Tusea îți dă bătăi de cap? Imunotus Forte îi vine de hac

Tusea îți dă bătăi de cap? Imunotus Forte îi vine de hac

 

Cu toate că ne incomodează vremea rece, iarna are farmecul ei. Zăpada, sărbătorile, vacanța ne aduc aminte de copilărie, de momente frumoase petrecute cu prietenii, cu familia. Când eram mici ne bucuram de lipsa temelor și de construcția cazematelor din zăpadă; atunci nu ne păsa nici de cizmele și hainele ude, nici de riscul de a ne îmbolnăvi. Iar răceala, cu toate simptomele ei, trecea mai repede. Acum, adulți fiind, o suportăm parcă mai greu. Mai ales atunci când vine la pachet cu o tuse productivă care nu te lasă să te odihnești noaptea, iar ziua îți întrerupe activitatea.

Important este să nu te îngrijorezi, pentru că tusea este o reacție de apărare a organismului, ce constă într-un mecanism reflex al căilor respiratorii de a elimina secrețiile (mucusul) sau corpii străini. Tusea inițială, seacă și iritativă, se transformă într-una productivă, mucusul fiind astfel eliminat. Uneori se întâmplă să respiri greu sau să ai stări de vomă, care te vor împiedica să dormi.

Dacă te confrunți cu o tuse productivă, Imunotus® Forte îți este de ajutor.

Un plic de Imunotus Forte combină în mod eficient 600 mg de acetilcisteină naturală, extracte standardizate din flori și fructe de soc, frunze de cimbru de cultură și Vitamina C. Nu conține coloranți sintetici sau conservanți.

Acetilcisteina contribuie la funcționarea normală a sistemului respirator, acționând asupra fluidificării și eliminării mucusului în exces.

Cimbrul are proprietăți antispastice, calmează tusea și durerile de cap, reduce inflamația și desfundă nasul.

Vitamina C are proprietăți imunostimulatoare și ameliorează simptomele date de răceli.

Iar fructele și florile de soc au proprietăți antivirale, acționând asupra virusului care a determinat viroza respectivă. Este foarte important acest beneficiu, întrucât peste 85% dintre infecțiile virale sunt cauzete de virusuri.

Un singur plic/zi te ajută sa scapi de tusea productivă (produsul fluidizează secreţiile mucoase și favorizează expectoraţia).

Imunotus Forte este recomandat adulților, dar și copiilor, începând cu vârsta de 12 ani, având un profil de siguranță ridicat. Conținutul plicului se dizolvă în aproximativ 200 ml apă plată, iar durata de administrare poate ajunge până la 14 zile.

Pentru mai multe informaţii despre produsele Fiterman Pharma împotriva răcelii, accesaţi www.stopraceala.ro.

 

6 comments

 • Valeria Chertes02/24/2019 at 15:29
  Mulțumim pentru recomandare,chiar am nevoie.Răspunde
 • Ștefania Claudia Dăbuleanu04/08/2019 at 12:03
  Chiar ma bantuie o raceala care s-a transformat pe parcurs intr o tuse ne una care nu ma pasa sa dorm si chiar ma gandeam ce sa mai incerc, numai, numai sa scap de belea! 😊Răspunde
 • Simona Banica04/08/2019 at 16:46
  Recomandare foarte buna voi tine cont!Răspunde
 • Maria Aghinitei04/09/2019 at 3:02
  Multumesc pentru sfaturi Vremea aceasta atat de schimbatoare , imi da mereu de furca cu raceala si tusea!Răspunde
 • Corina deaconescu05/01/2019 at 11:58
  Ma sacaie o tuse de ceva luni,n.are de gand sa ma lase..as testa si Imunotus forte,poate.si face efectul! mulțumesc pentru recomandare😊Răspunde
 • Florin Mihai05/06/2019 at 21:04
  Foarte bun pentru tuseRăspunde

Leave a Reply