Condimentul potrivit scoate ce e mai bun din tine

Condimentul potrivit scoate ce e mai bun din tine

 

Dacă toate ingredientele de bază ale unui preparat sunt aceleași, oare de ce nu au toate și același gust, indiferent cine le-a preparat? Sigur, știm răspunsul clasic, că a fost gătit cu suflet… Dar acesta este numai o jumătate de adevăr. Cealaltă jumatate este că chef-ul, bucătarul sau gospodina au pus pe lângă suflet și un adaos alimentar. Altă explicație nu prea există. Însă contează și ce adaos alimentar a pus. Pentru că rostul bazei alimentare este să îmbogățească gustul, nu să îl schimbe, să confere prospețime și consistență aromelor, nu să le „acopere”. Condimentul potrivit scoate ce e mai bun din tine

 

Mâncare de legume

Săptămâna trecută am primit un colet cu multe produse Vegetasunt convinsă  le cunoașteți încă din copilărie. Eu folosesc mereu produse similare în bucătărieînsă recunosc  Vegeta nu am mai folosit de multă vreme.

Așa  m-am pus pe treabă. Nu postez foarte des rețeteînsă  știți  după pasiunea mea pentru Nail Art urmează cea pentru gătit. Am pus la treaba produsele Vegeta și am pregătit o mâncare sănătoasă care nouă ne place foarte mult. Cu multe legume, de data această am făcut-o doar cu legume, însă de multe ori o prepar și cu carne.

Durează mai mult pregătirea lor decât timpul fizic de preparare. Dar haideți   spun ce legume am folosit….înainte de toate vreau  vă spun  eu nu folosesc 123 de grame de…..și 457 de ml de…. :))))) la mine totul e la ochi….deci:

  • ceapă
  • morcovi
  • țelină
  • ardei gras crud
  • ardei gras copt
  • ciuperci
  • verdeațăpătrunjel și frunze de țelină

Ceapațelina și morcovul au fost primele puse la călit cu 2-3 linguri de ulei de măsline, am adăugat și trei cuburi de Vegeta Cub de găină, apoi am adăugat și restul legumelor, in maxim o ora totul a fost gataLa final am adăugat verdeața.

Am făcut și o mămăligă lângă, iar mâncării i-am adăugat și o linguriță de smântână, a fost delicios. Sărut mâna pentru masă Vegeta.

‼️‼️‼️Așa cum v-am spus preparatul meu se poate face și în variantă #vegie la fel de bine și este la fel de delicios.

Rezultat al unei bogate tradiții și al unei experiențe îndelungate în domeniul culinar – de peste 50 de ani – Vegeta este aliatul de nădejde al celor recunoscuți că „gătesc bine”. Secretul celebrului adaos alimentar de pe ambalajul căruia zâmbește imaginea la fel de celebrului bucătar rotofei stă în calitatea ingredientelor sale, în combinația unică de condimente și legume deshidratate și în conținutul redus de sare, adaptat preferințelor consumatorului modern.

Condimentul potrivit scoate ce e mai bun din tine

La prima vedere poate părea dificil sau chiar imposibil să mănânci sănătos și totodată gustos, de parcă cele două noțiuni nu ar fi compatibile. Nici vorbă! Un preparat dietetic, cât mai light, nu înseamnă și fad. Chiar și o banală mâncare de cartofi – mai ales că se apropie Postul Sfintei Mării – poate fi savuroasă dacă este „dreasă” cu numai o lingură de Vegeta Natur Condimente pentru cartofi. 

Vegetarienii probabil că știu cel mai bine acest secret. Oricum ar fi preparat (felii, în crustă, la cuptor, la grătar sau prăjit), cartoful – acest aliment simplu, dar nutritiv –  își va arăta o altă „față” și își va dezvălui un gust mai bogat, pus în valoare de amestecul de condimente ce îi este dedicat în exclusivitate.

 

Vegeta Natur are și condimentul potrivit pentru fiecare tip de carne, fie că este de pui, porc, miel sau pește. Urmezi o dietă pe bază de proteine, în care carnea joacă rolul principal și uneori devine plictisitoare? Dacă folosești condimentul potrivit, este practic imposibil să te saturi de ea cu una – cu două! 

 

Cât despre toți cei care consumă preponderent carne din plăcere, pentru care ieșirile la grătar sunt cel mai strașnic mod de a se relaxa – indiferent de anotimp! – cu Vegeta Natur vor fi cu siguranță cotați ca cei mai pricepuți în prepararea fripturilor. Căci, folosind condimentul potrivit, în cantitatea potrivită și la momentul potrivit, îți vei pune practic semnătura pe respectivul preparat.

 

13 comments

  • Claudia L Chivu09/18/2020 at 12:09
    Si mie îmi place să adaug la mancare cuburi de găină de la Vegeta! Imi place reteta pe care ai prezentat-o. Fac si eu curând!Răspunde
  • Asaftei Simona09/18/2020 at 12:09
    Foarte adevărat ,vegeta dă un gust super bun și delicios mâncării ,îmi place foarte mult ,obișnuiesc și eu să folosesc vegeta la gătit .Arată super bine !Poftă bună draga mea !Răspunde
  • Monea Simona09/18/2020 at 12:20
    Și eu folosesc condimentele lor... Chiar dau un gust deosebit mâncării... Super rețetă ta 💋Răspunde
  • Inna Alina09/18/2020 at 13:14
    Si eu folosesc condimentele Vegeta si sunt foarte bune,dau gust mancarii!Răspunde
  • Roman Nicoleta Ana Maria09/18/2020 at 13:41
    Si eu le folosesc si imi plac foarte mult produsele lor!Răspunde
  • Valeria Chertes09/18/2020 at 20:36
    Mie îmi plac foarte mult produsele lor,le folosesc de mult timp ,îmi place ce gust dau la mâncare.Răspunde
  • Simona Banica09/18/2020 at 20:37
    Folosesc foarte bune!Răspunde
  • Ana Maria Apetrei09/18/2020 at 20:40
    Folosesc Vegeta câteodată la tocăniță sau umplutura de ardei umpluți, în ciorba nu pun decat sare si piperRăspunde
  • cristina dragomir09/18/2020 at 22:12
    Drept sa zic, Vegeta eu nu prea folosesc, dar nici produse de acelasi tip de la alt brand. In schimb, conservele Podravka ne plac foarte mult.Răspunde
    • Claudia L Chivu10/01/2020 at 16:06
      Folosesc aceste produse si îmi plac foarte mult! Mâncarea este milt mai gustoasă cand adaug Vegeta!Răspunde
  • Anghelina Irina09/20/2020 at 12:27
    Eu nu folosesc vegeta și nici un fel de condimente asemănătoare. Nu am nimic împotriva lor însă eu prefer să nu gătesc cu eleRăspunde
  • Gherga Roxana10/03/2020 at 3:10
    Si eu folosesc condimentele lor aproape la fiecare fel gatit. Sunt foarte bune!Răspunde
  • Constanța Pușa Gagiu10/04/2020 at 13:46
    Folosesc Vegeta deoarece îmi dă un gust bun la orice fel de mancare și îmi place că nu are multa sare ca alte produseasemanatoare de la alte firme .Răspunde

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Follow by Email
%d blogeri au apreciat: