Cu gândul la vară. Ritualuri de frumusețe care te pregătesc din timp pentru sezonul estival.

Ritualuri de frumusețe

Cu gândul la vară. Ritualuri de frumusețe care te pregătesc din timp pentru sezonul estival.

Te-ai săturat deja de frig? Ți-e dor de zilele însorite și călduroase de vară? Mai sunt câteva luni până atunci însă cum timpul trece atât de repede, acum este momentul potrivit în care să dai startul maratonului de îngrijire pentru sezonul estival. Cu gândul la vară. Ritualuri de frumusețe care te pregătesc din timp pentru sezonul estival.

Ritualuri de frumusețe care te pregătesc pentru vară. Top 5 proceduri de frumusețe cu care să întâmpini sezonul estival așa cum se cuvine

Ritual #1 – Exfoliază-ți pielea

Dacă zilele reci ți-au furat din energie și din pofta de îngrijire, acum este momentul în care să revii la bunele tale obiceiuri. Înlăturarea celulelor moarte de la suprafața pielii este extrem de importantă, mai ales când urmează o perioadă în care o vei ține mai mult la vedere. Pe lângă produsele dedicate de exfoliere, poți încerca și o perie uscată. Este o metodă eficientă de exfoliere care nu doar înlătură celulele moarte, dar îmbunătățește și circulația sangvină. Vrei mai mult? Iți recomandăm o ședință de răsfăț la spa. Va fi o experiență pe care o să tot vrei s-o repeți.
În ceea ce privește exfolierea tenului, acest ritual ajută și la reducerea apariției porilor dilatați și a punctelor negre, tocmai de aceea este important să îl efectuezi o dată pe săptămână. Alege un exfoliant potrivit pentru tipul tău de piele și nu exagera, deoarece exfolierea excesivă poate irita și usca tenul.

Ritual #2 – Hidratează-ți părul

Știi prea bine că temperaturile ridicate usucă părul, tocmai de aceea e necesar să întocmești de pe acum un plan de hidratare constantă, pentru a-ți menține părul proaspăt și puternic. Începe cu măști hidratante și de reconstrucție a firului de păr. Totodată nu uita să folosești produse de protecție termică înaintea ustensilelor cu aer cald. Acestea te vor proteja și vor sigila cuticula astfel încât nu va avea de suferit în timpul proceselor de uscare sau stilizare.

Ritual #3 – Mani/Pedi o dată la două săptămâni

Nu mai e mult până la sezonul oficial de purtat sandale prin urmare trebuie să scapi de pe acum de pielea uscată și crăpată de pe călcâie și să dai o formă unghiilor. Ce înseamnă acest lucru? Vizitele la salon vor mai dese în agenda ta. Pentru că ai parte de îngrijire profesională, și, pe lângă unghii mai rezistente, ai parte și de puțin răsfăț cu masaj și gomaj pentru tălpi.

Ritual #4 – Protecție solară

Poate ai tot auzit că protecția UV se folosește folosește pe tot parcursul anului și nu este deloc un mit. Dacă până acum ai folosit produse cu SPF 15, e cazul să începi să îl mai crești. Încet încet soarele prinde putere și nu vrei să pășești în vară cu tenul deja pătat. Include cremele cu protecție chiar de dimineață, apoi reaplică-le încă o dată pe parcursul zilei. Vei avea parte de îngrijire maximă, și vei ține departe îmbătrânirea prematură sau petele pigmentare.

Ritual #5 – Epilarea cu laser

La El Studio poți beneficia de o metodă de epilare progresiv definitivă – laser tip diodă cu 3 lungimi de undă, o metodă foarte sigură și eficientă de a elimina părul nedorit, din orice zonă a corpului. Noul sistem laser cu diodă este destinat îndepărtării pe termen lung a părului de pe față sau corp: brațe, picioare, spate sau zonele intime și este mult mai eficient și mai rapid comparativ cu aparatele vechi. Echipamentul este dotat cu o tehnologie specială de răcire ce acționează la suprafaţa pielii pentru a o proteja de lumina laser, asigurând astfel un tratament foarte sigur și confortabil. Unde poți testa această tehnologie de ultimă generație? Pe lângă saloanele El Studio din Titulescu și Unirii, găsești de acum laserul cu diodă și în saloanele din Tei, Floreasca și Lujerului chiar la un preț special pentru ședințele de full body. Profită chiar acum, locurile sunt limitate

8 comments

  • Bojana Tihan01/28/2023 at 16:29
    Mulțumim frumos pentru informații, foarte utile.Răspunde
  • Ana Maria Gav01/28/2023 at 17:53
    Foarte interesant este acest articol ! Va multumesc tare frumos pentru informatii si pentru recomandare ! Weekend frumos va doresc !Răspunde
    • Monea Simona01/29/2023 at 0:26
      Mersic pentru recomandări... Câțiva padi deja ii urmez.. Pe restul trebuie sa ii pun in aplicare... ☺️Răspunde
  • Valeria Chertes01/28/2023 at 21:55
    Sfaturi foarte utile,mulțumim.Răspunde
    • Tudorel+Gurgu01/30/2023 at 12:39
      Mulțumim pentru recomandare, utile sfaturi.Răspunde
  • Inna Alina01/29/2023 at 0:19
    Multumim pentru sfaturi,am sa tin cont de ele.Răspunde
  • Asaftei Simona01/29/2023 at 14:34
    Informații super utile ! Mulțumim pentru articol !Răspunde
  • Loredana Cereces02/02/2023 at 10:57
    Ce mult m.ar tenta si pe mine epilarea cu laser!Urasc sa fiu toata cu par!?E asa frumos sa ai o piele fina!Răspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.