Mixul perfect al iernii: vanilia și mierea! Cum să-ți surprinzi persoanele dragi de sărbători!

Mixul perfect al iernii: vanilia și mierea! Cum să-ți surprinzi persoanele dragi de sărbători!

Cea mai frumoasă perioadă din an tocmai a sosit, transformând atmosfera anostă de zi cu zi într-una festivă, plină de candoare. Când ne amintim de sărbătorile de iarnă, gândul ne zboară la arome deosebite, gusturi speciale, decoruri magice și cadouri surprinzătoare. Astăzi vom vorbi despre arome și cadouri, despre cum le putem îmbina pentru a ne surprinde persoanele dragi de Crăciun. Mixul perfect al iernii: vanilia și mierea! Cum să-ți surprinzi persoanele dragi de sărbători!

În această lună, Life Care®a lansat o gamă specială de sărbători în ediție limitată! Pentru că decembrie este despre relaxare, despre liniște și sărbătoare, pachetul de îngrijire de lux vine în întâmpinarea tuturor persoanelor care prețuiesc momentele de răsfăț în confortul propriei case. Pachetul conține două produse pentru corp: Gelul de duș, Honey & Vanilla Christmas, cu plante BIO, Life Care® și Loțiunea de corp, Honey & Vanilla Christmas, cu plante BIO, Life Care®, iar după cum ai observat, vanilia și mierea sunt vedetele acestui sezon. Care sunt proprietățile celor două ingrediente speciale vei afla în continuare.

Mixul perfect al iernii: vanilia și mierea! Cum să-ți surprinzi persoanele dragi de sărbători!

Proprietățile mierii

O cană cu lapte cald cu o linguriță de miere adaugată este binevenită în oricare seara friguroasă de iarnă. Cu toate acestea, proprietățile mierii depășesc gustul delicios, având beneficii uimitoare atât pentru organism, cât și pentru piele. Din punct de vedere chimic, mierea este formată din zaharuri, în principal fructoză și glucoză, proteine ​​și aminoacizi. Dar și vitamina C, biotină, acid nicotinic, acid pantotenic, piridoxină, tiamină. Enzime precum diastază, invertază, glucoză oxidază și catalază, minerale precum potasiu, magneziu, fosfor, calciu, fier și cupru.

Toate acestea fac din mierea de albine, un ingredient extraordinar pentru multe produse cosmetice. Hidratează intens pielea și o saturează cu minerale și vitamine, luptă împotriva îmbătrânirii și hrănește pielea datorită compușilor săi emolienți.

Proprietățile vaniliei

Mirosul intens de vanilie este cu adevărat o încântare pentru simțul olfactiv. Pe lângă beneficiile sale în urma cosumării efective a vaniliei, precum protejarea sistemului imunitar datorită antioxidanților conținuți, aroma sa luptă împotriva anxietății.

Mirosul de vanilie, de fapt, este cunoscut pentru influența directă asupra creierul și pentru  inducerea stării de calm. Prin urmare, extractul de vanilie poate fi unul dintre cele mai bune și mai accesibile remedii pentru anxietate și stres cronic.

Folosirea pe termen lung a produselor de îngrijire cu aromă de vanilie îți va influența starea de spirit. Lăsându-ți totodată pielea catifelată și frumos parfumată.

Mixul aromelor de miere și vanilie conținut de cele două produse Life Care®, trezesc emoția sărbătorilor de iarnă. Mai mult decât atât, printre ingredientele BIO se numără Aloe Vera BIO care oferă hidratare intensă pielii, ulei de măsline BIO – pentru o piele sănătoasă, fină și protejată, rozmarin BIO – pentru fermitate, dat și lavanda BIO care calmează și relaxează pielea.

Așadar, fie că alegi să oferi drept cadou pachetul Honey & Vanilla Christmas Edition Pack, Life Care® persoanelor dragi, fie optezi să-ți faci singură un dar de Crăciun sau de ce nu, ambele variante, ediția limitată de produse transmite sentimentul unic al sărbătorilor sfârșitului de an.

 

10 comments

  • Inna Alina12/11/2020 at 14:04
    Un mix frumos,ma tenteaza sa îl achiziționez și eu ca ador vanilia.Răspunde
  • Lorena Anamaria Zamfir12/11/2020 at 14:05
    Miere și vanilie combinația perfectă pentru o piele bine hidratata si parfumata.Răspunde
    • Simona Banica12/11/2020 at 23:13
      Un mix bun preferat de mineRăspunde
    • Monea Simona12/12/2020 at 1:35
      Interesant mixul... Cred ca miroase demențial.... Ersi pentru frumoasa descriere...Răspunde
  • Corina Cosa12/11/2020 at 14:30
    cat de bine suna vanilie cu miere !!! sunt fan vanilie !!!!Răspunde
    • Anghelina Irina12/11/2020 at 18:57
      Cred ca miros minunat ❤Răspunde
  • Simona Asaftei12/11/2020 at 14:55
    Arată tare fain și cred că mirosul este super ,mai ales că-mi place vanilia . Să te bucuri de ele draga mea și să le folosești cu plăcere .Răspunde
  • Claudia L Chivu12/11/2020 at 15:16
    Miere si vanilie! Ce bine sună, cred ca mirosul este deosebit, o combinatie perfectă! Sa le folosesti cu placere!Răspunde
  • Valeria Chertes12/11/2020 at 17:57
    Cred că sunt minunate.Răspunde
  • cristina dragomir12/13/2020 at 8:02
    Eu ador mirosul de vanilie, asa ca m-ai nimerit la fix cu aceste recomandari. Si scortisoara imi place, ca sa stii ce imi mai recomanzi pe viitor.Răspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.