Este momentul tău! Bucură-te de timp cu tine, pentru tine. 

Este momentul tău! Bucură-te de timp cu tine, pentru tine. 

Explorează croieli lejere și culori pastelate, în ultima colecție de îmbrăcăminte pentru relaxare, marca Zaza Boutique. Este momentul tău! Bucură-te de timp cu tine, pentru tine.

Într-o perioadă de criză, atenția se întoarce către interior, către timpul cu tine, cu familia. Colecțiile speciale dedicate perioadei pe care o petrecem în casă sunt speciale prin însăși scopul lor: de a te face să te simți bine, să îți dea o stare mai bună, să te simți relaxată, dar și sexy pe tot parcurul zilei sau nopții. Pijamale satinate și colecția homewear Zaza Boutique îți garantează confort și flexibilitate, mai ales dacă jonglezi între treburile casnice și work from home, iar pijamalele satinate îți oferă relaxare și odihnă mai ușoară, fiind delicate și mătăsoase. 

 

Este momentul tău! Bucură-te de timp cu tine

Zaza Boutique  creează, de 12 ani, produse made-to-measure, pentru femeile care nu încetează să aibă grijă de ele, să își ofere un moment de răsfăț, care își conturează personalitatea și acordă atenția cuvenită garderobei lor.

Ca în fiecare an, de Black Friday, ai parte de reduceri de #bunsimț pe www.zazaboutique.ro. Primești în siguranță, frumos împachetat, cadoul tău de sărbători. 

                              

Este momentul tău! Bucură-te de timp cu tine

O pereche de pijamale de mătase satinată sau un halat luxos sunt cadoul perfect de sărbători. Sunt un răsfăț pe care ni-l acordăm cu greu. Lenjeria din mătase satinată este o plăcere tactilă, nu transpiri și cremele nu se absorb. Este un cadou pe care îl vei putea purta pe tot parcursul anului pentru a te simți deosebit. 

Te simți plină de farmec în timp ce te machiezi sau sorbi cafeaua de dimineață. Un kimono din  mătase satinată este o piesă cu adevărat frumoasă, pentru a se răsfăța atunci când este timpul să te relaxezi, la sfârșitul zilei. 

www.zazaboutique.ro 

5 comments

 • Simona Asaftei11/17/2020 at 7:25
  Toate sunt superbe,îmi plac mult lucrurile din mătase și culoarea este super faină ,pijamalele sunt preferatele mele ! Să te bucuri de ele și să le porți cu mare drag !Răspunde
 • Alexandra11/17/2020 at 11:12
  Cat de calitate arata aceste pijamale :*. Se vede ca îs calitate, nu am auzit niciodată de acest brand însă am sa ma uit. Îmi place mult aceste pijamale.Răspunde
 • Roxana Popa11/18/2020 at 13:19
  Superbe pijamale ,nu am auzit de ei până acum,am sa arunc un ochii pe pagina lor ,poate vine Mosul mai devreme ? pt că niciodată nu am prea multe pijamale ! ❤️Răspunde
 • Camelia11/25/2020 at 12:57
  Ce pijamale superbe! Sa le porti cu drag! Intradevar un rasfat pentru piele si un somn odihnitor!Răspunde
 • Livia Ioana Rizea07/19/2021 at 13:01
  Arată extraordinar de luxoase, îmi doream de mult o pijama din saten. Mulțumim pentru inspirație!Răspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.