am incercat ojele de la Farmasi,dar am un ruj si este super rezistent! ?Răspunde
 • Nagy Ileana02/08/2020 at 18:20
  Foarte frumoasa nuanta , imi plac modelele , cat si produsele FarmasiRăspunde
 • Anghelina Irina02/08/2020 at 18:47
  Foarte frumoase unghiutele. Imi place culoarea ojeiRăspunde
 • Mariana Baroiu02/08/2020 at 23:42
  Inca nu am incercat ojele Farmasi, dar cred ca o voi face pentru ca au un pret bun si, daca sunt atat de usor de aplicat, sunt pentru mine. Nuanta aceasta nude imi place foarte mult.Răspunde
 • Chivu Iuliana Claudia02/09/2020 at 8:34
  Ce culoare superba. Multumesc pentru recomandări.Răspunde
 • Cristina Rotariu02/09/2020 at 13:56
  Ce frumos si pare usor de aplicatRăspunde
  • Alexandra C.02/16/2020 at 11:20
   Produsele Farmasi sunt foarte bune eu detin de la ei rujuri ❤ insa ojele lor sunt chiar superbe am multe nuante le wish list insa sa vad daca gasesc pe cnv reprezentanta daca nu ma fac eu cand am bani sa imi i au ojele alea is prea fainee ❤ mai ales asta din prima poza ❤❤Răspunde
 • Cristina Dragomir02/09/2020 at 21:52
  la stampilat nu ma bag, ca nu imi iese, dar oja asta de la Farmasi imi place tare mult. Si pentru mine recomandarile tale oricum au devenit litera de lege, ca mereu a fost ok cand am luat ceva dupa ce ti-a cerut tie parerea.Răspunde
 • BIRO ENIKO02/09/2020 at 22:19
  BB Cream-ul a fost favoritul meuRăspunde
 • Cârstea Mariana04/29/2020 at 11:29
  interesant articol, folosesc lacuri de unghiFarmasi de când au apărut, sunt foarte mulțumită de ele pentru că îmi stau pe unghii pâna la zece zileRăspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.