Sintusin® – arma imbatabilă împotriva tusei și răgușelii

Sintusin® – arma imbatabilă împotriva tusei și răgușelii

Ce poate fi mai enervant decât o tuse sâcâitoare – ziua și mai ales noaptea – însoțită de răgușeală și eventual gât iritat? Și ce te faci când începi să tușești într-un mijloc de transport în comun sau în magazin. Iar la locul de muncă sau la școală, în clasă, toți ochii se întorc spre tine. Mai ales, în această perioadă dificilă, în care trebuie să purtăm mască și ne protejăm pe cât posibil, tusea se află pe lista simptomelor infecției cu coronavirus. Sintusin® – arma imbatabilă împotriva tusei și răgușelii

Sigur, tusea poate face parte din tabloul unei infecții virale sau bacteriene.

Dar însoțită și de răgușeală, poate avea alte cauze, care țin în general de unele condiții sau de stilul de viață. De exemplu, aerul uscat din încăpere deshidratează și irită mucoasa gâtului și laringelui, afectând corzile vocale. Astfel se explică răgușeala, care, la rândul ei, dă reflexul de tuse.

Sintusin® – arma imbatabilă împotriva tusei și răgușelii

Cu iritația laringelui mai au de-a face și persoanele care, având dificultăți în a respira pe nas, respiră pe gură, confruntându-se cu uscăciune la nivelul acesteia. Aceleași probleme le întâmpină și persoanele care, prin natura meseriei, își suprasolicită corzile vocale, cum ar fi cântăreții, profesorii, educatorii. Ei bine, și copiii pot avea astfel de probleme. Atunci când… abuzează de voce, și nu numai pentru că ar cânta, ci și pentru că țipă, plâng uneori intens. Spre disperarea părinților în ultimul caz, mai cu seamă.

O laringită, o iritație și inflamație a gâtului, nu este o problemă majoră de sănătate. Inflamația temporară a laringelui, dacă nu este asociată cu febră, dureri în gât, probleme de respirație și deglutiție, nu reprezintă o urgență medicală. Cu repaos vocal și remedii pe bază de ingrediente naturale, în circa zece- paisprezece zile, lucrurile revin la normal. Sau poți să “scapi“ un pic mai repede de tuse, gât iritat sau răgușeală apelând la produse special create pentru astfel de simptome, acestea fiind disponibile în farmacii.

 

Sintusin® sub formă de comprimate moi de supt cu extract de Lichen Islandez și rădăcină de Nalbă-Mare sunt de real ajutor în ameliorarea simptomelor de răgușeală și gât iritat. Ingredientele din compoziția gamei Sintusin® au rolul de a proteja membranele mucoase ale gâtului și laringelui împotriva iritării suplimentare. Prin acoperirea lor cu un strat hidratant creează un film protector și care totodată calmează corzile vocale. Produsul conține și ceară de albine, vitamina C și aromă naturală de Coacăz-negru. Disponibil în două forme de prezentare, cu 12 sau 24 de comprimate. Sintusin® este recomandat copiilor cu vârsta peste 12 ani și adulților, inclusiv ca suport în tratamentul răcelilor și durerilor ușoare în gât. 

 

Pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani este disponibil produsul Sintusin® KIDS. Sub formă de comprimate moi de supt cu extract de Lichen Islandez. Sunt ușor de utilizat și având un gust plăcut apreciat de cei mici.

Nici Sintusin® și nici Sintusin® KIDS nu conțin zahăr și sunt recomandate în afecțiuni ale gâtului cauzate de reflexul de tuse și răgușeală, de aerul uscat din încăpere, de uscăciunea gurii și dificultățile de respirație pe nas.

9 comments

  • Oana Cristina Panait11/03/2020 at 13:11
    Chiar de câteva zile ma confrunt cu problema asta, gât iritat și e foarte incomod! Mulțumim pentru recomandare!Răspunde
    • Lorena Anamaria Zamfir11/03/2020 at 14:41
      O recomandare binevenită pentru acest anotimp, când tusea și durerile de gât ne vor crea probleme. ?Răspunde
    • Anghelina Irina11/03/2020 at 19:36
      E sezonul racelilor,deci mi-ar prinde și mie o cutie de SintusinRăspunde
  • Simona Asaftei11/03/2020 at 13:15
    Nu stiam de aceste comprimate ,dar o să-mi iau și eu să am în casă pentru orice eventualitate și pentru fete ,dar și pentru mine .Este un medicament foarte bun din cele prezentate ,mai ales că nu conține zahăr și cred că sunt și pe placul copiilor ,cel puțin ale mele le plac comprimatele de supt .Mulțumim pentru recomandare draga mea !Răspunde
  • Inna Alina11/03/2020 at 15:42
    Va multumesc frumos pentru acest articol, am ramas cu o tuse cum dau de frig imediat tusesc.Nu stiam de acest medicament am luat sirop de tuse si tot nu imi trece,am sa il achizitionez si euRăspunde
  • Ana Maria B11/03/2020 at 18:35
    Suna bine. SI eu mai am probleme uneori.Bine de tinut minte.Răspunde
  • Valeria Chertes11/03/2020 at 19:13
    Am sa caut și eu acest produs chiar am nevoie de așa ceva.Răspunde
  • Simona Banica11/03/2020 at 23:24
    Nu stiam de acest produs!Răspunde
  • Gratiela Vlad11/09/2020 at 22:10
    Mulțumesc frumos pentru aceasta recomandare. Data fiind situația actuala chiar cautam ceva pentru piticul meu, iar aceasta ar putea fi soluția!Răspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.