Christmas Gift Ideas

Christmas Gift Ideas

Cum stați cu pregătirile de Crăciun? Ați cumpărat deja cadourile pentru cei dragi? Dacă sunteți în pană de idei vă las mai jos câteva recomandări. Christmas Gift Ideas

Despre mine șțiți că ador produsele cosmetice și că este prima opțiune de cadou pentru cei dragi.

Prima propunere este de la Yves Rocher. Ca în fiecare an ne încântă cu arome magice în Colecția de Crăciun. Găsiți la ei o mulțime de produse pentru cadouri. Seturi gata ambalate, seturi mini, produse separate pe care le puteți ambala cadou și minunatul Advent Calendar. Vi le-am arătat și eu pe intagram pe toate.

FRUCTE ÎNSTELATE și MIGDALE DIVINE miros delicios.
?Iar CALENDARUL ADVENT îți dezvăluie 24 de surprize, o selecție a produselor pentru îngrijirea părului, pielii, tenului, machiaj, parfum care te ajută să aștepți cu nerăbdare Crăciunul.

Despre produsele Nala Cosmetics nu cred că trebuie să vă mai spun că sunt la loc de cinste în preferințele mele. Anul acesta am ales din portofoliul lor o mulțime de pachete cadou pentru fetele mele dragi. Și la ei găsiți pachete pentru toate bugetele. Și găsiți evident și produse separate pentru îngrijirea tenului și corpului, iar aromele lor sunt absolut delicioase.

MISIUNEA NALA

Misiunea NALA este să te ajutăm să te îngrijești de sănătatea corpului tău și vrem să te simți în siguranță atunci când îți faci rutina de înfrumusețare zilnică, fie că vorbim de curățarea corpului, relaxare, îngrijirea părului sau a tenului. Formulele produselor NALA au un conținut de peste 90% ingrediente naturale și nu conțin parabeni. În timpul folosirii produselor cosmetice, ingredientele chimice se absorb în corpul nostru. Formulele produselor NALA au fost dezvoltate de către NALA COSMETICS Olanda pentru a te proteja de ingredientele chimice nedorite și pentru a îți asigura un ten și un corp sănătos.

Astă toamnă am făcut cunoștință cu brandul Viorica Cosmetic și a fost pentru mine o surpriză tare făină. Am încercat câteva game din portofoliul lor și mi-a plăcut tot ce am încercat.

Cel mai recent a ajuns la mine gama Nordica.

❄️Formulele din gama VIORICA Nordica, asigură o hidratare profundă, o nutriție și o protecție de durată a pielii, și favorizează refacerea barierei hidrolipidice naturale care este afectată de factorii de mediu agresivi.

Găsiți și la ei diferite produse ambulate pentru cadou, seturi, parfumuri și mereu au promoții faine atât în magazine cât și online.

Creat din plante. Elaborat de dermatologi.

Noi îmbinăm armonios știința botanică cu experiența dermatologică pentru elaborarea produselor cosmetice care îți fac pielea frumoasă și sănătoasă. Lucrând în sinergie cu pielea prin susținerea capacităților acesteia de protecție și regenerare, formulele noastre pe bază de plante oferă o îngrijire eficientă cu rezultate de lungă durată.

 

Voi ce ați ales anul acesta pentru cei dragi?

7 comments

 • Inna Alina12/10/2022 at 20:05
  Bune ideile de cadouri!Răspunde
 • Bojana Tihan12/10/2022 at 21:03
  Mulțumim pentru recomandare, super ideii pentru cadouri.Răspunde
 • Asaftei Simona12/10/2022 at 21:55
  Super faine aceste cadouri și oricăreia ne-ar plăcea să primim asemenea produse .Mulțumim pentru recomandări ,draga mea !Răspunde
 • Valeria Chertes12/10/2022 at 23:27
  Multumim pentru recomandari,sunt produse absolut minunate!Răspunde
 • Monea Simona12/11/2022 at 1:08
  Mulțumim pentru recomandări... Ador produsele nala...si yves roccher...de la Viorica nu am avut ocazia sa încerc nimic... Eu am luat un micuț cadou soțului, de la nivea...produsele lor sunt preferatele lui...Răspunde
 • Cereces Loredana12/16/2022 at 15:33
  Tot ce ne-ai recomandat sunt tare faine!Chiar nu as sti ce sa aleg pentru a darui!!Răspunde
 • GAVRILOVICI VIORICA12/16/2022 at 19:50
  Super produse ! Multumesc frumos pentru recomandare si pentru informatii ! Sa le folosesti cu drag !Răspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.