Noua colecție SABON pentru Crăciun

REGATUL MAGIC AL CADOURILOR

Noua colecție SABON pentru Crăciun

 

Ați început și voi să fredonați „It’s beginning to look a lot like Christmas”? La Sabon atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă te învăluie de la începutul lunii noiembrie. Doar așa vei avea timpul necesar să explorezi cu migală întreg universul de cadouri Sabon. Pășește împreună cu cei dragi în regatul de poveste al celor mai frumoase momente. Noua colecție SABON pentru Crăciun

 

 

Hai la joacă pe tărâmul Sabon unde și cele mai fastuoase visuri se împlinesc!

 

Bucuruia de a dărui

Este adevărat că celor dragi le arătăm prețuirea noastră cu multe ocazii de-a lungul anului. Însă atunci când mireasma bradului împodobit fastuos amestecat cu aroma dulce de scorțișoară și cu câte și mai câte alte delicii ne învăluie, parcă devenim prea plini de gânduri liniștite și afectuoase, așa e?

Iar la Sabon se știe că sărbătorile de iarnă sunt un prilej mirific de-a dărui, de-a fi împreună și de-a împărți cadouri minunate ce exprimă sincer dragostea și recunoștința noastră. Explorează colecția splendidă de cadouri Sabon și transformă luna decembrie într-un șir strălucitor de momente de încântare și surprize incredibile.  

Sabon ți-a pregătit o gamă bogată de seturi-cadou, fiecare produs în parte fiind selecționat cu dăruire astfel încât să se completeze perfect iar tu să oferi doar bucurie celor dragi. Cadourile sunt ambalate cu rafinament într-o cutie elegantă, învelită în hârtie albastră, fină ca mătasea, iar ca ultim detaliu este adăugată panglica de satin. 

Sugar Plum – aroma unui Crăciun de poveste cu Sabon

Bogăția gingașă a floarei de prun desăvârșește colecția de produse Sabon în ediție limitată. Un parfum festiv care alături de notele florale delicate, completate cu mosc și lemn de santal, oferă noii game senzualitate și mister.

 

Vei regăsi această mireasmă specială în produsele preferate precum exfoliant și loțiune de corp. Dar și ulei de duș, unt de mâini, EAU de Sabon, aromă de cameră, săpun. Bulgăre mineral plus un produs specific perioadei magice ce urmează, lumânarea parfumată. Toate menite să-ți înnobileze căminul și să-ți prefacă ritualul de beauty în cea mai savuroasă poveste, cu iz de Crăciun. 

Tu știi câte zile au mai rămas până la Crăciun?  

 

Descoperă răsfățul festiv pe care Sabon ți l-a pregătit pe www.sabon.ro sau în magazinele Sabon, unde te poți bucura de fiecare produs în siguranță! 

 

*****

Despre Sabon

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii și relaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată.

Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător.

Aromele Sabon te învăluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta şi o formă plină de înțelesuri a expresiei personale.

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro

7 comments

 • Inna Alina11/03/2020 at 17:57
  Super ce de cadouri,ai de unde alege pentru cei dragi pentru sarbatori!Răspunde
  • Simona Asaftei11/03/2020 at 18:51
   Wow ce fain arată și ce mult îmi plac asemenea cadouri ! Super drăguțe toate !Răspunde
 • Valeria Chertes11/03/2020 at 19:14
  Foarte bine arata ,sunt foarte frumoase toate.Răspunde
 • Anghelina Irina11/03/2020 at 19:30
  Wow!Arată tentant ❤Astfel de produse sa tot iti doresti sa primestiRăspunde
 • Lorena Anamaria Zamfir11/03/2020 at 22:50
  Super. Cine nu și-ar dori un așa cadou minunat.Răspunde
 • Simona Banica11/03/2020 at 23:22
  Wow, ce frumos un cadou mimunat!Răspunde
 • Alexandra Cornea11/11/2020 at 10:19
  Super noua colectie, imi place mult calendarul advent arata super bine .Răspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.