C15 Super Booster de la Paula’S Choice

C15 Super Booster de la Paula’S Choice

Anul trecut am avut privilegiul să îmi răsfăț tenul cu câteva produse din portofoliul Paula’S Choice. Am mai încercat de-a lungul timpului produse de la ei, dar astăzi vreau să vă povestesc despre C15 Super Booster de la Paula’S Choice.
Știți că sunt mare iubitoare de Vitamina C și acest tip de produse nu lipsește din rutina mea de îngrijire. Boosterul C15 Super Booster a fost un deliciu pentru tenul meu, dovadă stă faptul că deja am terminat acest produs.
Eu l-am folosit în rutina de dimineață, pe tenul curat, după toner, apoi am aplicat SPF 30-50. Tenul meu e mai luminous, mai proaspăt, mă declar îndrăgostită de el și vi-l recomand cu tot dragul.


Vă las câteva detalii despre produs.

C15 Super Booster

• Concentrat (booster) cu 15% vitamina C stabilizată și acid ferulic
• Estompează petele și uniformizează culoarea pielii
• Netezește liniile fine și estompează ridurile
• Cu textură lichidă, oferă luminozitate și fermitate pielii
• Cocktail de antioxidanți, protejează pielea împotriva factorilor de mediu

Proprietăți și beneficii

C15 Super Booster conține o concentrație mare de vitamina C (l-ascorbic acid cu pH 3.0) și un cocktail de antioxidanți și ingrediente reparatoare cum ar fi: acid ferulic, vitamina E, peptide, etanorulayh muidos. Împreună, aceste ingrediente oferă rezultate excepționale pentru uniformizarea culorii pielii, revitalizarea pielii terne și întărirea barierei naturale a pielii împotriva factorilor de mediu.
C15 Super Booster estompează petele și semnele de îmbătrânire a pielii, îmbunătățește aspectul ridurilor și netezește liniile fine. Aplică 2 picături în fiecare seară, adăugate cremei hidratante, pentru o piele luminoasă, cu aspect mai ferm și mai tânăr, zi după zi.

Aplică protecție solară în fiecare dimineață

Protejează pielea de radiațiile solare în fiecare zi cu un produs cu factor de protecție solară SPF 30 sau mai mare, pentru a preveni apariția petelor și îmbătrânirea prematură a pielii. Produsele cu ingrediente active pentru estomparea petelor sunt foarte puțin eficiente dacă pielea nu este protejată de radiațiile solare.

Pentru cine este potrivit acest produs?

C15 Super Booster este un concetrat cu 15% vitamina C, potrivit pentru toate tipurile de ten. Dacă ai ten sensibil testează toleranța la ingredientul activ și ajustează numărul de aplicări.

Ambalaj cu pipetă și restrictor de aer

Recipientul booster-ului este din sticlă, cu pipetă pentru aplicare precisă. Pentru menținerea formulei stabilă, recipientul este prevăzut cu un restrictor de aer care este atașat de pipetă. Prima dată când folosești acest produs, înșurubează pipeta cu atenție, pentru a transfera restrictorul de pe pipetă pe gura sticlei, până auzi un click. O dată ce restrictorul de aer este instalat pe recipientul de sticlă poți folosi pipeta în mod obișnuit. Sticla recipientului este tratată pentru a oferi protecție UV și a menține formula stabilă.


Despre celelalte produse din rutina mea revin către voi cu detalii. Dacă vrei să încercați produsele lor au mereu pe site oferte, tril kituri cu mini produse și chiar mini produse separate.

10 comments

 • Inna Alina01/07/2023 at 14:23
  Interesante produse,inca nu le.am incercat!Răspunde
  • Marioara+Gurgu01/07/2023 at 15:50
   Mulrumim pentru recomandare, super produse.Răspunde
  • Asaftei Simona01/07/2023 at 17:22
   Da ,minunate produsele ! Mai citisem despre aceasta gamă de produse și chiar mi-a plăcut ce a fost scris despre ele .Răspunde
 • Lorena Anamaria Zamfir01/07/2023 at 14:34
  Nu am folosit produse de la ei.Răspunde
 • Valeria Chertes01/07/2023 at 14:55
  Mulțumim pentru recomandare ,mi se par produse super bune.Răspunde
 • Ana Maria Gav01/07/2023 at 20:23
  Multumesc frumos pentru informatii si pentru recomandare ! Un An Nou fericit va doresc !Răspunde
 • Irina Gabriela Anghelina01/08/2023 at 9:07
  Deși nu am avut ocazia sa încerc produsele lor,recunosc ca in toate review-rile pe care le-am citit despre acest brand, au fost folosite doar cuvinte de lauda.Sunt sigura ca acest Booster este foarte calitativ.Răspunde
 • Corina Cosa01/08/2023 at 11:19
  Eu nu prea am folosit produsele PC , am avut mai demult cateva , insa imi place ca produsele ei au ingrediente active foarte active , care chiar isi fac treaba !Răspunde
 • Cereces Loredana01/08/2023 at 14:06
  Mereu am auzit doar lucruri bune despre produsele lor!Sigur acest ser cu vit.C e minunat si face ca tenul sa fie cu aspect foarte curat si frumos!Răspunde
 • VIORICA GAVRILOVICI01/09/2023 at 15:15
  Multumesc frumos pentru recomandare ! Multumesc frumos pentru informatii ! Foarte interesant sunt toate ! Sa le folosesti cu drag !Răspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.